Puiuti de Randunici 2008!! (307)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bubule am vazut si v-am admirat in poze! se vede ca v-ati simtit minunat! asa vacante sa tot ai!

Andra danseaza non-stop.. dovezi aici ca tot zicea Roxana ca mai vrea sa vada un dans de al ei.. daca aveti rabdare sunt vreo 5 cred, ca nu am mai pus de multisor..

niste ispravi

si ultimele

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
Ce poate fi mai bun decat o la pagina 13?!
Have a nice day!

Catalina, mami de Ilinca si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Aoleu!! Ce e?????

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Mihutza, deci fata isi mentine si forma fizica...Sper ca pui pe youtube totul! Auzi dar asa cald e inca la voi de o tii numai in pampers si bluza subtire?
Eu am avut noapte cam alba din cauza de masele. mititica, de data asta n-a mai incercat sa sara din pat, statea cu ochii deschisi si cu mainile in falca si doar gemea din cand in cand. Pana la urma Calgelul si masajul gingiilor la care a stat f cuminte, fara sa muste, au ajutat-o.

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

secventa e urmatoarea...ca sa pot practica imi trebuie inregistrarea la Medical Board-ul de aici...ca sa ma pot inregistra imi trebuie (pe langa alte acte) test de engleza valid....test de engleza ce mi-a expirat...deci trebuie sa il dau din nou...ca sa ma pot inscrie si sa pot participa la test am nevoie de pasaport valid...pasaport care nu va mai fi valid in cateva zile...asa ca trebuie reinnoit...ca sa il reinnoiesc fie o fac prin ambasada de aici...care ambasada trimite cererea si actele in Romania prin curierul diplomatic...curier diplomatic care pleaca de aici la sfarsitul lui noiembrie si se intoarce in martie...deci cel mai degraba voi avea pasaport in martie...sau pot sa merg in Romania sa imi fac pasaport...dar cum actualul expira in cateva zile si slabe sanse sa-mi iau zborul in asa interval scurt...va trebui sa imi fac un titlu de calatorie...si sa ii fac pasaport si purandelului...si eventual sa zburam in Romania in plina toamna (departe de visul meu de a merge in tara in luna mai)

Mergi la inceput

Aoleu Gecko, la acte parca ai fi eu, numai eu am obiceiul sa intru in asemenea siruri de expirari/nevaliditati, etc.
Buun, acuma hai sa o luam pe rand. Sa astepti curierul ala pana in martie e cam imposibil si nu vrei deci asta e, trebuie sa mergi in Romania. Nu stiu ce inseamna titlul ala de calatorie, dar sa faci pasaport purandelului nu e asa greu (cred), nici macar in Romania nu e. Se rezolva. Faza cu luna mai nu se poate rezolva deocamdata dar asta e, vei veni in luna mai intr-un concediu cand vei fi in Medical Board-ul lor, cu arme si bagaje stramutata. Romania nu pleaca din loc, macar de-ar fi mai frumoasa si civilizata cand va veni acel moment.

Naty

Mergi la inceput

Cami, LA MULTI ANI MARIEI ALEXANDRA!
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!

De fapt, corect-corect ar fi ca azi sa se serbeze Mariile, nu pe 15 august cand se pomeneste moartea Maicii Dimnului, nu? Simo? Simo, tu pe unde umbli????

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Aoleu Gecko, la acte parca ai fi eu, numai eu am obiceiul sa intru in asemenea siruri de expirari/nevaliditati, etc.
Buun, acuma hai sa o luam pe rand. Sa astepti curierul ala pana in martie e cam imposibil si nu vrei deci asta e, trebuie sa mergi in Romania. Nu stiu ce inseamna titlul ala de calatorie, dar sa faci pasaport purandelului nu e asa greu (cred), nici macar in Romania nu e. Se rezolva. Faza cu luna mai nu se poate rezolva deocamdata dar asta e, vei veni in luna mai intr-un concediu cand vei fi in Medical Board-ul lor, cu arme si bagaje stramutata. Romania nu pleaca din loc, macar de-ar fi mai frumoasa si civilizata cand va veni acel moment.

Naty

na, ca asa cum spui tu parca nici nu suna asa rau. Ma intarzie mult partea asta, ma si scutura de o caruta de parale dar asta e...bine ca suntem sanatosi. Doar ca eram plina de elan in multe privinte si azi m-am trezit tinuta in frau.

Mergi la inceput