Constipatie*2*

Constipatie*2* | Autor: andru_mami

Link direct la acest mesaj

Buna!

capitol nou v-am pregatit

POZE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mai andrei nu stiu ce a avut dar aseara a facut f moale,puteam sa zic ca e diaree,dar azi dimi a facut super bine,fara ajutor si destl de bine ca consistenta,nu stiu de ce o fi facut asa aseara,cred ca i-am dat iaurtelul mai rece si poate de aia.

altfel voi,cum va mai este?

pupici ptr toate fetele

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

sa stii ca am citit undeva de rece pe stomacul gol dar am incercat sa o feresc sa nu raceasca.
eu i-am luat lactoza de la farmacia sensiblu. se vinde la gram 0.19 pe gram. i-am pus in lapte dar tot cu masaj in fundulet a iesit insa nu mai era pietrificat
pupici

Mergi la inceput

mai andrei a iesit si azi fara probleme,chiar f bine, cred ca daca il puneam la olita o umplea,da pai manase un castronel de mancare de rosii cu vinete coapte si de la aia cred ca l-a luat,dar nu a avut nimic,nici o prob.

pup toate mamicile

POZE

Mergi la inceput

mai nu stiu ca de la o vreme andrei iese f bine,poate ca de cand nu mai mananca paine in fiecare zi,adica daca ii dau ciorbita ii pun doar miezul de la o felie de paine,daca ii dau felul doi nu ii pun paine deloc,decat copanelul cu mancarea adecvata,piure,pilaf,friptura cu garnitura,orice;nu stiu care o fi motivul dar vad caiese aproape in fiecare zi si destul de bine.

voi in ce stadiu mai sunteti?

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN

Mergi la inceput

nu stiu de la ce a iesit azi. eu ii dau aceeasi stimuli in fiecare zi. macar de as sti...zilele trecute a iesit cu masaj in fundulet. bine ca am invatat si asta cu toate ca wnimra mi-a zis ca se face doar o luna
pupici

Mergi la inceput

mai andrei iese f bine de ceva timp incoace,nu stiu care e motivul,o fi inceput sa se regleze si pe la el functiile astea,dar cert este ca nu mai este constipat,iese chiar si de 2 ori pe zi f bine,un motiv la care ma gandesc ar fi ca nu ii mai dau paine asa des,deci la felul doi nu ii dau deloc decat f putina in ciorba,adica miezul de la o felie de paine.

voi in ce stadiu mai sunteti?

sanatate multa tuturor

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

azi a iesit de 4 ori , nu foarte mult dar deranjant, nu? ma multumesc o data pe zi si bine. am inceput cu iaurt cu miere si cereale dupa laptele de dim...asta sa fie cauza?
pup

Mergi la inceput

mierea s-ar pute sa fie sigur un motiv ptr care iese,am obs si eu cand ii dateam miere culamaie lui andrei,avea efect laxativ totusi mierea.
altfel sunteti bine?

poop pe ioana si mamica ei

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput