Gravidutze si mamici de Cluj - 132

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

magda bafta multa

va doresc nopate buna

daca e ceva trimit mesaj

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
AMR Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Elena, eu tot trag cu ochiul, astept sa nasti

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Elena, eu tot trag cu ochiul, astept sa nasti

ABSOLVENTE!!!!

o sa iti trimit mesaj cand voi naste

spor la invatat
mai poti>/???

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
AMR Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - Sa va traiasca finii!Ati fost niste nasi foarte frumosi, fotogenici, totul la superlativ!

Noi suntem bine, Daria in schimb este din ce in ce mai atasata de mine, dar sper sa vina vremea cand va fi si ea putin mai independenta.

Felicitari pentru Tiadris! Inca nu am reusit in totalitate sa scapam de pampers, in schimb este mai atasata de colacel decat de olita.

ELENA - Inca nu mergem la cresa.Deocamdata ne mai delectam impreuna si mai gustam din aceste "delicii" pe care nu le vom mai gusta prea curand.

ADRIANA - Un de la Daria pentru Alexia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neatacu lapte :)

Eu m-am trezit sa imi bau caefaua in liniste, la 8 o trezesc pe pitica, sa mergem la datorie!

Gabitzo cum a fost ieri la eco? Ceva noutati?

Elena si eu ca Adriana, te tot pandesc sa vad cand ce faci.

Alex foarte fain de voi ca aveti opportunitatea asta cu Claudia. La noi nu s-ar putea pune problema, profa noastra are si ea un copilas de 11 luni...Deocamdata eu ma tot pregatesc, concret nu fac nimic, imi adun materiale pt cursuri, seminarii, referatul d edoctorat, deci nu rup hamul, cum se spune;)Dar si cand o sa ma apuc...cate am, vai vai.

Oana vroiam sa iti zic aseara, dar nu am mai avut cand sa scriu,nu te ingrijora prea tare cu Maria, incetul cu incetul nu va mai plange, uite s micuta-mare plangacioasa de la noi, s-a mai potolit si nu mai e fetita care a fost, e mult mai linistita, mai plange putin dimineta, dar se pare ca a intrat in program.

Andreea(daria)ce fericite sunteti voi amandoua fetelor

In rest noi mergem inainte, speram sa fie din ce in ce mai bine...ma deranjeaza faptul ca asta mica nu manaca felul 2 decat ocazional...cred ca inca a ramas sub influenta faptului ca noi mai faceam pauze intre feluri....

Va pupam, o zi minunata azi!

Elena ne gandim la tine

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

De cand mergem la gradinita, dintr-un copil linistit, Maria este agitata, nu doarme cum ar trebui si e tare atasata de noi, mult mai mult decat de obicei! Vrea numai in brate, etc… sa speram ca e doar o etapa! Nu inteleg de ce plange pentru ca educatoarea este super ok iar copilasii tare draguti!

Alex – felicitari pentru renuntarea definitive la pampers! Un pas maaaaaaaaaaaaaaare inainte!

Gabriela – cum a fost la ecograf ieri? I-a crescut ceva sau tot fetita ramane????

Bex – Carina este la inaltime cu acomodarea! Multumesc de incurajari!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Bonjur doamnelor
Elena chiar ca ieri a fost o zi tare urata. am lenevit in pat toata ziua la cat am fost de bleaga. abia spre seara am iesit la medicul de familie. m-a palpat la burtica si a zis ca bebe vrea sa iasa, e deja jos. am bagat si noi de seama luni seara ca mi-a coborat burtica. noh dar aseara pe la 11 m-au luat niste dureri de alea ca la ciclu, bebe cam agitat, cand m-am ridicat din pat aveam impresia ca iese e deja pe vine? ce ziceti voi? eu tot sper sa mai stea pana sambata sa mai creasca putin. saptamana trecuta, joi, avea fix 2.8 kg. am adormit apoi si nu am mai simtit nimic ciudat.
gabriela cum a fost la eco? ce culoare e?

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina Alexandra - 12 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Am venit de la gradi, de fapt am profitat si am facut si o tura de piata sa iau fructe.:) Carina a ramas destul de ok, mai ales ca este pentru prima data cand i-am zis pa..de obicei ies pe sest, sa nu ma bage in seama. Sper sa o tinem tot asa...

Oana sa stii ca nu e sfanta nici Carina, stai linistita, de exemplu luni am observat ca s-a comportat putin mai altfel, era mai rasfatata, parca mai agitata, dar poate si pentru ca era duoa 3 ore si ceva de somn de dupoa masa (scuze Adriana, stiu ca somnul de dupa-masa nu e punctul vostru forte acum..)Plus ca ieri, mi-a spus educatoarea ca toata ziua l-a sacait pe un baitel care are suzeta, i-o tot scotea din gurita si o arunca pe jos (aadevarul este ca ea nu are voie cu suzeta decat noaptea si i-am spus ca la gradi e interzisa suzi..ma gandesc ca vrea sa faca putina disciplina in privinta suzetelor...) si mai nou se catara si ea pe scaune in picioare, cica milimetric a prins-o ieri in timp ce se legana in picioare pe scaun...asa ca nu e totul chiar de vis...

Dar in rest schimbarile sunt benefice, mananca singura mai mult ca inainte , de fapt acasa numai singura papa, desi paradoxal la gradi e ajutata...si are program excelent de somn, max la 9 jumate doarme deja pana pe la 8 dimineta si dupa masa inca vreo 3 ore...ea care dormea cam o ora la pranz..

Eu parca mai independenta o percep de cand merge, nu stiu daca e o impresie sau chiar asa este....

Alina va pregatiti deci si voi...te poti astepta in orice moment sa para printesa Alexandra, dar cred ca simple crampe inca nu prevestesc mare lucru...urmareste-le, daca se intensifica durerea, ia masuri

Fetelor, am vorbit cu Gabi, nu i-a facut dr-ita eco ieri, pentru ca e prea putin timp de la TT.

Va imbratisam

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, eu pun majoretele! Ca alta teaba nu au decit sa danseze pina vine Iulia!!

Co, buna treaba face CArina pe la gradi! Le ajuta pe educatoare la treaba cu suzetele!
Si mie mi se pare PAtrick mai independent de cite ori nu il vad citeva zile!
Din octombrie o lasi sa doarma la gradi?
Daca observ ca nu evolueaza f mult Patrick la cresa, il voi muta si eu la gradi. Probabil nu va fi nevoie, multe mamici au fost f multumite de cresa aia.
Daca as putea, l-as lasa numai pina la 12-13 la cresa/gradi, pina in clasa I.

Gabi, dar ce era daca iti mai facea un ecograf?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Harnicuta de mine a pus varza la cuptor si a venit sa vada ce faceti!

Elena, mult a fost , putin mai e!!! Valabil si pt tine , Alina!

Co,doar nu ai vrea sa stea Carina atat de cuminte! Cu siguranta ii explica baietelului ca nu e voie cu suzeta! Cat despre progrese, aste sunt normale si foarte evidente la toti copiii care intra in colectivitate. Daca ai stii cat de mult ma bucur ca s-a acomodat, e foarte important sa mearga cu placere acolo. Cu somnul e mai usor la noi cand se trezeste in jurul orei 8:30(azi asa a facut). In cazul asta e dispusa sa se culce pe la 13-14. Si doarme mult, de obicei 3 ore. Dar se culca seara la 23. In rest, daca se trezeste dimineta la 10, nu mai are rost sa ma lupt cu ea sa doarma dupa-amiaza.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput