Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
alexia28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel neatza ![]() Aaa, si tot la capitolul "depresive": la voi la serv. face lumea planuri de viitor mai mult sau mai putin indepartat fara sa va bage in seama, ca si cum nu sunteti in camera sau nu va priveshte chestiunea? Mie mi se pare ca imi fac deja coliva ca si cum nici nu ma mai intorc dupa 2 ani.... Off!! Scuzati smiorcaiala. Vremea asta de toamna ploioasa mie imi provoava "astenie de primavara" ![]() Cris, 20+cu ,Ema si Ana(04.04.2003) |
Cris , m-ai facut sa rad, asa m-am simtit si eu la prima sarcina la fostul job, prin ultimul trimestru parca nici nu mai existam in biroul ala, muream de ciuda, eram invizibila, si le spusesem ca ma intorc dupa 6 luni nu dupa 2 ani, noroc ca au dat astia legea si stau acasa cu pitica decat sa platesc o bona.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
19 + 
prietene DC .
Rebiana27 spune:
La multi ani tuturor Mariilor si Marioarelor! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
catalutza81 spune:
Tana pui cuvantul gravi intre [] si pentru carucior pui fetita sau baiat tot asa intre []. Mostra: *[*gravi*]* si la fel *[*fetita*]*. Doar ca tu trebuie sa scoti toate semnele *. Eu le-am pus ca sa apara scris si nu direct iconita. Si scuze dc ai baietel, nu mai stiu ce este rusine mie ![]()
Sigur reusesti!!!
Catalutza
17+ 
larisel spune:
La multi ani sarbatoritelor/sarbatoritilor de astazi!
amir10 Chiar ca ai gasit rentabil sistemul 3 in 1. Eu cat am cercetat pe net am gasit doar de la 2000 ron in sus si nu de gemeni, ci simplu.
carmita_baby, catalutza81, rlc_sandor Felicitari pt carucioare!
tanaion Stai linistita si ai sa vezi ca totul va fi bine. Patutzurile transformer se pot folosi ca patutz bb+noptiera sau ca patutz mare+birou. Aveam niste linkuri salvate dar pe pc-ul de la birou...asa ca abia saptamana viitoare pot sa le postez aici.
Pt semnatura: intri la profil personal-editeaza profil-optiuni-semnatura-si scrii acolo: gravi intre paranteze paranteze patrate 23+ (sau cate saptamani ai tu)si apoi fetita intre paranteze patrate. Inainte sa trimiti mesajul da-i vizualizare si vezi cum a iesit.
SorinaF La ecograf se masoara anumiti parametri care se incadreaza intr-un grafic conform caruia bb ar corespunde unei varste a sarcinii de x saptamani. Dar bb nu creste constant si de aceea se calculeaza varsta sarcinii in functie de um.
Eu stiu ca in cazuri critice se alege varianta mai putin riscanta pt mama si fat...probabil ca daca e musai se recomanda operatia.
Si...scrie mai repede 10-15 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te citim in timp real.
decenuela Mie dr mi-a recomandat sa nu iau nici o vitamina. Pana acum nu am luat decat in primul trimestru acid folic si magne B6, de atunci nimic.
onitza
sa treaca mai repede.
23+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
lumsta spune:
Buna burtici!
Sunt in saptamana 20 de sarcina, cu al doilea bebe-el, sarcina cam grea si asta ca si prima, dar care sper sa se termine f bine!
Cam tarziu in saptamana 20 sa ma alatur voua, cred ca am pierdut mute discutii interesante, dar va urmaresc de aici in colo cat pot de des si de activa.
Sarcini cat mai usoare tuturor!
LUMI cu RARES STEFAN 
danyelana spune:
Mariucasara, La multi ani pt pitica ta si sa fie sanatoasa.
La multi ani si pt celelalte sarbatorite de azi si numai bucurii.

Noi suntem bine dar am petrecut iar o noapte de cosmar si de dimi am avut iar greturi si vizite la baie. Dar le uit pe toate cand imi simt baiatul cum se joaa el in burica la mami 
Pupici pe burtici
Acum
20+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Apropos, de vitaminele de sarcina, eu iau de inainte sa raman insarcinata (luat cand imi aduceam aminte nu infiecare zi) si ginecologul mi-a spus ca trebuie sa continui cu ele cat timp voi alapta. Sunt niste vitam destul de mari, roz (Omnibionta) si sunt foarte complete.
Pupici la burtici.
Acum
20+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lumsta spune:
Hey! Gata, mi-am actualizat si semnatura.
Vad ca mai sunt mamici la a doua sarcina! Abia astept sa se joace amandoi!
Seara buna! va pup!
LUMI
19+
si mami de RARES
27.09.2007
lumsta spune:
Voiam sa va mai spun ca eu am scapat de greturi de cateva saptamani, dar mai tare m-au sacait durerile si junghiurile din primul trimestrul, iar acum au inceput CONTRACTIILE!!!!!!!!!!!!!!!
Asa a fost si la prima sarcina, care a ajuns pana in saptamana 38 in final, dar cu multe emotii. Mai e vreo burtica chinuita de CONTRACTII? Sper ca nu multe, sau poate niciuna.
LUMI
19+
si mami de RARES
27.09.2007
lumsta spune:
Si ca sa intru in lista cu gravidutze:
Lumsta 06.08.1979
ultima menstruatie: 25.04.2009
data prezumtiva a nasterii: 30.01.2010
carucior: albastru
copii: Rares 27.12.2007
doctor: Anca Alexandru Florin