Prietenie la plesneala*71*kay-bine ai revenit!
Raspunsuri - Pagina 20
kariguld spune:
foarte slaba activitatea in ultimile doua zile...v-ati reprofilat?
care mai iesteti? la interval....sa stiu si io ce faceti....
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld foarte slaba activitatea in ultimile doua zile...v-ati reprofilat? care mai iesteti? la interval....sa stiu si io ce faceti.... Bazar pt Mihaita cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
iestem io...facem bine!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
rhoneea spune:
Hola senioritele
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
violeta69 spune:
hello,
azi merge mai bine netu'
sa va pe toate, ca tare suparate ati fost zilele astea(ca nu ati putut scrie,evident)
Miha,ma bucur ca sunteti bine....
noapte buna
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kokiy spune:
si scriu ...ieri nu am putut intra pe forum ,nu se schimbau paginile ...
am vorbit azi cu andruskandu la telefon si-i prin Bucuresti pana duminica ...care veniti la o intalneala asa fugitiva de vreo 2-3ore??? ...nu am ales locatia ...astept idei si voluntari din Bucuresti ptr. intalnire DUMINICA intre 10.00-11.00 ...
noapte buna
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Bogdan
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
kariguld spune:
mei, voi iara va intalniti?
fiimea mi-a spus in seara asta ca la 18 ani se face nevasta ca nu vrea sa aibe copii ei mama asea batrana ca mine. deci IO, batrana. nu-i corekt! io fac fitnes, nu fumez, nu beau, am amanti o gramada, invat, fac mancare, sunt nevasta ideala....mama perfecta...si ea spune ca-s batrana????
gata, ma duc sa-mi mai caut unul....de data asta mai tanar ca mine!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui kariguld mei, voi iara va intalniti? fiimea mi-a spus in seara asta ca la 18 ani se face nevasta ca nu vrea sa aibe copii ei mama asea batrana ca mine. deci IO, batrana. nu-i corekt! io fac fitnes, nu fumez, nu beau, am amanti o gramada, invat, fac mancare, sunt nevasta ideala....mama perfecta...si ea spune ca-s batrana???? gata, ma duc sa-mi mai caut unul....de data asta mai tanar ca mine! Bazar pt Mihaita cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
Blogul lui Mihaita
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui violeta69 hello, azi merge mai bine netu' sa va pe toate, ca tare suparate ati fost zilele astea(ca nu ati putut scrie,evident) Miha,ma bucur ca sunteti bine.... noapte buna Alaturi de SONIA si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA si nu in ultimul rand donu'Bodo Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
scrisul ca scrisul,nu puteam nici macar sa citesc....
si eu...
eu am fugit la culcare,dar nu inante de a-i ura la multi lui octavian de andata,sanatate si mult noroc!andata,sa-ti traisca si sa va bucurati de el!
Blogul lui Mihaita
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
neata
2 pagini in 2 zile??? minune, ceva nu e curat, tre sa chemam spuma sa faca o cantare si sa dea cu aghiazma, asa nu suntem noi.
eu ieri am fost la mama all day long. am tras o munca cu max de abia ma pot tine pe picioare. si azi tb sa o iau din loc la mine sterg geamuri, curatenie bec, poate ceva de mancare, dar ma mai gandesc.
sunt franta de obosita.
azi ma pitrec...si inca cum o sa ma pitrec eu...iuhuhu....
LA MULTI ANI MOLDOVENE sa fii sanatos, voinicel, voios. sa iti dea Dumnzeu de toate, caci femeie frumoasa ai, copii destepti ai, amante cat cuprinde, doar vezi ca am inceput sa-ti fac ograda, deci si io aspit la titlu de amanda secolului .
iulia...sa-ti traiasca...tau si nu mai fi asa egoista, mai da-l si la altele
o zi buna va doresc. eu beau o daer va las si voua, si o sterpelesc la treaba ca nu mi-o face nimeni, treaba
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??