Goldie pants reloaded (sau part 2)
Raspunsuri - Pagina 15
lisa-marie spune:
salutare!!!
ei iaca na... cine m-a pus sa il prezint pe MJ in toata splendoarea din BAD ERA.......acuma stau la cotitura ca felinele(cu unghiile ascutite) sa ni-l fure.........
mj_girl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa-marie salutare!!! ei iaca na... cine m-a pus sa il prezint pe MJ in toata splendoarea din BAD ERA.......acuma stau la cotitura ca felinele(cu unghiile ascutite) sa ni-l fure......... |
de liso, iti mai vine tie randu'....
la multi ani pt -marie
He is a special part of me !
danat spune:
Purple LA MULTI ANI si de aci, sa fii sanatoasa si sa petreci cu bine ca ai cu cine!
si LA MULTI ANI tuturor Mariilor de aici!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
danat spune:
citat din mesajul lui ADRIANKA Eu va pandesc din umbra si cum nu e una atenta, hatz, al meu e, dar mai astept...imi ascut unghiilesi mananc seminte cu Dana... .................................................................. Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007) |
Adriana daca tot mincam noi seminte, nu ai vrea sa tragi un ochi la "Paranormal" ca am postat un subiect unde poate vrei sa scrii ceva si tu
Scuzati de offtopic
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
Alexia27 spune:
citat din mesajul lui mj_girl alexia si adrianka bine ati venit He is a special part of me ! |
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
anka77 spune:
Lisa, ce sa iti fac noi ti-am zis de ieri da` tu nuuuuu....inima larga , poftim acu` de sezi la coada .Care esti tu din gramada asta?
MJ Girl deci, esti cu okii pe noi....
Da ma si ce m-am mai chinuit io ieri, da-i si calca-l la dunga sa fie omul boboc , pai daca stiam....ii dadeam doar cheile la el...de la masina ce credeati
www.youtube.com/watch?v=YxDe4rUucfY" target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
http://community.webshots.com/user/anka77?vhost=community
mj_girl spune:
citat din mesajul lui Alexia27 [ [blue] |
stii cum e cand stai la o coada, daca nu iti zic eu, se mai trezeste cate unu' si-ti zice, "duamna da' dvs unde sunteti la rand ca acu' v-am vazut..." va uram bine ati venit la coada la goldie, daca ti-a tinut cineva rand sau ai avut vreo pietricica postata strategic, scuze da' io n-am stiut...
ankutzo ca bine i-ai zis lu lisa...iar munca ta de
s-a dus pe apa sambetei cine stie pa unde o fi botit costumu' alb
He is a special part of me !
lisa-marie spune:
..ce sa zic.. nu stiu care-s yo sunt din gramada repectiva ...... cred ca undeva pe dedesubt, ca mi-e felul mai generos .....stiu insa ca MJ este permanent in my mind and my soul...
aaaa...si sunt increzatoare ca o sa-mi vina si mie randul mai devreme sau mai tarziu....da' n-o sa te pun la munca grea anka...cu spalat, calcat, alea-alea...ca mie imi place mai dirty, mai in lanturi....
anka77 spune:
Aoleu Lisa mama.....da` la ce te gandesti cand zici mai dirty, mai in lanturi
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
http://community.webshots.com/user/anka77?vhost=community
Alexia27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mj_girl
stii cum e cand stai la o coada, daca nu iti zic eu, se mai trezeste cate unu' si-ti zice, "duamna da' dvs unde sunteti la rand ca acu' v-am vazut..." va uram bine ati venit la coada la goldie, daca ti-a tinut cineva rand sau ai avut vreo pietricica postata strategic, scuze da' io n-am stiut... |
aaaa, pai tu crezu ca eu ma incurc in goldies, costume la dunga si alte nebunii? Nu mami, eu sunt o duamna adevarata, asa ca il prefer au naturel…cu cheile la el
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury