Gravidutze si mamici de Cluj - 132
Raspunsuri - Pagina 7
ALEX29 spune:
GABI draga nu te mai necaji ,stiu ca este asa de greu offf
ti as sugera sa vb cu educatoarea ei sa vezi daca ar putea veni sa stea cu puiu si acasa ,la noi a functionat de minune varianta asta
ai inceput job ul ?cum e ?
VELENA suna ma si ti explic unde este salonul 0749210852
CO esti o norocoasa ca piticuta s a acomodat asa de repede ,ma bucur mult pt voi
cum stai cu invatatu?mai poti?
ANDREEA ce mai face Dariutza ?ce bine de voi ca sunteti asa mult timp impreuna
ELENA puiule la ce afis te referi ?burtica si pe Dragos
ALINA hai ca mai ai putin pana vine bebe
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
ALEX29 spune:
RAMO chiar ca si m a luat doru sa fac briose ...poate am timp sapt asta
ANI suntem bine multumesc ,cretulina ta ce mai face
multe la toate
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
Gabriela77 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Alex, m-am delectat cu pozele voastre! Ce miri frumosi, dar si nasi pe masura! Tare mi-au placut pozele cu voi doi! Tu arati fantastic, iar culoarea iti vine senzational! Ma bucur ca a fost o nunta de vis!Eu am inceput jobul, e ok, incep sa imi reintru in mana, sincer cu Sara deja sunt mai linistita, solutia aceasta mi se pare ptima pt noi la momentul asta! Cu tot greul acomodarii! Dar nici nu ma asteptam sa fie usor! Oricum, mamaruta s-a descurcat ok pt prima zi,asa a zis educatoarea, ca nu a plans mult si a papat, a iesit afara cu copiii, peste tot insa cu paturica magica! Azi s-a dus glont la sala de grupa si s-a asezat sa deseneze, era bine dispusa si vesela chiar! Desi in fata gradinitei, mi-a zis un NU raspicat, pe care m-am facut ca nu-l aud! Incerc sa-i amintesc aspectele placute si sa fiu tare si puternica! Nu vreau sa simta teama si nesiguranta din partea mea! Eu am incredere in ea ca se va adapta usor! Ieri deja imi arata acasa jocul degetelor! E incredibil cate invata, chiar asa mici fiind! Azi i-am pus pampers, sa nu mai aiba si grija asta, e greu acum sa fie si ea si educatoarea atente la aspectul asta!
Maria insa era trista tare, azi mai multi copilasi plangeau!
Felicitari lui Tiadris pt chilotei!
Oana, cu siguranta va fi bine pana la urma! E dureroasa perioada asta si opt ei si pt noi, dar inevitabila!
Co, pe mine m-a terminat Carina cu gentuta si atitudinea ei! Sa vedeti acolo fata relaxata si neplangacioasa!
Elena, poate vine puiul mamii in zi de sarbatoare!
Ioana, ia sa-ti faci timp si pt noi!
Anca, felicitari pt prima zi de gradinita!
La Multi Ani Mariilor!
O zi frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+
Ioana13 spune:
Hallo
Co, Oana, Gabi, voua de cite ori v-a cerut probe pt examenul coproparazitologic? Mi-a mi-a spus ca e suficient o proba, dra pe net scrie ca 3 trebe.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
bex spune:
Gabitzo esti o dragutaimi pare rau ca nu am mai stat putin de povesti dimineata. Si fii linistita, Sara merge inspre bine, sunt sigura!!
Oana sper sa fie bine Maria si sa se imprieteneasca cu educatoarea. Carina numai cand aude numele ei, o cauta din priviri!
Alex superba! Tu, rochita si iubitul tau sot!
Ioana mie mi-au dat un borcanas cu spatula de la Medstar, am luat proba, gen ca pe un varf de ac, a iesit negativ, nu mi-a pomenit nimeni ca ar trebui repetat. Poate daca iese pozitiv? spor lui Patrick si multa rabdare voua
Ani, mi-e dor de voi de cand nu ne-am vazut:)Va imbratisam, fetelor
Elena, Alina cum stati cu burticile?
Anca, ce curajos e Stefan!!!!Din prima a si dormit acolo, scumpul de el!!!
La multi ani!pentru toate sarbatoritele zilei:P
va ma pregatesc sa merg sa ridic papusa de la gradi:)
Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Victo spune:
hello
pt .ex copro serios se fac 3 probe, dar pt gradi e suficient una. cica asa-i mersul.
Doamne da sa treaca si S cu bine peste etapa asta. mai micut dc ar fi fost sigur ar fi fost crunt. acum, am totusi sperante ca nu va fi asa de greu.
conteaza totusi si personalitatea copilului n-ai ce=i face, zic eu.
eu ma straduiesc sa-l fac pe S sa fie interesat si de alti copii. el e genul mai solitar, eventual isi gaseste un prieten si doar cu acela. no, ce sa ii fac..oricum mergem in parc, la copii, in fiec zi. e drept ca nu avem prieteni cu copii de varsta lui, dar asta este.
si nici cu adultii nu este el mare socializator asa din prima..dc il iei prea repede, se pune pe plans.
eu cred totusi ca din punctul meu de vedere, m-am straduit sa il cresc destul de frumos si sper ca gradinita sa fie ocazia pt el sa socializeze mai mult decat am reusit pana acum sa ii pot eu oferi.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
redai spune:
Elena ,
Velena multumesc. Prima zi a marait dimineata pana l-am schimbat, dar dupa aceea a plecat cu educatoarea si nu s-a mai uitat dupa mine. Cand a mers Marius dupa el, a fugit sa-l pupe dar s-a intors iar la copii. Ar mai fi stat
. Azi in schimb a plans, nu foarte mult pentru ca am stat pe hol sa-l aud.Sa speram ca va fi bine. Piciul tau in ce grupa este? Al meu e la etaj, la domna Delia.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".
Gabriela77 spune:
Co, acum ca sintem colegecu siguranta vom avea ocazia sa vorbim mai mult!Si eu sint increzatoare ca acomodarea merge inspre bine!
Paula, si eu zic ca mult depinde de copil si ca fiecare dintre noi am incercat sai crestem cat mai bine cu putinta! Pana la urma se acomodeaza toti, dar au ritmuri diferite!
Ioana, eu inca nu am facut analizele Sarei, dar asa am auzit ca pt gradinita e suficienta o proba de coprocultura!
Gabriela77 spune:
Lore, felicitari pt acomodarea buna la gradinita!Te mai asteptam pe aici!
Ioana13 spune:
Va mersi de raspuns. Ma gindeam ca laboratorul la care am facut analizele e mai superficial. Voiam sa fac totul ca la carte
M-am linistit. Miine iau analizele, sper sa fie bune.
Elena, Lore la gradi sau la cresa sint baietii vostri ?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)