Burtica virgula care a socat lumea modei
Raspunsuri - Pagina 3
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia deci cati ani femeia asta din poza? e mama cumva? Nu arata rau zic eu daca are peste 35 si e mama, e draguta la fata si daca a nascut, si are o consistenta mai ghinionista a pielii n-o sa scape fara chirurgie de "shortuletul de piele". Nu imi vine nici sa vomit cand ma uit la poza, poate si pt ca mie exact asa-mi arata burta .... vad insa ca toate o considerati hidoasa...deci vedeti bine de ce am preferat sa-mi iau costum intreg la plaja...si de aia mi-am luat si avantul sa fac abdomene si sa alerg...mai am de lucrat la alimentatie. Stiu sigur ca fara chirurgie n-o sa am cum sa scap de excesul de piele pt ca am avut 2 sarcini foarte joase si foarte impinse in fata, ambele dupa 31 de ani ceea ce deja e ....asa ca fac si eu ce pot dar n-o sa mai arat ca inainte fara chirurgie estetica, care sa-mi inlature pielea cazuta |
Eu nu o consider hidoasa deloc si nici nu cred ca femeile care nu au patratele nu ar trebui sa mearga la strand sau la plaja.
Daca ar trebui sa mearga doar cele care arata exceptional , ar fi cam 3 femei pe o plaja, deci trist.
Are pur si simplu o conformatie urata(adica mie nu-mi place, e destul de dificil de mascat) care nu ii permite sa fie manechin.
Silvia, sa stii ca exista multe persoane cu asa o conformatie , eu am cateva colege care de la talie in sus nu au grasime si au talia de viespe chiar , iar de la talie in jos au niste coapse , un fund si niste picioare mari de tot.
Ea si daca ar slabi ar arata aiurea , asa ca nu sunt de acord cu Allure la topicul asta , daca sta in picioare burta aia se vede putin de tot , iar la picioare... imediat se vede orice gram.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui carolinah Fata are 181 lbs nu 121 si poarta masura 12-14. Caro |
In articol spune asa:" Groundbreaking: Lizzie -who is 5ft 11in and 121lbs/2st - is considered too big to model even plus-size lines"
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Allure spune:
citat din mesajul lui XIO Ea si daca ar slabi ar arata aiurea , asa ca nu sunt de acord cu Allure la topicul asta , daca sta in picioare burta aia se vede putin de tot , iar la picioare... imediat se vede orice gram. "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://accesoriisihaine.blogspot.com/ http://www.flickr.com/photos/greecky/ |
daca slabeste cu "diete" nu stiu de care, ar arata aiurea...daca face sport (cardio sa topeasca grasimea si greutati pentru toate grupele de muschi) ar arata armonios...poate nu perfect dar muuuuuuuuuuuult mai bine si cu tonus mai sanatos.
n-am spus ca picioarele sint frumoase...si alea-s la fel de urite si nelucrate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Allure spune:
citat din mesajul lui XIO Eu nu o consider hidoasa deloc si nici nu cred ca femeile care nu au patratele nu ar trebui sa mearga la strand sau la plaja. Daca ar trebui sa mearga doar cele care arata exceptional , ar fi cam 3 femei pe o plaja, deci trist. "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://accesoriisihaine.blogspot.com/ http://www.flickr.com/photos/greecky/ |
una e sa mergi la plaja, alta e sa pozezi in reviste pentru fete/ femei
la plaja pui un costum de baie pe tine si asta e! n-ai pretentia ca esti "model"
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Allure p.s. - de acord ca fata aia "arata a om"...a om foarte nesimtit, dupa parerea mea, iar cei care au pus-o in revista pe post de "modela" sint si mai nesimtiti fiindca vin cu niste nonvalori pe post de exemple bune de urmat apreciez o femeie care are niste kilograme in plus dar se lupta cu ele zilnic si intre timp nu se dezbraca in public sa ne arate cit e ea de dizgratioasa. stai tu linistita ca si eu ma lupt cu "materialul genetic" si stiu cit e de greu sa invingi celulita, dar nu am pretentia sa ma dea la revista cu valurelele alea pe picioare. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dance, sing, floss and travel. |
Exista si oameni care au si alte scopuri in viata, nu doar sa arate perfect. Exista oameni care nu se indoape cu fastfood, nu mananca zahar, nu mananca grasimi, nu mananca paine ... si totusi nu arata ca manechinele. Exista oameni care nu au timp sau nu au predispozitie spre a face sport. Nimic din ce am scris eu mai sus nu ii face nesimtiti. Insa sunt nesimtiti cei care catalogheaza si pun etichete uitandu-se la o imagine.
Pe lumea asta sunt lucruri mult mai importante decat un abdomen extra-plat, o fatza perfecta si un fund 'de calendar'. Mult mai important e sa te simti bine tu in pielea ta, sa te iubesti pentru ceea ce esti, ceea ce stii si ceea ce poti face. In final si cele cu abdomen extrapat, si cele cu suncutze, tot mancare de viermi intre 4 scanduri ajung. Important e cat de fericit ai fost cu tine si cu cei din jur inainte de a ajunge intre 4 scanduri.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Allure spune:
citat din mesajul lui Laura25 Exista si oameni care au si alte scopuri in viata, nu doar sa arate perfect. |
cred ca nu s-a inteles ca aici vorbim de un model nu de Maricica lu' Fane de la Bragadiru
Natasa spune:
Pai daca scopul ei nu e sa arate bine, de ce naiba mai face meseria asta???? Ce e asta, estetica uritului, ca eu nu pricep. Are un corp "statut" si flasc si tine sa si-l arate prin reviste, ea stie de ce. Au vrut sa incurajeze femeile cu defecte sa se faca fotomodele? Nu cred... Atunci care este scopul acestei fotografii?
Allure spune:
citat din mesajul lui Natasa Pai daca scopul ei nu e sa arate bine, de ce naiba mai face meseria asta???? Ce e asta, estetica uritului, ca eu nu pricep. Are un corp "statut" si flasc si tine sa si-l arate prin reviste, ea stie de ce. Au vrut sa incurajeze femeile cu defecte sa se faca fotomodele? Nu cred... Atunci care este scopul acestei fotografii? |
Multumesc!
Ai spus-o mai frumos ca mine...eu sint mai dura, poate pentru ca sint satula de grasele nesimtite din jurul meu care au pretentia ca sint frumoase si isi etaleaza suncile fara nici o jena cu orice ocazie...
Mie mi-e rusine sa umblu in pantaloni scurti pentru ca am un inceput timid de celulita (deh, 36 ani!) desi sint slaba, iar ele poarta fuste pina la chilot de li se balangane slanina cind merg
Laura25 spune:
Eu nu stiu care e scopul fotografiei (poate sa ne arate ca exista si femei normale ca infatisare care apar in reviste, nu doar perfectele cu photoshop? nu stiu ...). Nu stiu nimic despre duduia din poza (nu am avut nici timp nici curiozitate sa citesc articolul si oricum nu cred ca 20 de fraze inr-un ziar ar putea sa ma lumineze despre cine e ea). Dar m-a zgariat modul in care au sarit cateva persoane sa o disece si sa dea cu ea de pamant, sa o faca nesimtita si alte epitete de astea. Si m-a mai deranjat modul in care s-a ajuns la generalizari si 'sentinte': nu arati a fotomodel? ha! dar faci 'tz' ore de sport, faci efort zilnic, te infometezi? Vaii ce nesimtire! Cum? ai celulita si nici 35 ani si 2 sarcini nu ai macar?!?!
Dar probabil am nimerit eu la subiectul care nu trebuie.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Teodora D. spune:
Atunci care este scopul acestei fotografii? |
Scopul fotografiei e ca femeile obisnuite sa se simta putin mai bine pt ca vad una "de-a lor" scoasa in prim plan, dupa atatea schelete ambulante cu care suntem intoxicate sau dupa atatea "modele planturoase" ce au apelat la chirurgia estetica.
Fara ca fata din aceasta poza sa fie un model pt toata lumea, prin ea se sugereaza ca poti sa arati si asa si sa nu iti fie rusine cu tine. Iar unele comentarii de la acest subiect m-au lasat masca, mi se confirma ca femeile se judeca una pe alta cu malitiozitate si cruzime. :(