Casnicute, harnicute, mamicute(201)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA,of,sincere condoleante!Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau!...putere multa sa treci peste acest necaz,sunt alaturi de tine si te imbratisez tare tare!!!

DOINA sanatate multa voua,la toti!

Eu sunt pe fuga...rusine, ca nu am mai intrat...dar pur si simplu nu am timp,de cand cu scoala mea...merge totul bine,dar e mult de invatat si greu,deh,dupa atatita ani de pauza ma simt ...inceata...,dar imi revin incet ,incet...va pup pe toate si sper ca totul sa fie bine cu fiecare in parte!!!

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

doina sanatate tie si la toti ai tai
Mirela ma bucur ca ai mai intrat cu vesti, spor in tot ce faci
d-na cu cafeaua, multumim

va pe toate si va doresc o saptamana buna

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

netza

Daneluta am presimtit ce e cu tine atunci cand ti-am vazut mesajul pe mess, imi pare sincer rau, sincere condoleante

Doina nu se mai sfarsesc necazurile! sa va dea Dumnezeu sanatate multa si putere in viata, de ce ai fost internata?

Mirelus miss u, ma bucur ca esti bine si spor la invatat

un inceput de saptaman bun va doresc toate casnicutele.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Claudia, am fost internata pentru probleme cardiace, fiere, tensiune oscilanta, toate sub tratament de luni de zile.Nu am cum sa nu ma supar...sa nu am stres...astea sunt recomandarile pe langa tratament.Dar cum???
Voi ce faceti? eu am pe zi mancarica facuta.La noi ploua si s-a racit vremea.Azi calc rufe , facem recuperarea de fiecare zi si vedem ce mai facem.Si escarele lui Dan trebuiesc operate la chirurgie plastica si reparatorie...iar asta inseamna...de toate si nu avem decat strsul...resul ne lipseste cu desavarsire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Poate va era dor de mine?

Daneluta, inca o data, ma rog pentru tine, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste ce s-a intamplat.
Consoleaza-te cu gandul ca asa a fost sa fie. Si cine stie daca ai rezolvat/reparat ceva in ultimele clipe.
Te pup si sincere condoleante!

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

servit cafeluta, multumesc claudia
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Danutza, condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau. te imbratisez cu drag
Doina, multa sanatate
Mirelush, spor la scoala.
Bantzanco, pusici si virtuali, pe aia live ti i-am dat si-o sa-ti mai dau sambata

Eu am cam tras chiulul, am avut motive gramada. O sa le scriu dincolo ( Miha, Moni, Clau stiti voi unde)

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

neatza si multam da cafa argeleanco!
o zi faina sa aveti cu mult soare in suflete

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

toate. Miki, unde, unde?

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput