Burtica virgula care a socat lumea modei

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si eu am vergeturi , nu pt. ca am fost grasa sau ceva ci pt. ca la varsta de 14 ani am facut oreon , s-a complicat , i timp de vreo 2 saptamani am zacut in pat , nu puteam nici sa ma ridic sa merg la baie(care era langa mine), imi venea sa vars numai cand miscam globii oculari si n-am putut sa mananc sau sa beau nimic.O data la cateva zile mancam o felie de paine si una de sunca de praga.FU groaznic... de atunci am vergeturi. Mai apar si din cauza ca pielea nu este de calitate buna Mai ales daca nu te dai cu crema.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat din articolul citat de Iileana:" Tānara povesteste ca a avut probleme cu greutatea īn adolescenta, dupa care a reusit sa sabeasca 30 de kilograme.
"Am īnceput sa īmi iubesc corpul cānd am vazut si celebritati cu forme generoase, precum Beyonce", a ma rturisit Miller. "

Allure, ce zici? Parca nu mai pare chiar asa de nesimtita, nu?

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

O mai tine minte cineva pe castigatoarea plus size de la America's Next Top Model? E foarte frumoasa, ma bucur ca i s-a dar o sansa si nu a fost trimisa acasa ca e o nesimtita ce manca prea mult...

http://www.youtube.com/watch?v=59t54_5M598

http://www.usmagazine.com/files/whitney-thompson-g.jpg
http://www.americasnexttopmodelwinners.com/americas-next-top-model-whitney-thompson.jpg

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

cred ca a slabit putin.

30 kg.
http://www.mediafax.ro/life-inedit/revista-glamour-fotografie-cu-un-manechin-care-sparge-tiparele-4847609

Triunghiul portocaliu *

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

A-ha!!!

A naibii nesimtita!!! pai nu poate sa dea mai mult jos? Poate o operatie estetica, ceva...ca e inadmisibil!!!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

cred ca a slabit putin.

30 kg.
http://www.mediafax.ro/life-inedit/revista-glamour-fotografie-cu-un-manechin-care-sparge-tiparele-4847609

asa am banuit si io, ca a slabit mult si brusc.
si atunci cum sa nu ramāna cu piele īn plus pe burta si cu vergeturi? e normal.

s-o fi gāndit si la sanatate cānd s-a pus pe slabit, nu imediat la pozat īn reviste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Citat:
citat din mesajul lui Allurep.s. - de acord ca fata aia "arata a om"...a om foarte nesimtit, dupa parerea mea, iar cei care au pus-o in revista pe post de "modela" sint si mai nesimtiti fiindca vin cu niste nonvalori pe post de exemple bune de urmatapreciez o femeie care are niste kilograme in plus dar se lupta cu ele zilnic si intre timp nu se dezbraca in public sa ne arate cit e ea de dizgratioasa.stai tu linistita ca si eu ma lupt cu "materialul genetic" si stiu cit e de greu sa invingi celulita, dar nu am pretentia sa ma dea la revista cu valurelele alea pe picioare.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Dance, sing, floss and travel.
Exista si oameni care au si alte scopuri in viata, nu doar sa arate perfect. Exista oameni care nu se indoape cu fastfood, nu mananca zahar, nu mananca grasimi, nu mananca paine ... si totusi nu arata ca manechinele. Exista oameni care nu au timp sau nu au predispozitie spre a face sport. Nimic din ce am scris eu mai sus nu ii face nesimtiti. Insa sunt nesimtiti cei care catalogheaza si pun etichete uitandu-se la o imagine. Pe lumea asta sunt lucruri mult mai importante decat un abdomen extra-plat, o fatza perfecta si un fund 'de calendar'. Mult mai important e sa te simti bine tu in pielea ta, sa te iubesti pentru ceea ce esti, ceea ce stii si ceea ce poti face. In final si cele cu abdomen extrapat, si cele cu suncutze, tot mancare de viermi intre 4 scanduri ajung. Important e cat de fericit ai fost cu tine si cu cei din jur inainte de a ajunge intre 4 scanduri.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene, Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me
PS. Eu am nascut acum 4 luni, prin cezariana, iar burta mea arata cam ca a ei, exceptie facand faptul ca pielea nu se aduna asa, dar tot ca un buzunar atarna burta.Si cartofii prajiti, dulciurile, grasimile ajung accidental in menu-ul meu si acum, ca si inainte de sarcina. Unora pur si simplu nu ne e dat sa fim fotomodele.Eu sunt curioasa sa citesc parerea unui barbat despre femeia asta.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Eu sunt curioasa sa citesc parerea unui barbat despre femeia asta.

sotul meu a zis: e frumoasa!

s-a uitat in ansamblu, i-a trebuit ceva timp pana sa observe burtica.
a zis ca noi femeile prea ne stresam de diete si burtici, si ca el ar prefera o tipa cu cateva kilograme in plus dar confidenta si fericita in pielea ei decat una obsedata de cantar (sa ii pese totusi de felul cum arata, dar sa nu faca o obsesie din asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

nu am criticat-o pentru ca e grasa si atit, ci pentru ca isi expune corpul mai mult decit imperfect ca pe un model.
deci obeza a slabit ea 30 kile dupa care s-a gindit sa se faca fotomodel
o apreciez ca a slabit dar de aici pina la poze in reviste...
apropo, a doua poza e data cu fotoshopu' la greu...nu i se mai vad vergeturile si pielea are un aspect/ luciu nenatural

in definitiv, n-am nici un interes sa promovez aici parerile mele...e bine asa, e sanatos, e frumos...va doresc sa si aratati asa cum va place!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Mersi miki.

Raman la aceeasi parere. Mai bine mai grasuta dar cu carnea mai tare decat sa cada pielea asa dizgratios... si sa mai apari si in revista sa te lauzi ca ce bengoasa esti... si sa mai fii si role model pentru tinerii din ziua de azi...?
A, si nu o taie nimeni in bucatele, ca daca statea frumos in casa ei admirandu-si corpul, era altceva...asa s-a expus, si noi avem dreptul sa comentam daca ne place sau nu.

Sau care e scopul subiectului deschis? Sa fim toate de acord ca arata bine?

Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Deci ,arata groaznic!parerea mea si atat.
Si eu am slabit 30kg dupa nasteri (2 in 3ani) am 36 de ani dar pielea mea nu atarna ca o pleosca.

A facut dieta drastica fara sa faca sport de tonifiere.

Nu este un exemplu demn pentru noi femeile, sa vina Guestus sa ne spuna repede cu cine trebuie sa ne identificam

Mergi la inceput