Burtica virgula care a socat lumea modei

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

E o femeie frumoasa care mi se pare ca debordeaza de energie si sanatate, ba mai mult mi se pare ca e "stralucitoare", cred ca acesta este cuvantul care imi vine in minte acum.

Dar, in interviul respectiv se spune ca average american woman poarta size 12-14. Mi se pare f mult. Ca sa porti size 12-14 trebuie sa ai cam 80 de kilograme.
De exemplu, eu acum am 69 de kg si sunt intre size 6-8.

In European measures US 12-14 inseamna un 42-44.
Aici tabelul:
http://www.trincoll.edu/depts/edusrv/handbook/clothing.html

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara
E o femeie frumoasa care mi se pare ca debordeaza de energie si sanatate, ba mai mult mi se pare ca e "stralucitoare", cred ca acesta este cuvantul care imi vine in minte acum.Dar, in interviul respectiv se spune ca average american woman poarta size 12-14. Mi se pare f mult. Ca sa porti size 12-14 trebuie sa ai cam 80 de kilograme. De exemplu, eu acum am 69 de kg si sunt intre size 6-8. In European measures US 12-14 inseamna un 42-44.Aici tabelul:http://www.trincoll.edu/depts/edusrv/handbook/clothing.htmlwww.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gatorwww.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt galleryListen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.
Aham merci.Ei zic 42-44 european. Dar si aici incep alte masuri. 42-44 nemtesc ar fi 44-46 italian si spaniol.42-44 nemtesc ar fi marisor, e posibil sa aiba marimea asta la pantaloni/fusta si pt taioare/bluze sa aiba un nr mai putin, ca nu vad cum ar aranja-o altfel. Eu la 68kg intram numai bine in 38-ul nemtesc care ar fi vad 8-ul american.Vikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

topicul s-a cam lasat , deci nu i-ar strica nitica tonifiere :)).
Voiam doar sa anunt ca sunt in posesia unei noi tehnici ce tine de arta diversiunii: cum apare cate un combatant puternic si cu puternic bun simt, care poate face praf din doo postari (nici macar sustinute de cunostinte medicale) un punct de vedere pirpiriu, dar cu burta mare si inestetica , ii spui ca n-are rost sa se consume, dat fiind ca el, combatantul, e pur si simplu perfect :).

A, deci , mie nu mi-a spus mare lucru poza aia. Poate doar faptul ca, uite, un abdomen poate arata nasolutz dupa o cura de slabire. Asta se poate remedia. La fel cum, sper sa existe remedii peste vreo 25 de ani, pentru pielea ce se revolta si nu mai vrea sa sada mumos intinsa peste muschii bine lucrati. Daca nu pentru piele, macar pentru neuronii stresati .

uitam sa premiez remarca de aur a topicului:

Citat:
nici n-ai cum sa pricepi, ca nu ai cultura suficienta (desigur medicala)

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Uite ce zic barbatii despre Lizzie, asta apropos ca te lasa barbatu' si nu te mai ia nimeni.

http://www.glamour.com/health-fitness/blogs/vitamin-g/2009/09/margarita-asks-guys-answer-is.html

Pt. cine nu intelege engleza, barbatii o gasesc atractiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

mi-a placut comentariul asta:

Everyone looks great naked. The problem is when you have to squeeze your tights in your jeans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Oh, doamne! Dac-ar fi sa cred tot ce spun barbatii despre femei in reviste...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss, travel... and avoid bad people

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

raspunsul pentru ionica:

Pai mai Ionica, vezi ca raspunsul la intrebarea ta e la sfarsitul frazei

Mergi la inceput

iar referitor la jignirea " nefericita" , nu vad de ce se face referire la viata privata? ( daca e privata, eu stiu prea bine cum ma simt si nu ma simt lezata)... daca cineva m-ar face pe mine nefericita nu m-as simti atacata ( zau ca tot nu pricep de ce )ci m-as gandi de ce a spus asta: poate ca strig cand ar trebui sa vorbesc/, poate ca nu am rabdarea suficienta, poate sunt prea acra si de fapt ar trebui sa fiu mai degajata? s.a.m.d.
pentru mine asta nu e o jignire, si am inteles asta de cand sunt in america, ce ma mira foarte tare e ca tu, conchita nu percepi la fel notiunea de fericire/nefericire, si consideri expresia mea "atac la viata privata"!

Mergi la inceput

conchita, si pana la urma la cine faceai referire cand a fost vorba de mediocritate? daca nu era vorba de grupul care discuta cu allure, te refereai de fapt la alte mediocritati care nu erau de fata?

fii mai scurta si mai concinsa in raspunsuri, ca sa pricep si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Oh, doamne! Dac-ar fi sa cred tot ce spun barbatii despre femei in reviste...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss, travel... and avoid bad people

in lumea ta de basm nu s-au inventat inca barbatii care-si lasa nevasta pentru o alta mai in varsta, mai uratica sau ... ups, chiar mai grasuta? sper ca nu-i prea rarefiat aerul acolo...

Mergi la inceput