Burtici fericite de septembrie-octombrie (189)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Ioiiiii ....

Felicitari Aida si multa sanatate !

Bine ai venit bebe Eric! Sa dea doamne doamne sa aduci multa bucurie parintilor tai!

... am intrat sa va aduc vesti bune despre noi si cand colo ce vad ?! ...vesti si mai bune

.. despre noi: varianta foarte pe scurt - m-am externat azi si am ajuns cu bine acasa la buzau - toti dr de la elias au votat la unison cezariana - este programata pe data de 12.09 - adica sambata viitoare - bebele este mare (in jur de 4 kg acum) - speram sa stea cumintel pana atunci;

scot agitatele pentru fetele cu cezariana de maine :

Hai anamaria si cristina_ana !!!

Felicit toate mamicile care au nascut pana acum si urez "bine ati venit!" bebicilor si tot binele din lume !

... si ma duc la somn pt ca sunt rupta;

va imbratisez pe toate

daci 36+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Gata,l-am rezolvat pe Razvanel

Ce ma bucur ca totul a decurs bine pt Aida

Las niste agitate pt maine
Hai Cristina!!!

Hai Anamaria!!!

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

daciana ce ma bucur ca ai aparut! credeam ca te-ai suparat pe noi .. si tu cu bebelus de 4 kg .. wow .. ma bucur ca totul e ok cu voi!

si galeria ptr fetele de maine!!

ANAMARIA

CRISTINA

NASTERI USOARE SI BEBICI SANATOSI SI PAPACIOSI!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor care au plecat la somnic, noapte buna!

Daciana deci doar acum te-ai externat? Eu eram sigura ca de atunci esti acasuca si te odihnesti. Pai sa stea bebe acolo cuminte pana pe 12 . Ma bucur ca esti bine!

Pai asa, pe langa un paharel de sarbatoare ca sa treaca lacrimile de emotie... scoatem agitatele pentru maine!!!

Nastere usoara, Anamaria!!!

Nastere usoara, Cristina!!!

Offf, Aida uite ce rapid mi-a trecut toata depresia! O sa dorm ca un bebe la noapte , fericita, gandindu-ma la voi!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

ce sa mai zic...am ramas masca!!!

FELICITARI AIDA!!!SA DEA DD CA ERIC SA FIE SANATOS, CUMINTE SI PAPACIOS!

INCREDIBIL!!!

mie mi-a venit pana la urma cumnata pe la 5si a terminat mancarea la 9.super, nu?sunt franta, numai ca am stat pe scaun in bucatarie cu ea. asa ca,
pentru toate fetele care nasc maine si cred ca va pup si ma bag la somn sau macar la odihna ca vreau sa ajung asa luni, nu vreau sa se intample ceva mai repede, ca iar pleaca soatza de acasa, la noapte si se intoarce abia maine noapte spre duminica dimineata.

anco 38+???? si

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Aida felicitari si acest copil sa va aduca bucurii inzecite ca le meritati din plin.

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

BINE AI VENIT PE LUME BB ERIC! AIDA, FELICITARI! SA FIE CUMINTE, PAPACIOS SI MANCACIOS, IAR TU SA TE REFACI BINE SI USOR!

Luci va pupa si va face cu mana din pat :)

Dana moasa ne spunea ca ruptura apare cand capul lui bb incepe sa iasa si asta pentru ca mamele imping prea tare...si atunci o moasa experimentata te ghideaza sa nu impingi, ci sa respiri. motivul pt care vrei sa impingi este pentru ca atunci cand iese capul te ustura foarte tare. dureaza cateva minute, dar tie iti vine sa impingi si atunci se produce ruptura. acum eu vorbesc din teorii, fetele care au nascut fara anestezii pot sa ne psuna mai multe.

daciana welcome back si nu vom uita de agitate cand va fi cazul :)

raluk ai inteles, da? cordonul ti-l taie daca ceri injectie de eliminare a placentei, nu si daca vrei sa o elimini normal. atunci nu-l taie...il lasa pe bb la piept si il taie cand nu mai pulseaza. in Romania nu stiu cum e, dar la particular, ar trebui sa fie respectate dorintele mamei. de fapt si la stat ar trebui, dar macar zicem ca la particular dai banul ala ca sa fii tratata cum vrei si astepti.

MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mi-am mai revenit de cand am cititi vestea despre Eric!

Bine ai venit pe lume, bebe Eric! Stim cu totii ca ai o familie minunata iar de sus...are grija de voi toti Licuriciul Emma
Aidutz O maaare imbratisare din partea mea si...refacere rapida.

Eu chiar ma uitam la panoul de onoare si la data de 4 nu era nimeni trecut. Acum...incetul cu incetul...fiecare data se completeaza. Avem un adevarat tablou al lui Mendeleev Fiecare zi de septembrie are cate-un bebe de-al nostru trecut!

si va doresc si eu odihna placuta!

Liliana, Andra-Maria & cu 33+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

FELICITARI AIDA!!!!!!!!!!!!!!!!!
BINE AI VENIT PE LUME ERIC, SA FII SANATOS, NOROCOS, SI TOATE BUCURIILE DIN LUME SA LE ADUCI PARINTILOR TAI ATIT DE GREU INCERCATI!!!
UN INGERAS TE VEGHEAZA DE SUS SI O SA ITI FACA VIATA LINA SI FRUMOASA
!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 38+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Va multumesc mult fetelor, pentru galerie!!!!!
O sa intru si maine dimineata sa va las cafeluta!
Eu iar nu am ajuns la film, nu am avut stare, i-am chemat pe prietenii mei cei mai buni si am jucat carti si le-am facut clatite!!! DIn care eu bineinteles ca nu am mancat, ca nu am mai avut voie sa bag nimic in gura in seara asta!
Anamaria, nastere usoara maine!!!!!!!!!!! O sa nasti inaintea mea, eu abia dupa pranz intru in operatie!
Monica, daca Dragoselu nu doarme bine la noapte, sa stii ca e din cauza de emotii puternice ca ii vine in curand nevasta pe lume! Yuhuuu!!!! De-abia astept ziua de maine, mi-a trecut toata frica, nu vreau decat sa vad daca am fata sanatoasa, bruneta si cu ochii verzi, asa cum imi doresc!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 38+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput