alergolog grigore alexandrescu
am nevoie de un sfat, cum procedez sa ajung cu copilul la un pediatru alergolog la spitalul grigore alexandrescu? sunt din constanta si medicul de familie m-a indrumat catre acest spital pt un consult de specialitate, inclusiv testari, pt baietelul meu de 4 ani, care raceste foarte des (in fiecare luna), iar de aprox. 2 luni are o tuse care nu ii mai trece.
rog mamicile care ma pot ajuta, sa imi recomandati un medic, eventual nr de telefon si cum procedez pt programarea.
sanatate tuturor!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Raspunsuri
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis am nevoie de un sfat, cum procedez sa ajung cu copilul la un pediatru alergolog la spitalul grigore alexandrescu? sunt din constanta si medicul de familie m-a indrumat catre acest spital pt un consult de specialitate, inclusiv testari, pt baietelul meu de 4 ani, care raceste foarte des (in fiecare luna), iar de aprox. 2 luni are o tuse care nu ii mai trece. rog mamicile care ma pot ajuta, sa imi recomandati un medic, eventual nr de telefon si cum procedez pt programarea. sanatate tuturor! mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005) Si Mihaita are nevoie de voi! www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE |
Noi mergem in paralel la 2 alergologi, cand nu gasim unul, mergem la celalalt. Un alergolog e la Medicover si unul la Clinica Gral.
Diagnosticul si tratamentul dat a coincis la ambele. Dar eu ti-as recomanda pe Doctorita Schifornet de la Gral, imi place mai mult.
Sanatate
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
simonadinca spune:
Eu vreau sa ajung cu fetita la dr LUCIA Carbune. Am inteles ca este cel mai bun alergolog (o sursa de incredere). Cautare pe google dupa nume: cabinet particular, programare. Multa bafta!
vladis spune:
va multumesc pt raspunsuri.
am pus o intrebare asemanatoare pe site-ul spitalului gr. alexandrescu si am fost sunata de o d-na doctor, care m-a intrebat care sunt problemele copilului si mi-a facut o programare pt investigatii. am ramas uimita de promptitudine si amabilitate, se mai intampla si la noi lucruri bune!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE