Burtici fericite de septembrie-octombrie (189)
Raspunsuri - Pagina 18
NelaM spune:
Da Miha, sa stii ca e bun punctul de vedere cu ridicatul moralului, si eu m-am gandit la asta ca o sa ma ajute daca ma tund dupa. Si poate mai si slabesc un pic intre timp, ca acuma, daca ma tund cum imi place mie, sigur o sa imi iese o fata rotunjoara ca un pepene, ca am facut niste obrajori... sa-mi traiasca!
Si daca ma si mut, acuma nu mai stiu pe unde sa ma tund pe-acolo, macar cu astia la care merg acum sunt obisnuita si stiu cum ma tund.
Merci frumos de vot referitor la nume, sa stii ca imi place Ana Lisa din ce in ce mai mult. 
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
poze cu strutzii
miha74 spune:
exact asta incerc sa fac (acum ma uit la laughandlearn
), ca nu imi place sa stau in pat si sa ma gandesc la prostiute.
mda, maine ma vad cu familionul largit la un gratar cu pastrama si must
, ca dupa luni voi avea interzis la chestii care fermenteaza.![]()
hei fetele care ati nascut, cum este? crocodana, selen, katterina, santorini, claucia, clodute...asteptam vesti
techila- ce iti fac balenii?
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
38+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
NelaM spune:
WOW, gratar, pastrame si must...

Te invidiez!
O sa fie super! Distractie placuta si faci multe poze, o sa iti faca placere sa le revezi dupa aceea!
Eu citesc ceva despre alaptare, ca am atatea materiale pe calc si nu cred ca am citit nici 10%, am tot adunat ca furnicuta.
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
poze cu strutzii
lutoniana spune:
Buna dimineata,
felicit cu toata dragostea pe Aiduca si pe Diana si sa le traiasca baietii 1000 de ani minunati !!!!
Cate un camp de flori pentru fiecare dintre ele.
Pentru azi de dimineata...fara emotii pentru Cristina si Anamaria carora le tin pumnii sa mearga treaba struna.
Ioana bine ai revenit si imi dau si eu cu parerea ca daca vrei o nastere naturala ar trebui sa insisti pentru ca (fiind o mare adepta) cred ca e cel mai bine pentru tine daca asa simti.
Monica are un pui adorabil ....iar poza aceea in care sta cu mana la fata pare a fi ceva de genul "offf dar mai lasati-ma si pemine in pace, sa dorm linitit.....ce va tot uitati la mine ?"
Am vazut si puiul lui Santorini care e o minune de baietel
Am vazut ca lipseste Kemsy ca Mada si-a luat perdele faine.
Am vazut ca fetele cu bebei fac eforturi sa mai intre cate un pic pe la noi.
Eu sunt obosita si mareeee, am sa atasez si 2 pozici de ieri ca sa vedeti "ce-am fost si ce-am ajuns"...si am sa intru si la semnatura.
Va imbratisez si va multumesc ca va ganditi la mine dar acum am tare multe de rezolvat, de cumparat toate alea pentru Bebitza, aici deja nu mai avem loc, sper sa ne descurcam cumva, nu-i bai.
Am sa intru mai rar DAR nu renunt la galerie ![]()
Revin cu pozele si noua semnatura si pup toate fetele cucuiete 
Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 9 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
lutoniana spune:
Dovada celor 6 zile ramase ![]()
Pentru toate fetele mele dragi cate un pupic gras si dulce 

Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 6 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
lutoniana spune:
Am uitat sa spun toata bafta din lume si pentru fetele de luni si poate chiar duminica daca se baga cineva 
Cea mai fericita
39 + cu 
lutoniana spune:
Acum ma mai bag putin in pat dar m-am gandit sa va servesc cu niste cafele calde si aromate....si sa va mai spun ca nenea Leonard Cohen, cel de care scrie mai jos este unul dintre cantaretii sufletului meu; probabilca e mai putin important dar am simtit nevoia sa spun asta.
Va las o melodie si cafea promisa...si stiu ca toate suntem cu mult mai mult si mai frumos decat ceea ce suntem pe acest forum.

www.youtube.com/watch?v=7pA5UhNaYw0" target="_blank">una
www.youtube.com/watch?v=s_vSIpwOOgE" target="_blank">si una mai noua

Un sfarsit de saptamana splendid !
Cea mai fericita
39 + cu 
lutoniana spune:
Am vrut sa ajung la 3000 de mesaje pana nasc ...dar se pare ca nu imi va iesi....
Le pastrez pentru cand am sa imi tin puiul in brate si am sa va povestesc experienta mea ![]()
![]()
Fac cerere scrisa sa ma invoiti zilele acestea 
Cea mai fericita
39 + cu 
cristina_ana spune:
Neata' fetelor!!!
Eu plec in curand la spital, asa ca va las cafele la toate:

Felicitari DIana, sa va traiasca bebicul, sa fie sanatos si sa va umple vietile de fericire!!!!
Miha, deci tu la 4 dimineata erai pe forum!!!
Eu exact atunci am adormit, de fapt la ora 4 m-am uitat ultima data la ceas. SI nu de emotii nu am putut dormi, dar pana la 4 a miscat bebica mea in burtica de mi-a reorganizat toate organele din interior! Cred ca a simtit ea ca pluteste ceva in aer si a intrat in panica!
Eu as vrea ca sotul sa filmeze nasterea (ma rog, operatia, adica alea primele 5 minute pana il scoate pe bebe). Si-a luat un trepied, sa puna camera de filmat in caz ca i se face rau pe acolo. Sa vedem daca ii iese. Oricum, macar niste poze sa faca, de-alea faine, cu bebele abia scos si plin de vernix!
Va pup si va anunt cum am ceva noutati!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
38+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
crissbebe spune:
Multa 

dau si eu...cu lapte fara lapte dupa cum doriti si cum poftiti...azi avem nevoie de ele ptr a fi apte de galerie...
Cristina bafta multa azi...iti tinem pumnii..

Luto am vazut pozele...ce burticuta mare si frumoasa...
Eu sunt bine ....ieri nu v-am mai dat vesti vesti despre cum au decurs lucrurile la echo ptr ca am ajuns tarziu acasa si eram tare obosita
...bebitul meu a mai luat in greutate 300 de gr,am mai mult lichid (de unde nu stiu...) colul s-a inchis...
are 3 cm si inca nu am vb despre cezariana...a ramas ca vb vinerea viitoare cand facem urmatoarea echo...deci cam atat....
Aseara am ramas socata cand am citit de Aida...
FELICITARI AIDA SI SA AI PARTE DE O RECUPERARE CAT MAI RAPIDA....SA-TI TRAIASCA BEBELUSUL DOLOFAN SI SA TE BUCURI DE FIECARE CLIPA ALATURI DE EL...
Asa o nastere rapida mi-as dori si eu..![]()
36 +cu bebe
Alexandru Aurelian