Burtici fericite de septembrie-octombrie (189)
Raspunsuri - Pagina 8
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamaria1979 Eu recunosc ca m-am pierdut nitel dupa mesajul AIDEI. Ce sa va zic burticutelor, maine ma internez si eu la 8.30 pentru analize la spital. Se pare ca operatia va fii pe la 11-11.30 asta dc nu apare vreo urgenta pe acolo care nu poate astepta. In principiu cred ca e maine operatia ca doctora mi-a zis sa nu mananc si sa nu beau lichide doar sa umezesc buzele dc nu mai pot sa stau pe la 6 dimineata. Aida ma voi gandi la tine toata noaptea mai ales ca si eu traiam cu frica ca nu mai apuc ziua cezarienei. Dar doctora m-a asigurat ca se poate efectua operatia si cu nasterea declansata dar sa ajungi rapid la spital. |
Maine vom fi alaturi de tine!

----------------------------------------------
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt 

Emy10 spune:
citat din mesajul lui Doris-Alina![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aida naste... e in drum spre spital, s-a rupt apa... M-a rugat sa va anunt! Hai Aida!!! Doamne ajuta! |

Hai Aida!!!

38+ cu 
Eva
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Vai, nu pot sa creeeed!!!!! ![]() Tocmai m-a sunat doctorita sa-mi spuna ca luni nu se mai poate sa nasc, ca e super aglomerat, asa ca a ramas pentru MAINE!!!! ![]() Gata, am intrat in panica, trebuie neaparat sa ma linistesc cumva! Stiti voi vorba aia, cu ai grija ce iti doresti, ca se poate indeplini! Eu vroiam mai repede, dar acum mi s-a facut frica rau! ![]() Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 38+ cu ( Emma Ioana )POZE |
Hai, capul sus ca trebuie sa fie excelent!! Curaj, mult curaj
. Deci scoatm
la incalzire pentru maine Asteptam cu sufletul la gura sa ne dai vesti de dupa
Liliana,
Andra-Maria &
cu
33+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
alex25 spune:

HAI AIDAAAAAA

Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt 

monikus spune:
Anamaria multa bafta maine.
Sper sa ai dreptate si sa ajunga la timp Aida la spital ca sa poata face cezariana. Doamne ajuta.

Hai Aida!!!

Edit: Eu am o nedumerire....Aida pe cine suna sa anunte ce se intampla cu ea
?
Monica
32+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
raluk16 spune:
Dana deci ne luam de manuta si ne inecam starea intr-un pahar de... apa...
... Am sperat ca si daca lui Alex nu-i plac dulciurile, sa ma "trezesc" cu multa cioco... si acuma sunt si mai rau in butoi de prostia asta... 
anomis 

Maria deci tot te mai lucra astia... 
Anamaria tinem pumnii maine!
Va fi o zi minunata!
aida si eu merg la consult gine peste 2 saptamani si ceva... zici ca e tare rau? Offf si cum la mine nici n-a mai umblat nimeni pe acolo din iarna... ![]()
AIDA!!!! cum adica s-a rupt apa???? 
Uau de la ce lipseaaaammmmm.....
(eu cred ca ai vazut ca e tristete si somnolenta si absenteism pe forum... )
(si eu eram asa ingrijorata ca se rup apele cand e luna plina...)
Doris multumesc mult!
Doamne ajuta sa fie totul bine!!! 
Hai Aida!!!
33+
Alex
alex25 spune:
Trebuie sa ajunga la timp, sunt sigura ca asa va fi, mai ales ca nu zicea nimic de contractii, Doamne ajuta!
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt 

monikus spune:
Poate ca nu stiu ce vorbesc dar vazand ce a patit Aida, eu nu mai las doctorii sa imi faca nici un tuseu nimic. Poate de aia a si cedat apa de la umblat acolo si durut.
Monica
32+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
alex25 spune:
| citat din mesajul lui monikus Poate ca nu stiu ce vorbesc dar vazand ce a patit Aida, eu nu mai las doctorii sa imi faca nici un tuseu nimic. Poate de aia a si cedat apa de la umblat acolo si durut. ![]() Monica 32+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE |
Exact la asta ma gandeam si eu, dar din pacate in ultima luna de sarcina trebuie verificata permeabilitatea colului.

Pana acum la mine nu a umblat niciodata acolo, dar presimt ca maine ma paste si pe mine, si deja moooor de frica.

Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt 

liliac1 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac s-a rupt apa |
Cred ca in cei 340 ron a intrat si "stimularea" asta. Tinem pumnii sa fie bine

Sunt cu sufletul la tine, Aidut!
Liliana,
Andra-Maria &
cu
33+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

)