Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana, lasa ca eu sunt sigura ca si acolo sunt ok medicii, mai ales ca v.ati ocupat si ati ales din timp ce e mai bine, si acolo au aparatul asta de masoara contractiile si bataile inimii copilului, doar sa aibe cate unu pt fiecare gravida in travaliu...
nu tre sa.ti fie frica
plus ca uite la o adica am inteles ca acolo daca insisti iti fac cezariana aici poti sa faci ca trenul daca nu.s motive nu ti.o fac

deci nu am simtit travaliu, dar momentul expulziei a fost de mi.a venit sa ma ridic dupa masa sa plec :)))) faza e ca vezi bebe si uiti repede

ate felicitari pt rezultate ma bucur ca aveti vesti bune

si tie sensibila bine ca v.ati linistit

roxana 9+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Nu la Cluj, aici poti cere cat vrei cezariana ca nu iti face fara motiv serios.

Kitzy care mai intra pe la noi a stat 9 ore in travaliu, desi de la inceput a fost caz de cezariana ca Diana era cu capusorul in sus, si totusi atat a durat pana au primit aprobari de la directorul maternitatii, etc.

Oana 15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Nu la Cluj, aici poti cere cat vrei cezariana ca nu iti face fara motiv serios.

Kitzy care mai intra pe la noi a stat 9 ore in travaliu, desi de la inceput a fost caz de cezariana ca Diana era cu capusorul in sus, si totusi atat a durat pana au primit aprobari de la directorul maternitatii, etc.

Oana 15+

Bebe mic

asta e nasol, eu stiu ca pt asa ceva intri direct in cezariana, fara nici.o incercare

of dar cat mai e pana atunci, eu mor de nerabdare, tot ce vreau e sa treaca mai repede si sa iasa pe unde vrea el, doar sa se termine asteptarea:))

roxana 9+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

bbb bianca:bine ai venit! Sarcina usoara si multa sanatate!

sensibila:felicitari pentru rezultatele bune!

oana:ce harnicuta poti fi!!!De unde iti tragi energia?,mai lasa-i si pe ceilalti sa faca muncile,nu doar tu...

Mary:multumesc frumos de urare,pup dulce"darul plangacios"

Pana maine,va pup pe toate si sa dea DD sa fie numai vesti bune!

Maria 10+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am uitat sa ma laud ca azi cred ca l-am simtit bine pe bebe . Adica nu se compara cu ce simteam pana acum. A fost un cioc-cioc veritabil.

Oana 15+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Pt fetele energice !

Eu sunt in continuare lesinata. Nu stiu cam reusiti voi sa va duceti la sevici , sa gatiti , sa faceti curat etc. Eu daca bag aspiratorul intr-o zi dupa aia trebuie sa stau in pat ca sa doare burta.

Depre nastere eu prefer sa nasc natural cu eopidurala . Eu sunt cea mai mare fricoasa , si cand ma duc sa-mi ia sange mi-e frica, dar nici taita pe burta si fara bebe 24 de ore nu vreau. Iar cand ajung acasa vreau sa ma descurc singura, fara mama, socra etc, dupa cezariana nu prea vad cum as putea. Nu vreau nastere indusa, nu vreau occitocina si calciu in vena, dar asta nu stiu cum o scot la capat. Astia la Giulesti parca sunt fani nastere indusa. Mai nasc si cu o zi inainte de Paste, ca sa fie treaba treaba

Denisa, 9 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Oana ce fain ca l-ai simtit pe bebe!! Abia astept sa mi se intample acest lucru din nou caci sunt senzatiile cele mai frumoase! Bucura-te de miscarile bebelutzului/bebelutzei tale active!

Eu banuiesc ca tot in Bucuresti, la Filantropia, voi naste (inca nu m-am dus la dr mea; am facut control si eco in oras, deocamdata)... insa sub nicio forma la spitalul nostru judetean unde cezariana este o rutina; se practica indiferent de motivatie (ca-i medicala sau la cererea gravidei) iar conditiile din spital lasa mult de dorit!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana Fericitari pt bebe ciocanitor. Acu poti sa stai fara grija bebe este bine.

Fetele care fac DT si TT va tin pumnii sa iasa bine . Cele care au facut DT fericitari pt rezultate bune .
Recunosc ca pe mine ma lasa rece aceste teste, nu concep ca bebe sa nu fie bine. Singura mea teama este ca sarcina sa nu se opreasca in evolutie.

Denisa, 9 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Denisa sigur bebe va fi bine si vei duce sarcina la capat! Sper sa ai parte de o nastere usoara; asta-mi doresc si mie si celorlalte fete!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bbb_bianca

Buna fetelor,

Sunt noua pe-aici insa pe desprecopii citesc inca de cand mi-am dorit sa raman gravida. Trebuie sa spun ca am avut numai de invatat!
Aseara am aflat oficial ca suntem viitorii parinti ai unui prunc pretios si iubit de Aprilie, care momentan are 7 saptamani!
Ma alatur voua in speranta ca vom parcurge mai usor si cu mai multa veselie dar si intelepciune aceste 40 de saptamani atat de speciale mai ales ptr noi, viitoarele mamici.
Va salut si bine v-am gasit!

Bianca si BB de 7+

Bine ai venit! Sarcina usoara si bebe nascut la termen!

Mergi la inceput