Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

arwen92, stai linistita...
mie abia de vreo 2 sapt mi se vede nitel burtica, si numai daca-s dezbracata. (zice sotul). restul lumii, din cauza ca am avut la un mom dat 85 de kile, pun pariu ca nu o sa "priceapa" inca minim o luna. asa ca, relax! abia de acum incepe distractia, ca sa il citez pe dr meu.
PS: acum 2 sapt, adica pe la 18...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Fetelor...rog iertare ca v-am lasat de izbeliste cu capitolul nou si actualizarea listutzei...dar vad ca v-ati descurcat .
Sunt in concediu medical de vineri (nu am patit nimic, doar oboseala isi spune cuvantul) si profit de faptul ca sunt libera ca sa acopar cat mai multe restantze nefacute din perioada gretzurilor (curatenie, cumparaturi, chestii din astea....plus un munte de rufe de calcat). Sper ca intr-o saptamana sa ajung la zi.

Acum sa va povestesc...vineri am fost la prima editie a lui BabyBoomShow de unde am achizitionat primele 2 body-uri scurte (15lei/buc) si primele 2 salopete cu maneci si labutza (35lei/buc). Sunt suuper frumoase si suuper miiiici . O sa pun poze dupa ce-mi recuperez apartul foto (l-am dat unui prieten care pleca la turci sa-mi pozeze carucioare cu pretzuri de pe acolo).
Mi-a placut targul pt ca am vazut live carucioare, mobila, patutzuri, hainutze, pompe de san si multe altele...Nu am ales vreun lucru mai mare, dar am luat o sacosa intreaga de pliante si oferte pe care inca nu le-am studiat in intregime. Urmeaza...
Apoi tot weekendul l-am petrecut la tzara, de aici si motivatia pt lipsa mea de pe forum...Oricum, saptamana asta stau acasa si cred ca voi intra mai rarutz pe aici, dar o data pe zi tot vin sa va vad ce mai faceti...

Acum fug sa citec din urma si revin...

23+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

larisel, concediu placut...
si nu lua tu tot, mai lasa si la altii care-s rupti de somn.
si daca ai prea mare spor la calcat, zici sa trimit si eu cele 30 de camasi restanta de calcat de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Salutare burtici!
Bun venit noilor burtici!
Plateea dk mai ai nevoie pentru cererea aceea uite aici un link.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108622

20+

Mergi la inceput

sagetutza, saru-mana.
m-ai salvat de la o treaba grozav de anevoioasa. nu am reusit sa gasesc nimic, si timpul se contracta fantastic in situatia mea.
am nevoie de toata bafta din lume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Off, Larisel mare sperietura ne-ai mai tras!!! bine ca esti bine!

Gratiana trebuie sa faci o urocultura si un sumar de urina. Am scris si cateva capitole mai devreme: te duci la farmacie si ceri doua borcanase, unul pt urocultura si unul pt sumar. Sa spui la farmacie pentru ce ai nevoie ca sunt separate. Le duci la un laborator, ar trebui sa coste in jur de 500-600 mii amandoua. Rezultatele le ai in 6-7 zile. Cu ele te duci la doctor. Crede-ma ca si daca te duci la doctor inainte o sa te puna sa faci acelasi lucru. Si mai bine scutesti timp.

Monnica ai pm.

Rugaminte: am si eu o problema, am niste dureri de burta uneori in laterale . Este cumva durere de ligamente? Mie mi se increteste burta cand se misca bb sau cand pune sotul mana pe burta (nu si la mine), e ok sa se intampla asa? Nu sunt intariri dureroase, dar intrebarea este: e normal sa fie asa? sunt astea contractii?

O zi buna tuturor!

PS Maine schimbam semnatura

Catalutza 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Arwen nu-ti fa probleme ca nu se vede burtica.Las c v creste ea. Mie la prima srcina abia pe la 18 saptamani a inceput sa se vada.
Larisel bine ai revenit, ne er dor de tine.
Cataluza durerile laterale sunt de la ligamente, nu sunt contractii.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

ufff...ce am uitat...
BUN VENIT NOILOR BURTICI!
ONITZA-parca u ai zis de ulcior!eu am fost odata la strand si am facut o infectie la ambii ochii.am fost la farmacie si mi-a spus sa ma spal cu ceai de galbenele!si mi-a mai dat o crema TOBREX SE NUMESTE.dar este pe baza de antibiotic.pe prospect scrie ca nu afecteaza cu nimic in sarcina!eu o cunosc pe farmacista si stie ca sunt insarcinata,asa ca imi da mai mult remedii mai slabe.dar te poti duce si sa intrebi chiar u!

15s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

ms fetele ptr incurajari!.
la dragute!desi imi doresc din suflet sa am si eu burtica.nu conteaza daca ma ingras si cat,numai sa am.eu oricum slabesc la loc si repede.se pare ca imi este destinat sa fiu o slabanoaga

15s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Sorina, adina_bulina, dandanaG, nickol_f si Tanaion bine ati venit burtici si sarcini usoare, fara probleme si bebei sanatosi si frumosi!. Sa stiti ca si eu am simtit la fel ca voi la inceput, dar pana la urma mi-am luat inima in dinti si am inceput sa si scriu, nu numai sa citesc.

Ramonika iti eram datoare cu un raspuns, desigur ca iti voi trimite pe P cand voi stii ce este, baietel sau fetita.

Onitza ce bine e cand gateste mama. Din fericire cu o luna inainte sa nasc o voi lua pe mama la mine pentru o perioada nedeterminata, deci voi fi o rafatata.

Danyelana, sper cu toata inima sa nu fie prea rusinos, ca nu mai am rabdare, amr 25 de ore Ai primit mesajul meu ieri? Am uitat sa te felicit cu ocazia implinirii a 20 de saptamani ieri

Simonette, tu nu mai scrii nimic? E cuminte Nicholas sau se face fotbalist?

Rebiana, m-am bucurat mult sa aud ca te-au mai lasat greturile. Apropo foarte frumoase pozele din Spania, ai un baietel tare dragalas.

Micki, nu te intreb ce s-a intamplat pentru ca am o vaga banuiala, oricum sper sa-ti revii rapid!

Fetelor explicati-mi, va rog, si mie cu ce sa mananca no-spa ul asta, ca vad ca este foarte folosit de catre gravide in Romania.

Eu m-am hotarat sa ma vopsesc si ma gandeam ca daca voi afla sexul lui bebe sa ma si tund, asa ca sa sarbatoresc. Cred ca nu am avut niciodata parul atat de lung ca acum. E un pic mai lung de fund si vreau sa-l tai ceva mai jos de umeri, dar nu sunt sigura, ma cam doare sufletul. Oricum odata si odata tot va trebui sa il tai, pentru ca deja ma ingrozesc cand ma gandesc ca voi avea un ditamai burtoiul si ca va trebui sa ma chinui pentru a-l spala. Dar revenind la vopsea, mi-am cumparat Henna pentru par negru. A mai folosit careva Henna? Este pentru prima oara si sper sa fie bine. Pana acum ma vopseam cu Londacolor, am un ditamai stocul, mereu imi aducea mama din ro sau imi luam eu. Insa acum nu vreau sa ma risc.

15+

Mello motanelul iubit

Carmita, eu m-am vopsit cu henna vreo cativa ani (ce-i drept, varianta roscata). Este intr-adevar 100% naturala insa, uitandu-ma in urma (aveam vreo 20-21 de ani pe atunci), mi se pare ingrozitor de complicat! E ca si cum iti pui noroi in cap si cam la fel la spalat. Bine, poate tu ai o versiune de henna mai prelucrata, facuta ca un fel de crema. Pe vremea cand ma faceam eu nu exista decat la pliculete exact ca ceaiul si il amestecam cu apa intr-un bol.

Succes si sa fii multumita de rezultat! Dar eu as incerca in locul tau si o vopsea din plante, eu m-am facut cu una si sunt foarte multumita.
Pupici,

Ratusca 17+

Mergi la inceput