Prietenie la plesneala*71*kay-bine ai revenit!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Andra, stiu cum e cu inceputul de an. Felicitari ca ai reusit sa rezolvi pentru Maria. Tot la gradinita aceea sau la alta? Pupa din partea mea micuta prescolarita.
Am auzit alti copilasi spunand ca abia asteapta sa inceapa scoala, dar pe ai mei nu cred sa ii aud vreodata spunand asta.
Eu am reusit sa iau rechizite, macar de inceput de an, iar cu uniforma nu imi fac probleme: si Sandra si Tavi se pot duce in blugi la scoala, atata timp cat au camasa alba si cravata grena/rosie.
Singura problema care imi da muult de gandit sunt manualele pe care va trebui sa le cumpar pt fiu-meu.
Delphi, Kari, saru mana de cafea. Bunaaaaaa
Ana, bv tie ca esti asa de harnicuta. Si casa mea ar avea nevoie de o mana forte, ca eu nu prea mai apuc sa ajung la liman

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Si inca unul, pe final:

La examenul de penal general, profesorul se adreseaza unei studente sexi:
- Sunt multumit de raspunsurile primite, dar acum o intrebare pentru nota 10:
- "Cum s-ar chema faptul .... daca eu as indrazni sa bag mana pe sub rochita dumneavoastra?"
- Hartuire sexuala.
- Foarte bine ... , dar daca dumneavoastra ati baga mana in pantaloni la mine?
- Profanare de morminte ...

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Am vazut si eu pozele cu Eric , sa creasca mareee sa fie mereu sanatos alaturi de parintii lui si mami sa aiba laptic mult ptr el

Acum am vazut nici eu nu sunt in lista , eu 3 mai 1971 sotul 27 aprilie 1985

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Andata pe Maria am inscris-o evident la alta gradinitza caci ati avut dreptate nu avea nici un rost sa o duc la o gradinitza administrata de o spagara si nemernica.
La Robert la scoala este uniforma sacou,camasa cravata si pantalon asa ca 200 ron numa' uniforma,basca pantofii ca acum poarta 44,asa ca sa vedeti gauri in buzunare sapt viitoare.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Andra .. suntem in aceeasi situatie . Sper sa supravietuiesc saptamanii viitoare.
La noi nu-i scumpa uniforma (ca e de-aia clasica) dar ... nu aveam mai nimic pregatit pentru scoala asa ca am luat-o cu birou, scaun, biblioteca, lampa, etc

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cinezee

Am vazut si eu pozele cu Eric , sa creasca mareee sa fie mereu sanatos alaturi de parintii lui si mami sa aiba laptic mult ptr el

Acum am vazut nici eu nu sunt in lista , eu 3 mai 1971 sotul 27 aprilie 1985

lasa lista, povesteste cum a fost la nunta (sper c-am inteles bine, deci tocmai te-ai trezit dupa noaptea nuntii, nu? )

casa de piatra!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

a facut soacra-mea niste chestii , soramea ce mica [ are 22 ] din nou a ales sa nu fie prezenta nici de data asta cum nu a fost nici la civila acum 2 ani

lasand la o parte incidentele creeate , ma voi face ca nu le''vad ''dar nu le voi uitat per toal asa a fost bine

sunt treaza de la 10 dar sunt destul de obosita asa ca curand cred ma duc curand la somn ca ma cam doare coloana

dupa mine cel mai misto moment regizat de mine si prietenele mele a fost furatu miresii .. m-au furat ele ca initial nu doream furatu , dar au vrut si le am lasat ....asa ca le a luato inaintea baietilor [ prietenii lui]

Am avut o masa festiva ce a tinut cam 5 ore , exact cum mi-am dorit fara a fi obositor si la ora 1 eram acasa deja

cand isi vor reveni o parte din cunoscuti ...zilele urmatoare adun pozele si va dau sa le vizionati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Cineze, inca o data casa de piatra! sanatate si multe, multe realizari frumoase. nu baga in seama "micile lipsuri", nu se merita. viata le intoarce fiecaruia asa cum le seamana!

fetelor, azi ati fost la petreceri?

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

stingerea.....ca io n-am somn....

va las o cafea pe dimineata, pentru fetele muncitoare!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata! Kari, buna cafea stii tu sa faci! Mai pun si eu filtrul, ca e o vreme urataaaa, si precis vor cere fetele supliment de , mai fac si ceai, preventiv, cu miere si lamaie.
Ma "laud" cu o durere crunta de cap, si o stare de greata, din cauza vremii. Asa ca nu-s in stare sa vorbesc mai mult, deocamdata.
, sa aveti o zi buna si o saptamana minunata!

Mergi la inceput