PRIETENE FARA TITLU (47)
Raspunsuri - Pagina 7
Denisam spune:
Am pus pozele promise, o sa revin, ma bucur ca sunteti bine.!
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
monica70 spune:
DENISA f.f.f. faine camerele strumfilor! Si tu beton de beton,i-am aratat si husbandului A cui era barca?
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
Denisam spune:
Moni-mersi-barca e a unui prieten de 57 ani, are si o cabina dedesubt..dar avioanele le-ai vazut, a fost show super fain..
monica70 spune:
Le-am vazut,te cred ca a fost super!
Dar la medic cum fu???
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
Denisam spune:
Ingrid-jaluzelele sunt din lemn toate si da , parchetul e de stejar..
Moni- la medic merg la 4, acum am fost la ecograf, nu pare f, grav, dar acum treb sa o conving si pe endocrinoloaga..mersi
Ursoaica spune:
Buna seara si de la mine!
Noi am fost in amenajari de miercurea trecuta ...
Mi-a pus mama in brate parchetul si stateam cu el in balcon pana m-au apucat dracii si am zis "dar ce eu nu il pot monta?" Si miercuri dai cu trierea hainelor, scoaterea mobilei din camera, reparat gauri de sub mocheta ... aveam niste cratere... si sambata luat Tino de manuta si ... montat parchet... a iesit super ... pt niste incepatori. Apoi pus mobila la loc si iar sortat din haine si in sfarsit gata, mai am de cumparat patul nostru si al fetei si manjit nitel peretii cu lavabila, dar mai incolo ... cred ca la primavara.
Se da Raisa pe parchet ... ii place la nebunie. "E mai bine asa mami "
Acum de Raisa a stat plecata pe la mami 2 zile si a venit super rasfatata de unchisu'. A inceput si ea sa il spuna pe "r" . Am facut analizele pt gradi, vineri mergem sa luam ok de la pediatra. Eu nu mai inteleg nimic i-au iesit "rare chisturi de giardia" asistenta care mi-a dat rezultatul a zis sa nu ma incred in rezultat si sa il mai repet ... pai mama lor nu la ele l-am facut? insemna ca dr este pe dinafara? I-am luat deja picaturi si cand termin prima administrare i le repet. Dar culmea este ca, copilul nu are niciun simptom.
Gradi o incepe de luni, nici nu stiu ce trebuie sa duc ... nu am avut timp sa cumpar nici mancare ... tre sa incep sa bantui...
Si a primit si o bicicleta noua de la tataie ... si nu putem iesi afara cu ea ca ploua...
Noi azi incepem o noua tura de incercari. Analizele lui Tino au iesit super 82 mil/ mililitru. Iar am 3 la drum de seara
asteryaro spune:
Denisa, tinem pumnii sa fie ok. Dar vrea sa te opereze cu orice chip ?
Ursoaica, se cheama polispermie, parca? Mai dati nene si la altii, ca e criza mare Felicitari si sa dea roade repede, stiu ca nu ai rabdare.
Razvan inca doarme. L-a obosit drumul la Bucuresti, am dormit si eu vreo ora, sa vezi ce fac de garda la noapte...
Moni, esti la chef, te cafelesti? Ce bine-o fi . Nu ti se pare ca plange mai putin de colici Tudor de cand doarme mai mult pe burtica? Ca parca asa as zice.
Liliana, si voi sunteti in chefuri la finuta. Bebe ce face, se zbenguie?
Astept sa se trezeasca baiatul, sa pape ceva (???? mare problema asta cu mancarea), si poate iesim putin pe afara, cu minunea aia de tricicleta, ca i se facuse dor azi. Noroc ca o tin in portbagajul masinii si n-o vede .
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
asteryaro spune:
Bee, multumim frumos de invitatie, ghetutele sunt gata in aprox. 3 saptamani, cred. Poate reusim sa ne revedem, cu tot cu copiii, oricum vorbim inainte, eu m-as bucura tare mult. Spor la toate treburile, merg ele mai greu, dar merg, cand le veti mai apropia de final, vei sta linistita cu cafeaua in fata, admirand natura... hehe, boierie!
(1),(2),(3),(4)
(5)
Ursoaica spune:
Nu dam la nimeni ... nu vrem plozi in toata tara.
Beleaua nu este de nerabdare ci de terminarea tratamentului.
A facut cineva histerosalpingografie?
asteryaro spune:
Am facut eu. Doare ca naiba, dar merita. De ce?
(1),(2),(3),(4)
(5)