Pestisori... pestisori... (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Plouuuaaaaa !!! Ce "premonitie" avui io ... cand zisai sa fac geamurile azi si nu altadata , mai tarziu adica, maine sau poimaine ... ca, vin ploile... si, iote, numa' ce-mi terminai treburile cu geamurile si ma hodinii si io oleaca, siii... hopaaaaa si ploaia ... bun si asa . Si cu rufele am terminat & , bineinteles ...

Baby, mult succes la gasit frizura care-ti place si care ti se potriveste .

Celelalte sirene ce mai fac? Cum o mai duc? Toate bune? Io cred ca da .
S-aveti o dupa-amiaza placuta in continuare si o seara frumoasa! Miroaseeeee a ploaaaieeeeee ! V-am -at.

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Am trecut sa va salut si sa va
Inca-s in criza de timp, dar recuperez eu.
Sper ca sunteti bine toate si copilasii si ati inceput cu dreptul anul scolar cum l-am inceput si noi.

si noapte buna!

Mihaela si Diana 22.11.2004

lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

La multi ani , frate de Cryna!

Ce fac scolarei / gradinari ? Cum a fost ziua a doua ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

'Neata sirene si de la mine!

Multam de cafea Dany si de urari . Si voi s-aveti un party super fain la Razvanel! "La multi ani!" 3 anisori si de la noi! dulce lui Razvan, sa creasca mare, frumos si sanatos!

Miha, si de la noi si felicitari pt. inceputul anului scolar cu dreptul .

Ufff, Robert deja a inceput cu miorlaielile, cum ca nu mai vrea la gradi ... dimineata ne-am cam boscorodit oleaca, ca sa putem face in timp de a ajunge la gradi ... ufff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

totul merge bine , mama se simte ok , azi ii da drumul acasa ... o duc la mine , andrei e fericit ca vine babi la el

ce sa va mai spun , sunt obosita

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata fetele!Haideti sa stam la o .Eu ieri nu am mai apucat sa intru,m-am adunat tarziu de pe drumuri.
Cryna La Multi Ani fratelui,sa fie sanatos si numai realizari!hmmm,chiar asa,avusesi premonitie.Cat despre intoarcerea baiatului langa mami,pe mine nu ma surprinde,mai devreme sau mai tarziu era de asteptat.
Andanii sanatate multa mamei tale ,suntem langa tine.
Baby alegere cat mai buna.Uneori si eu ma plictisesc de "mutra mea".
Noi la gradi suntem ok,fata se trezeste bine in fiecare dimineata,bucuroasa ca merge la gradi.Am achitat taxa pt septembrie,am achitat caiete speciale si asteptam sedinta pt fondul gradinitei.
Azi merg la dr cu fetele,pitica inca mai tuseste,desi de cand ii dau sirop natural de brad e mai bine.Dar ceva medicamente in casa nu strica.
Va pup,zi buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Andanii bravo,ma bucur mult pt mama ta!Insanatosire totala si cat mai rapida!
Si noi uram lui Razvan La Multi Ani,sanatate,sa creasca mare si sa-si bucure parintii!!
Cryna si aici un mare pt "ochi frumosi" sa se obisnuiasca cat mai repede si sa nu mai supere pe mami,careia ii oferim

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Cryna si Nicoll , multumesc de urarile la adresa lui Razvan! I-am luat 2 masinute ca asa a cerut el o sa merg mai inkolo pe la el , sa i le ofer si cred ca il duc si in parc !

Dana , ma bucur ca mama ta este bine ! Multa sanatate si refacere rapida .Sotul cum se mai simte ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Daniela La multi ani pentru Razvan multa sanatate si noroc

Torusi nu o lasa azi acasa pentru ca o mai doare si ii mai dau calmante si nu stiu ce injectii pentru refacerea cartilajului ... las ca mai bine sta acolo sub supraveghere

sotul e mai bine , a inceput sa vina la lucru , da stresul e mare si nu stiu cat e de bine , vedem noi ...

andrei la scoala ... ieri si-a facut toata seara caietele cartile cu coperti, etichete , scris pe caiete , doamne , doamne .... a declarat ca se bucura ca a inceput scoala ...

ce sa va mai spun ... nu stiu ... va pup

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Multam si tie de urari Nicoll. Si, sper si eu, sa se reacomodeze cat mai repede si mai usor cu gradinita poznasul meu . Mult succes in continuare la gradinita si multa sanatate la gagici .

Andanii, multa sanatate in continuare mamei tale si sotului tau si mult succes la scoala lui Andrei . Numai bine la toata familia.

Dany, sa se joace cu masinutele cu mare placere Razvan al tau si sa va distrati bine in parc !

Iar, pt. cine doreste o fripturica la cuptor cu o salata de ardei copti si un de vin sau de bere rece, plus, ca desert, o prajiturica diplomat si un pahar de suc rece, e bine poftit la masa: pofta buna !

Mergi la inceput