Comitetul de parinti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Citat:
La noi s-au certat incepand cu ce caiete sa se cumpere pana la ce prajituri se cumpara la micul banchet de sfarsit de an

Geez, asta chiar mi se pare o aberatie. Daca o sa ne lovim de asta, o sa propun sa supunem la vot si majoritatea castiga, fara suparare.

Eleni, si tie o , exact asa gandesc si eu, ca nici eu nu suport nepasarea si vreau sa ma implic.

Sunt convinsa ca sunt pareri si pareri si fiecare doreste ceva anume pentru copilul lui, dar vreau sa tinem discutiile la modul constructiv cu toti parintii. Ca pana la urma, asa cum ai zis si tu Cricor, avem un tel comun.

Cris si Alexutzu

"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

eu doar am votat din greseala subiectu'

nu pot sa-mi spun parerea pt ca la scoala felelor mele nu exista comitet de parinti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Daria - eu ma refeream la probleme strict legate de bani, cadouri, caiete speciale, mers la teatru, excursie, bodyguard. Probleme legate de performante academice..nu s-a ajuns la mare consens. Da, din pacate marea majoritate a parintilor vor sa faca ecuatii din a doua saptamana de scoala, ca ai lor oricum stiu ...

matahut - fiecare clasa are un reprezentant in comitetul de parinti pe scoala, de obicei presedintele comitetului de parinti al clasei. Eu n-am mai avut timp/putere sa ma duc si acolo, s-a dus sotu'..acolo se pierde vremea la greu, clase diferite cu probleme diferite (erau toti de la clasa 1 la a 8-a). Mai toate sedintele sunt discutii interminabile, in care orgoliile joaca cel mai important rol.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Doamne, Corina, ma sperii, eu una ca parinte nu vreau decat un copil normal, care sa mearga la scoala cu placere pentru inceput si dupa aceea, performanta, daca vrea si la ce vrea el, n-o sa ma stresez.

Ce-mi spui tu coroborat cu ce am auzit de la o mamica legat de doamna noastra, care cica ar pretinde / face meditatii din clasa I, pai cred ca o sa o iau eu razna inaintea lui. Sper sa fie doar zvonuri!

Offf, refuz sa cred ca va fi totul asa de dificil, cu invatatoarea, cu ceilalti parinti.

Si daca o sa mi se bata apropouri ca ar trebui sa il meditez, LA EA desigur, cum sa o refuz elegant fara sa o lezez (si mai ales fara sa aiba copilul de suferit)??? Ca uneori imi lipseste diplomatia, sa explic de ce nu sunt de acord cu ceva care mi se pare aberant!!

Matahut, cred ca ar fi interesant sa fii in comitetul scolii, n-am idee, dar pentru mine una ar fi deja prea mult. Cred ca iti trebuie mult timp si mai multe resurse pentru asta.

Cris si Alexutzu

"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."

Mergi la inceput