Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(62)*
Raspunsuri - Pagina 21
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 multumim ![]() nicky ai fost mortala cu mica poezioara..sau cantecel..super caraghios..si cand zic caraghios pt mine este de foarte bine:D multumesc ![]() petratudor..cred ca cu tine m-am intalnit in kaufland..doamne..scuze..imi cer scuze ca am fost asa aiurita..insa sa vedeti intamplare ..k am ajuns inaintea lu tati care-l avea pe tudor in masina..si am luat carucior ca sa ma duc la legume sa cumpar ce avem nevoie..si m-am accidentat groaznic..am dat nu stiu cum..cu carutul peste calcaiul drept..si mi s-a luat pielicica groaznic cam 3cm patrati..intelegeti voi..si eram nemancata si mi s-a facut rau.eram singura..m-am dus la baie..m-am spalat ca imi curgea sange..si m-am dus la farmacie sa-i cumpar ceva sa ma dezinfectez..si..petra a venit tocmai cand ma bandaja tati..k eu eram varza..si ma gandeam eu aiurita asa..oare cine o fi femeia asta de tipa langa copilul meu si ma mai striga si pe nume..uff..sunt asa toanta..si eu ti-am facut shhh ca sa nu trezesti baiatul care abia a adormit..si numai pt k ma gandeam sa vezi ca se trezeste si eu schilodita asa il car tot magazinul in brate..uff..scuze ca am fost artagoasa..nici nu am avut reactie..si m-a certat alin ca oare ce a zis si fata asta..k esti asa ciudata..dar..eram lovita scuza-ma!!! sa itit zica fetele ca sunt vorbareata si draguta deobicei..si eu rar ma lovesc..dar si cand se intampla..se intampla..n-am mai patit asa ceva cu sange de cand eram cu tudor de cateva sapt in burtica..cand am alergat dupa tren si am cazut in genunchi.si eram tot cu tat care iar m-a certat ca sunt toanta.. toate fetele!Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
chiar ma simt neajutorata in fata unor vesti ca astea, dar eu cred ca facem mult prin rugaciunile noastre pentru ei; hai sa avem incredere ca o sa fie bine, sa le transmitem toata puterea noastra, si poate Doamne Doamne ne asculta rugile si-l ajuta pe alex sa-si revina ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite ![]() |
Doamne ajuta si lumineaza!
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
petrean spune:
citat din mesajul lui Monnvas![]() ![]() Si eu speram sa gasesc vesti mai bune de la Monica. Nu stiu de ce trebuie sa afle ea ca atunci cand crezi ca esti pe fundul prapastiei... descoperi ca se poate si mai rau.Stie cineva, a plecat in Ungaria cu copiii? Ca asta e singurul lucru pe care l-ar putea face vreuna din noi, sa stea cu copiii... Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
copiii sunt cu mama ei acasa la ea(la monica)
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
Nicky09 spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 Nicky09, ai zis ceva de un gel pentru decalotare mai pe la inceputul capitolului. Din pacate, si eu am o mare problema cu aceasta chestiune. Mi s-a spus din toate partile cum ca copilul trebuie musai decalotat. Ultimul pediatru mi-a zis ca nu se poate altfel decat prin interventie chirurgicala cu anestezie generala. Eu am zis "pas" tuturor - oricum nu as fi de acord cu anestezie generala la un copil de 6 luni... Voi incerca eu acasa, la baitza. Si sper sa reusesc in timp sa decalotez si sa nu mai fie nevoie de operatie. Oricum am zis ca voi recurge la operatie fie cand se va mai mari baietelul (1 an si ceva...), fie Doamne fereste, in caz de vreo infectie. Te rog mult, cand ai timp, da-mi niste detalii despre acel gel si cum si de ce l-ai folosit. Multzu ![]() Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006 MONICA si ALEX ![]() |
Gina- pediatra mea la prima visita mi-a zis ca Nicholas are fimoza si ca eu trebuie sa il ajut sa trag de pielicica in jos sa se deschida.E u am procedat ca atare, la fiecare baitza adica seara de seara, ii trageam pielicica jos.Acum la ultima vizita pe 2 sept i-am zis ca nu da rezultate manevra asta.La care ea mi-a dat un gel sa il cumpar din farmacie: Fimosin (gel pediatric) sa ii pun e 2 ori pe zi dimineatza si seara si sa continuu aceeasi manevra de pana atunci, dar dupa ce ii pun gelul inauntru si il fac sa patrunda.Vreau sa spun ca i l-am luat a doua zi am dat 15 euro pe el,i l-am pus seara, din nou dimineatza si deja se desfacuse ca il vedeam nu in totalitate capushorul, dar oricum destul de mult. Acum ce sa zic: o fi fost rezultatul muncii mele de 2 luni, ca era ora sa se vada ceva dupa parerea mea, ori o fi fost miraculosul Fimosin....nu stiu. Cert e ca eu continuu sa fac asta pentru 6 saptamani de 2 ori pe zi asa mi-a zis pediatra si din ce in ce mai mult se vede, ieri seara l-am vazut rotund in toata splendoarea lui, dar mi-e frica sa il trag mai mult.Vezi si tu daca se gaseste in farmaciile din Romania habar n-am, dar mie pediatra nu mi-a zis nimic de interventie pentru asa ceva, vad ca in Romani circula ideea asta, aici mai rar. Succes mult!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Nicky09 spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Buna seara fetele! ![]() ![]() ![]() Am aparut si eu dupa o sapt si ceva plina de evenimente. Incepem cu cazut Gabitza din pat ![]() ![]() , apoi cu diversificarea care ne da mari batai de cap![]() ![]() apoi dam vestea cea mare:![]() AVEM DOI DINTISORI!!![![]() ![]() Am reusit sa intru cat de cat ca sa mai citesc din urma caci sa scriu si eu ceva nu prea am avut timp. Am citit ce i sa intamplat Aylei, sau mai bine zis lui Alex. ![]() ![]() ![]() tare multe nenorociri in familia asta. Nu pot sa spun decat: MONICA FII TARE, O SA FIE TOTUL BINE!!! Ma rog pentru tine si familia ta. MULTUMESC fetelor care sau gandit la noi ieri. Mai citesc din urma si revin. Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri |
Felicitari pt dintisori....

Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

AVEM DOI DINTISORI!!![
de