Goldie pants reloaded (sau part 2)
Raspunsuri - Pagina 16
lisa-marie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 Aoleu Lisa mama.....da` la ce te gandesti cand zici mai dirty, mai in lanturi |
dupa cum ti-am promis, nu o sa te pun la munca....asa ca iote la ce m-am gandit yo...
http://3.bp.blogspot.com/_tZSm9RJs5n0/SlPgGGp1ySI/AAAAAAAACcw/w_pgcHfu_8A/s400/michael-jackson-un-destin-extraordinaire_28693_w300.jpg
http://www.kenyasstyle.com/blogs/kenyasstyle/MichaelJackson1988.jpg
anka77 spune:
Aaaaa pfffff m-am linistit...
io deja ma gandeam la alte alea....
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze
mj_girl spune:
citat din mesajul lui Alexia27 Nu mami, eu sunt o duamna adevarata, asa ca il prefer au naturel…cu cheile la el |
fetelor, nu stiu ce ziceti voi, da mie alexia imi place
o adevarata duamna
referitor la chei...nu's ce sa zic, ia vezi ankule, ii dam un premiu?
mey, la ce imi faceti voi mie, m-am gandit, maine, la o luna de cand sunt membru facem party, sunteti toate invitate
He is a special part of me !
lisa-marie spune:
citat din mesajul lui anka77 Aaaaa pfffff m-am linistit... io deja ma gandeam la alte alea.... |
stai linistita....ca alte alea vin mai pe urma..........asta e doar ..."expozitiunea".....o sa urmeze intriga .......desfasurarea actiunii ......punctul culminant ....chiar tb sa iti relatez tot???....parca tu n-ai invatat la scoala.......off...
anka77 spune:
Si la ce premiu te-ai gandit? un breloc pentru chei cumva?
Mey, maine e petrecere......
venim negresit....
poze
anka77 spune:
Nu la asta ma refeream Lisa....ai zis de lanturi, io ma gandeam Dooooamneeeeeee! ce vrea sa ii faca? un sado-maso , il tranteste prin noroi....ce-o vrea de la el?
Acu` ca stiu nu pot decat sa zic.... enjoy
poze
anka77 spune:
hai ma , ce am zisssss
Recunoaste ca nu te asteptai la un asemenea premiu
poze
cory_box spune:
citat din mesajul lui mj_girl da' tu ce credeai mey ca io am oki doar pentru goldie, black, red pants ps. astrojunkie pentru compania de aseara...iete nene cum mai apare cate o goldie...cand ti-e lumea mai draga He is a special part of me ! |
mj_girl : asta-i vreo aluzie fina (ca buldozerul) la mine ? pai, si daca mi-as schimba numele de user (norocul tau ca nu pot) in goldie, te-as eclipsa ? si ai face asa ?
meeeyy, da vedeti cum sinteti, zice omu ca are o jaca si niste nadragi aurii, si gata! e luat in bascau
purple :
OK, everybody, that’s a wrap-Liberian girl, Michael Jackson
mj_girl spune:
cory_box pa mine m-ai pierdut nu's despre ce aluzie vorbesti e o gluma??? sau ce e??/ io una nu inteleg
referitor la petrecerea de maineam decis maestru de ceremonii purple, ca tot e cu organizarile, toale ceva de gala...daca sunteti amatoare tot la ea
asteptam idei de party
anka...la faza cu brelocu' ai fost pur si simplu G E N I A L A
He is a special part of me !