agenda concerte

agenda concerte | Autor: mihatp

Link direct la acest mesaj

sunt de la capatul tarii, si cred ca faptul ca in Bucuresti vin atatea trupe tari sa concerteze este singurul regret ca nu stau in capitala... sau ca vem drumuri asa de proaste ca-mi trebuie o zi intreaga sa fac 600 de km

am copil mic, serviciu si stiti voi cate sunt de facut si timp putin sa caut ce concerte sunt planificate prin tara si proximitate

va invit la o agenda a concertelor. daca stiti de unul altul spuneti, impartasiti

si va multumesc... anticipat, mai ales daca e despre unul pe suflet de rocker.

P.S. Cohen e azi la Bucuresti. nu-l faceti va rog pachet pentru Baia Mare?!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Te inteleg foarte bine; noi sintem din Iasi si la fel, daca vrem un concert serios trebuie sa mergem la Bucuresti. Din pacate majoritatea concertelor au fost planificate pina acum in mijlocul saptaminii, iar anul, asta, ca avem si bebe, e exclus sa putem ajunge.
Imbratisez ideea ta (desi anul asta nu sintem interesati...) si o sa urmaresc cu interes subiectul.

A, stii ce ma enerveaza cel mai tare? Ca anul trecut a cintat nici mai mult nici mai putin decit Uriah Heep la BIRLAD in timp ce la Iasi - 600 de ani de atestare documentara, singurul invitat strain a fost...DJ Bobo. Din pacate la Uriah Heep nu am ajuns, a fost sotul, eu nu eram in tara....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Scanteie spune:

Dar cand cel mai interesant festival de gen se desfasoara la Tg Mures ce mai ai de zis? Ardealul are o portie buna de muzica, nu a acaparat capitala tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

vad ca nu sunt singura suferinda
pisigri

ana, stiu de Tg.Mures (dar e pentru alt target, nu ma cuprinde si pe mine), la Sibiu am mai fost, am prins acolo acum 3 ani Within Temptation, la ArtMania.

Vine ProPain la Cluj, pe 24 sept., dar i-am vazut acu' ceva vreme, asa ca sarim ocazia.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput