Initiativa BOC - cont 500 Euro la nastere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Ma intreb daca e valabila treaba si cu cei 2%, pe care sa-i redirectionezi in contul respectiv. Si ce se intampla cu bani aia, stau efectiv blocati in sistem 14 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Nerusinatii.....nu le-ar fi rusine. Asa fac de fiecare data inainte de campanie electoral, ne promit marea cu sarea, si dupa alegeri....nu-si mai amintesc nimic, sau din contra...am inteles noi gresit. ma intreb acum in vremuri de criza, cand se fac restructurari ca nu m-ai sunt bani de salarii, dintr-o data ei au gasit bani sa acorde pt. copiii nou nascuti. Sa dea Domnul asa sa fie, dar imi pare rau sa spun, ca EU NU CRED.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Probabil ca e doar o manevra electorala.

Dar ideea in sine e pusa deja in aplicare in alte tari. Eu am nascut in Uk, sub rezidenta permanenta, si copilul meu a primit cetatenie britanica la nastere. Dupa ce am aplicat pt child benefit (alocatia lunara), am primit de la stat, departamentul lor de finante, un cec de 250 lire pe care l-am depus intr-un cont special deschis in numele copilului, la o banca la alegerea mea.

Banii nu pot fi retrasi decat de copil cand implineste 18 ani, pana atunci insa eu pot depune si alte sume daca doresc, banii sunt investiti de banca si aduc dobanda in functie de investitie, la 7 ani statul mai adauga un cec de 250 lire daca suntem in continuare in Uk si copilul primeste alocatie.

Asa ca Boc n-a scos-o din putul gandirii, vede si el la altii. Dar cred ca ar trebui copiate altele mai inainte de asta, stabilitatea sistemului educational, strictetea celui juridic, buna functionare a sistemului sanitar, ehe cate ar fi, poate ar trebui sa-i trimitem o lista?

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cred ca banii pt. asta vor veni din economiile facute cand vor sta profesorii in concediu fara plata 10 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

s-o creda cine vrea....

pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Corectati-ma de gresesc dar nu in pragul alegerilor trecute au promis mai multi bani cadrelor didactice ?Mi se face lehamite.Sa dea Doamne Doamne sa isi tina promisiunile si sa conceapa legile astfel incat daca copii nu merg la scoli dupa 14 ani sa intre banutii in contul educatiei,dar sigur eu sunt o idealista!

Cel putin, dupa atatea dezamagiri, am devenit mai realisti si nu mai credem tot ce ni se promite in campaniile electorate.
Ar fi salutar daca ar propune, macar, o lege in privinta asta...Dar asta nu se va intampla, din pacate. Sunt prea preocupati sa-si voteze mariri de salarii si alte beneficii.

allinta

Mergi la inceput