Citim impreuna (organizatorice, 4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Dap Carmina eu sunt, dar poate incepem de miercuri, caci ma tem ca nu toata lumea o sa fie gata cu lectura. Insa propunerile le putem face din weekend, vineri seara anunt tema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Lia da' si tu un semn cat de micutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui iarina

Dap Carmina eu sunt, dar poate incepem de miercuri, caci ma tem ca nu toata lumea o sa fie gata cu lectura. Insa propunerile le putem face din weekend, vineri seara anunt tema.

"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Adica asta seara. Asa ca maine si poimaine se propune din pacate pentru mine.Eu pe la ora 16.00 iar am sa dispar pana luni dimineata dar asta e! monitorul trebuie sa intre la dulap. Ah...dar o sa mor de curiozitate pana luni.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 28+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Carmina pai atunci propun tema sambata seara si votam pana luni tot seara. Ca sa poti intra si tu. Plus ca nu stiu daca a terminat toata lumea Rushdie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

As propune ca noua tema sa vina saptamana viitoare . Nu cred ca a terminat toata lumea Rushdie si fiind vorba de o carte cu multisoare pagini, e nevoie de ceva mai mult timp.

E doar o propunere!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Aoleu, deja imi tremura sufletul de teama ... cred ca o sa citesc noua propunere printre gene, usor, usor, prudent, pe litere, sa simt cum ma penetreaza tema din cap pana in picioare si invers. Asta ca sa nu ma ia ameteala brusc ... . Adevarul ca ce poate fi mai rau ca pana acum , ,

Da, da ...mai bine sa incepem de luni, eu de ex in weekend intru foarte rar pe computer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

Lia da' si tu un semn cat de micutz

of, sper si eu ca lia e bine, n-a mai intrat demult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

iarina, nu apari cu tema?
ca pana propunem, votam, mai trece o saptamana, da' mai ales pentru ca-s foarte curioasa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

asteptam eu noua tema...dar asteptam degeaba...aici e noul cerc

Mergi la inceput