Burtici fericite de septembrie-octombrie (189)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

that was fast

felicitari mami aida! sa va traiasca sanatos, voios bebeloiu' eric! Dumnezeu sa va binecuvinteze familia iar surioara lui sa va vegheze in continuare

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Pe 3 septembrie la ora 10:03am s-a nascut Nicholas Tom, 3930grame, 51cm, 39saptamani, sanatos si mancacios

Deja zambeste prin somn, urmareste cu ochii trenurile aratate de Peter si cand prinde sanul...nu-l mai lasa
A iesit copia lui Peter, tot blond, tot 4kg, tot mancacios.

Diana cu Nicholas Tom si Peter (3 oct 2005)

FELICITARI DIANA! Nicholas, sa fii cuminte si sa cresti mare si frumos!

MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Pe 3 septembrie la ora 10:03am s-a nascut Nicholas Tom, 3930grame, 51cm, 39saptamani, sanatos si mancacios

Deja zambeste prin somn, urmareste cu ochii trenurile aratate de Peter si cand prinde sanul...nu-l mai lasa
A iesit copia lui Peter, tot blond, tot 4kg, tot mancacios.

Diana cu Nicholas Tom si Peter (3 oct 2005)

FELICITARI DIANA!!!! SA CREASCA MARE NICHOLAS SI SA FIE UN PAPACIOS IN CONTINUARE

36+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata si de la noi!

ce s-au pricipitat treburile!
Daca ieri ii uram Aidei bafta la control, sa se intoarca cu vesti bune, iaca azi are bebele in brate deja si ii urez

FELICITARI, draga AIDA! Refacere usoara si sa iti traiasca dolofanelul de Eric!

FELICITARI draga DIANA! Refacere usoara si sa iti traiasca Nicholas!

Sunteti niste mame fericite.

Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun!.

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

HAI CRISTINA!

HAI ANAMARIA!

Mai un pic si va tineti bebelusii cei dragi in brate!
Ganditi-va ca diseara veti fi deja mame fericite!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Nastere usoara si recuperare rapida!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Diana ce bine ca ai intrat sa ne dai vesti!

Bine ai venit pe lume bb Nicholas Tom! Sa fii fericit!

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 38+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Raluk16 si Dana15, pupici de la mine si Ana Lisa, asa, de dimineata sa fim sigure ca sunteti pinky pink si nu blue azi.
Si eu sunt sensibila la schimbarile bruste ale vremii (ma irit mai usor), din fericire imi trece fooooarte repede.

Daaaa, si uite ca a inceput si sezonul nasterilor.
Toamna se numara dovleceii si dovlecitele si la noi au inceput sa curga garla! Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun!

Si suntem mana in mana si cu astrele(apropo, ieri am vazut o luna plina superba in Shenzhen, pe la 7-8 cand am iesit la cumparaturi: un galben extraordinar pe un fond albastru inchis, aproape negru! Foarte poetica si romantica, de altfel, insa mie primul lucru care mi-a venit in cap a fost: wow, ce seamana dumneaei cu o omleta, ce-ar merge si niste cascaval acolo pe margine... )
Raluk, m-am gandit la tine cu luna plina si cu nasterile, i-am zis si sotului. De-acuma urmaresc luna cum tot asa, de cand cu filmuletul lui tanti "laugh&lelarn", de fiecare data cand se schimba presiunea atmosferica (si aici sunt o gramada de ploi, taifunuri si alte furtuni tropicale), ma gandesc ca acus acus scoate struta capul si ne face cu mana!

Anomis, ce-avem in weekendul asta pe ordinea de zi?
Ceva planuri?
Ce mai face feciorul Dinu, sta cumintel acolo, da?

Este un inceput de zi superba la noi, cu mult soare, dar parca nu asa de arzator ca pana acum.
Iubesc toamna si iarna de aici (toamna e o vara tarzie iar iarna este de fapt o toamna calda, cu temperaturi de peste 25 de grade).
Weekendul asta sedem. Nu am nici un gand maret, decat sa stau (de parca am facut altceva de cateva luni bune, deh...). As vrea sa vedem filmul acela cel nou al lui Tarantino (daca il aduc si la noi la cinema) cu Brad Pitt si sa savuram un frape la cafeneaua din colt.

Manga, ca era sa uit: multumim de rezumatul cu nasterea, multa rabdare ai avut sa postezi tu pentru noi rezumatul.
Apropo, ca tot ziceai si tu de tuns, ma tot gandesc daca sa ma tund si eu sau nu, ca dupa nu stiu cum stam cu timpul si cu dispozitia. M-as si vopsi, ca am vazut niste fire albe , (sotiorul zice ca sunt blonde de la soare, da' stiu eu ca sunt albe ca sunt baba si gandesc mult , da' nu-i nimic, ma prinde si grizonatul, e semn de intelepciune ). Nu m-am tuns deloc sarcina asta, mi-a crescut parul rauri rauri (right...) si dupa ce vine Ana, daca e sa ne cada parul, cum se zice, mai bine sa n-aibe ce sa cada (adica sa fie scurt si sa nu-l vad).

Ah, da, si o alta preocupare mareata de weekend: incercam varianta de nume Ana Lisa (adica eu o tot folosesc in combinatii care mai de care mai traznite si in diminutive si diminutivase jucause-Lisuca, Lizuca, Lisuska Anuska ratusca , Lizica, Lisica, pisica )...
Cum va suna Ana Lisa, comparativ cu Ana Maria sau Ana Sofia?

Gata, ca iar am avut chef de taina dimineata asta!

Va imbratisam cu drag.

poze cu strutzii

Mergi la inceput

cristina, anamaria, anco-- dormiti???

nu e fain nici cu programare...ca eu am niste insomnii de nu stiu de mine, si nu stiu de unde am atata energie sa stau treaza

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

neatza nelam!

eu votez pentru Ana Lisa.

ha, ha, ha - nici eu nu m-am tuns toata sarcina, si am un par...cum nu l-am mai avut de foarte mult timp pentru ca nu aveam rabdare sa il lasa sa creasca.
Si eu am zis ca ma tund dupa, ca va incepe sa cada sigur, si daca cumva sunt in vreun butoi...sa imi ridic si moralul cu ocazia asta. De vopsit, m-am vopsit acum vreo doua saptamani s asta tot din cauza de fire albe, semn al intelepciunii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miha74

cristina, anamaria, anco-- dormiti???

nu e fain nici cu programare...ca eu am niste insomnii de nu stiu de mine, si nu stiu de unde am atata energie sa stau treaza

Miha draga, buna dimineata!

Nu te stresa, insomniile sunt normale acum, prin prisma evenimentului mult dorit de luni!
Ideal ar fi sa incerci sa te odihnesti cat mai mult, dar daca nu se poate si nu se poate, nu-i bai. Fa ceva ce-ti place, ceva fain, sa te destinda. Gandeste-te la timpul asta ca la unul dintre putinele momente numai cu tine si pentru tine.

Ce ai planificat frumos pe weekendul asta?
Asa fain tre sa fie, mai un weekend cu bebica in burtica, n-o sa te mai intalnesti curand cu momente asa speciale ca acestea. Enjoy!

Sunt sigura ca luni o sa fie toate super bine, o sa vezi!

poze cu strutzii

Mergi la inceput