Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Am uitat sa ma laud ca azi cred ca l-am simtit bine pe bebe . Adica nu se compara cu ce simteam pana acum. A fost un cioc-cioc veritabil.

Oana 15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Ce senzatie placuta, tb sa fi fost!
Sa te tii', de acum , ca o sa m miste..
Ce ma bucur pt tine! Abia astept si eu sa treaca sapt sa il/ o simt.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

oana esti "cea mai gravi" dintre noi, burtica frumoasa ai, BB joaca fotbal in burtica , felicitari!!! lasa ca venim si noi puternic din urma, nu-i asa fetelor.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

cine isi face timp sa imi trimita si mie un pm cu parola pt ct comun de pe picasa??? pls

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Andra ai PM!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele multumesc, sper sa nu ma fi inselat. De exmeplu am acum niste"plimbari" prin stomac ca am mancat vinete, dar parca nu seamana cu ce am simtit mai devreme.
Poate era bebe totusi.

Andra trimis PM.

Oana 15+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Mai fetelor, ma omoara tehnologia asta, nu ma pricep deloc deloc la tot ce e legat de calculatoare, telefoae, internet... De 2 ore stau sa incerc sa pun poze -- cred ca am reusit, sa vad daca apare ce trebuie la semnatura. Daca nu apare, ma duc sa ma culc, ca e 1 noaptea...

Va pup si sa aveti un weekend placut!

14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mama ce viteza aveti fetelor! Sunt cu limba de un cot, in urma voastra, sa ajung la zi cu cititul!
Ieri am fost si noi la control: veste buna: bebe e bine, a crescut de la 8mm la 6cm, e tare zglobiu, analizele sunt bune, mai putin glicemia care cica e cam la limita de sus (si zau de inteleg de ce, ca nu am papat nimic dulce de 2 luni, doar cateva napolitane intr-o zi, si alea cu vanilie, nu cu cacao ). Partea cea mai nasoala este ca si fibromul a crescut. Mie asa de frica sa nu creasca mult prea mult, si sa trebuiasca sa fac...nici nu vreau sa scriu cuvantul.
Dr a zis ca momentan nu e nici o problema, ca a avut putine pers care au avut probleme mari din cauza fibromului, ca in general sarcinile au mers bine pana la capat.
Vad ca ati vb de nastere: la noi, cu ajutorul lui DD, va fi sigur cezariana, pt ca fibromul e situat jos, si bebe nu ar avea pe unde sa iasa.

8+

Mergi la inceput

Ce-i drept si eu am simtit ceva aparte zilele astea si stiu ca la a doua sarcina simti miscarile lui bebe mai devreme. Plus ca le simt pe aceeasi parte.
Oana e f posibil sa fi fost bebele caci modul in care ii simti miscarile nu se compara cu alte "misculatii" (na ca nu gaseam alt cuvant ) ale intestinelor sau stomacului. Il vei mai simti pe bebe zilele astea asa ca vei putea fi sigura!

Mergi la inceput

Am vazut pozele freedelia!!!
Ai niste copii asa de frumosi, ca niste ingerasi! Cu totii sunteti frumosi!
Mi-au placut si copilutzii chinezi; ce draguti sunt cu ochisorii lor usor alungiti si brunetei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Vai Delia ce copii frumosi ai si ce familie frumoasa sunteti.
Faci niste copii superbi. M-am indragostit de-a binelea de fetita ta. E o scumpa.

Briza marii curaj si mult optimism,sigur bebe va fi bine.

Oana 15+

Bebe mic

Mergi la inceput