Burtica virgula care a socat lumea modei

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

allure , culmea ofuscarii nu e sa te ultragiezi personal cand cineva atribuie un epitet "puturoasa" unei tertze persoane pe care n-a vazut-o niciodata!
culmea ofuscarii e cand aproape toate persoanele din jurul tau sunt puturoase..si nu asa puturoase, puturoase incompetente!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:
citat din mesajul lui ymca

citesc subiectul asta de cand a fost deschis si de-abia acum, azi, in chiar acest moment, m-am prins ca "virgula" din titlu e pentru a evita o cacofonie.

am crezut ca asa se cheama tipul de burta din poza: "burtica virgula" si chiar am incercat sa inteleg de ce a fost astfel definita. how low can I go?

scuzati off topicul, dar prea sunt uimita de descoperirea mea

dap, se putea spune "burtica ce a socat ..."
in rest, nu stiu, nu ma bag

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

... dar de ce nu se putea spune simplu: "Burta care a socat..."?
folosirea diminutivelelor în exces e iritanta.
Era oare jignitor daca i se spunea "burta", si nu "burtica"?? chiar asa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

si as mai pupa cateva fete pe aici, se poate sper din moment ce allure, dupa ce s-a intors plictisita fiind deja de acest subiect, i-a sarutat mana conchitei, asta inainte de a ne pupa pe toate din mers....
dar revin la subiect si spun ca mie imi place fata asta de 20 de ani, imi place zambetul ei si bucuria ei pentru ca a realizat in timp ca trebuie sa faca ceva pentru sanatatea ei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta
a realizat in timp ca trebuie sa faca ceva pentru sanatatea ei!!!!

pacat ca a realizat cam tarziu. nu era mai usor sa isi urmareasca greutatea si sa se apuce de slabit cand avea cu 10 kile mai mult decat trebuie, nu cu 30-40! o fi fost vina parintilor, nu stiu, nu mai conteaza.
insa macar acest mesaj ar trebui sa il retinem. sa ne urmarim greutatea si sa luam masuri din timp, nu sa asteptam sa punem 30-40 kile in plus si de-abia atunci sa ne ajunga cutitul la os!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

citesc subiectul asta de cand a fost deschis si de-abia acum, azi, in chiar acest moment, m-am prins ca "virgula" din titlu e pentru a evita o cacofonie.

am crezut ca asa se cheama tipul de burta din poza: "burtica virgula" si chiar am incercat sa inteleg de ce a fost astfel definita. how low can I go?

scuzati off topicul, dar prea sunt uimita de descoperirea mea

Hai ca mi-a mai revenit moralu'...
Eu am citit titlul, si m-am uitat la poza, fara sa citesc...si-am intors o "virgula" si-am rotit-o pe toata burta ei, lasata, si nu intelegeam de ce -i "burtica virgula"...

Ca sa-mi dau si cu parerea, nici macar nu-i o burta...este doar o supraproductie de piele, lasata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

deci nu sunt singura

dar eu chiar am crezut ca e o exprimare metaforica, o gaselnita de marketing, numiti-o cum doriti, care sa exprime ca asa cum virgula e nelipsita si chiar solicitata de anumite constructii gramaticale, tot asa burtica este un accesoriu indispensabil, natural, etc

deci de-asta zic ca eu am fost departe rau de tot...

si ma gandeam ca eu nu sunt in stare sa gandesc atat de profund...cea mai plastica descriere facuta de mine unor burti a fost in termeni de concav si convex.

edit: si m-am gandit si invers, ca asa cum virgula nu se pune intre subiect si predicat, nici burta nu trebuie sa se lipeasca de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
a realizat in timp ca trebuie sa faca ceva pentru sanatatea ei!!!!

pacat ca a realizat cam tarziu. nu era mai usor sa isi urmareasca greutatea si sa se apuce de slabit cand avea cu 10 kile mai mult decat trebuie, nu cu 30-40! o fi fost vina parintilor, nu stiu, nu mai conteaza.
insa macar acest mesaj ar trebui sa il retinem. sa ne urmarim greutatea si sa luam masuri din timp, nu sa asteptam sa punem 30-40 kile in plus si de-abia atunci sa ne ajunga cutitul la os!

Ti-ai raspuns singura: e vb de o copila. Sa ridice mana sus cea sau cel care la sub 20 de ani era ff constient de ce inseamna sanatate si stia ce sa faca pentru a slabi sanatos. Si intreb fetele care nu au facut sport de performanta.
Ca sa ma dau exemplu pe mine: pana la 15 ani am facut gimnastica de performanta. Cand au hotarat ai mei ca e timpul sa ma opresc, am facut-o brusc pentru ca nu mai aveam voie altceva decat scoala. Pofta de mancare era mare ca si atunci cand faceam antrenamente dar sportul se redusese de la 3-4 ore/ zi la 0. Si uite asa am ajuns intr-o vara de la 47 de kg la 63 si m-am dus tot in sus nu in jos. Parintii mei nu au zis nimic, erau chiar fericiti ca am mai pus ceva pe mine. Abia pe la 25 de ani m-am trezit ca ceva nu e bine.(deci ceva mai tarzior ca ea) Aveam pe atunci 75 de kg care nu erau de la sarcina (dupa sarcina de la plimbat carut si copil ajunsese la greutatea dinainte de copil, adica 67). De atunci cu sport si mancat "cu cap" am ajuns la 52.5 kg.
Pentru mine persoanele mai grasute se impart in 2 categorii: cele care se ingrijesc (mananca sanatos, dar mai mult, fac sport) si sunt multumite de ele, si cele care se plang non stop de greutatea lor si nu fac nimic pentru asta. Pe cei din prima categorie ii admir si ii invidiez pentru ca eu nu pot fi asa. Pe Lizzie eu o vad mai mult in prima categorie si imi place tare mult de ea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
vikinga, nu stiu cum arati, acum ma gandesc ca ai o deja o burta care nu intra in discutii acum, dar esti minunata, esti calda, calma induci o stare de fericire...,cam asa cum ar trebui sa fie o femeie..scuzati off topicul, am fost si eu plecata si am citit din fuga ultimile postari, si mi-am dat si eu cu parereaalina
Alina merci dar uite ca din pacate am atins si o fata draguta tare cu un mesaj scris aiurea si-mi pare rau de s-a mai simtit cineva asa. Incerc sa-mi reiau ideea cu citeva clarificari.Sportul e bun pe scurte perioade pe lungi perioade, nu conteaza sportul e minunat mai ales cind e facut din placere. De ex pe mine in curele de slabire dupa nasteri doar sportul m-a disciplinat in sensul ca desi faceam un efort in plus culmea imi puteam urma si o dieta corecta de viata. Apoi mie una mi-a inlocuit cu scucces placerea pe care mi-o faceam cigulind timpenii, pt ca sportul in echipa ori cu o grupa, cu muzica si voie buna aduce o stare de bine extraordinara si nu mai e nevoie de alte recompense dupa o zi lunga. Nu inversunarea aia fixata si exercitii facute aproape fortat cu de-a sila asa. Am facut si eu sport intens pe perioade scurte de timp, mai ales dupa a doua sarcina am incercat sa-mi refac cit de cit abdomenul, faceam exercitii de genul asta cu sutele, abdomene pe o parte pe alta, ridicari pe lateral pe plan inclinat si cu greutati in mina(!!) chiar nu a mai fost fun deloc ci m-am suprasolicitat si fizic dar mai ales nervos. Mi-au prins bine nu zic nu pt ca acum la a treia sarcina burta e f bine sustinuta de muschii formati, is sprintena, nu am dureri de spate si pina in luna a 5-a abia se vedea ca sunt insarcinata. Dar cu toate astea mie burta nu mi s-a lipit de spate, acum aud ca se mai si moare de la ea:)E defect de familie, asa arata toate femeile din familia mea, moldovence cu solduri late si implinite la mijloc.Cu mult sport in jurul taliei cum am si incercat pot ajunge sa arat maxim ca un travesti ca-s si mai masiva din fire asa cu oase mari si aspect atletic dar cu talie fina niciodata. Si cind stau in fund pe o banca in parc, extraordinar dar cu atita sport e totusi posibil sa ..well sa atirne burta oh vai oh vai! Si poa' sa treaca o fata mai fina in toate sa vomite in preajma si sa mor de as avea idee de ce, cu siguarnta m-as gindi ca ii e rau si vrea un pahar de apa, as ajuta-o garantat:)Plus ca pozata in baie in chiloti din aia nefericiti si o pozitie aiurea as arata oarecum tot pe acolo, nu piele goala ci piele umpluta asa ca poalele-n briu moldovenesti:)). Ca dupa a treia nastere chiar nu stiu de-mi mai iese figura, asta e. Dar bine in pielea mea tot am sa ma simt! Si nu are nimeni dreptul sa comeneteze ceva.Si asa in tipologia corpului meu sunt atitea alte femei normale! Si de nu-s asa au alte frome mostenite genetic de ex cum e Lizzie, in forma de para! Cine face sport cu adevarat de mult timp stie ca pe Lizzie nu o faci Claudia Shiffer never si cu tot cu mama sportului pielea aia trece doar la cutit iar picioarele chiar de s-ar mai subtia de la grasimea pierduta se ingroasa de la sport si tot pe acolo e. Un sport d eintretinere si de placere ii garanteaza un aspect armonios si o va face sa se simta bine. Ei bine i-o fi si ei frica de cutit! Dar fericita si frumoasa are tot dreptul si toate motivele sa fie! Si acum vreo citeva pagini am inteles eu ca de fapt a aparut numai pe un sfert de pagina nush de ce am zis ca pe coperta de a stirnit atitea indignari. Sunt si modele care concureaza pt marimi mai mari la urma urmei.Iar remarca mea cu cei care fac sport intens de ieri alaltaieri si se oripilieaza pe nedrept de un corp imperfect si numesc lenosi, putori, obeze tot ce misca in jur face in conditiile astea sens. Pentru ca sa nu uitam, pe DC unde purtam discutia sunteti toate de acord ca nu avem un procent covirsitor de femeie obeze nici macar mare nu e, hai ca va stiti si voi prietenele facute, ba chiar sunt multe femei foarte frumoase in ciuda faptului ca nu (mai) sunt toate de revista. Asa ca justificarea insultelor fata de trupurile imperfecte cu trimiterea fortata la obezitate chiar morbida nu-si are rostul.Prietena cu care am vazut filmul de alaltaieri e anternoare de fitness ba chiar e proprietara salii, a facut si dans sportiv, arata minunat dar nu am auzit-o vorbind asa! De fapt atitudinea ei fata de corpul ei si fata de mincare e cu totul alta si are si ea 35 de ani. Si stiu multi oameni care fac sport constant de ani de zile si pe forum dar si in viata reala care nu au atitudinea asta superioara de sunt siguri ca le stiu pe toate. Aveam pe forum inainte si 2 antrenoare de fitness, f dragute tipele, din pacate is inactive pe forum una de citeva luni una de vreo 2 ani.Vikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

oare o fi nascut? ca eu dupa nastere am ramas cu ceva inestetic. ihhh ...burtik! dar cu gimnastik se rezolva aaaaaaaaa....si un pik de dieta ca nu te poti indopa cu dulce...iamiiiii ....si sa slabesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ramonika chiar sunt fel si fel de situatii, chiar nu caut scuze dar asa e. Eu nu pot vorbi de obezitatea morbida de sute de kg pt ca oricit s-ar vorbi de ea in jurul meu nu am asa ceva. Dar pot vorbi de persoane care au luat citeva zeci de kg, care sa zicem au ajuns suta ori au intrecut-o nitel cind si cind, e vorba de persoane supraponderale dar nu obeze de nush ce grad.Una din persoanele care au atins suta am fost eu. Cu toate ca in sarcina si cu bb mare de 4 kile jumate tot suta de kg se cheama pe cintar cu o zi inainte sa nasc. Din spital am iesit cu 92kg, la juma de an aveam vreo 85, la un an vreo 75 si pe urma am atins pe scurte perioade de timp 68-69kg, dar cu sport aspectul era ok mai ales venind de la 100 de kg.Cum am reusit sa pun de la 65kg pina la 100kg? Nu a fost nesimtire deloc, nu am mincat chipsuri ori Mac, ba din contra in sarcina aleg pe cit posibil produse bilogice, mincare de calitate, doar ca a fost prea multa cantitativ. Pe scurt asa arata un exemplu de luat kg multe, asta fiind cazul meu dar ca mine fiind poate alte situatii de genul asta ori altul:-am fost in primele luni de sarcina cu actele de divort in fata planuidu-mi viitorul cu vitejie, nu mi-a fost frica de ce va fi ci doar cugetatul asta de fac ori nu fac bine, de facem ori nu facem bine, de e pacat ori ba, de se mai poate salva ori ba, de unde am ajuns dupa atita iubire, de..oare cum naiba am ajuns in punctul asta si uite asa ginduri si ginduri..-pina in luna a 4-a am luat vreo 5-6 kg, normal zic eu chiar cu tot stresul.-in luna a patra am facut zona zoster din cauza stresului enorm pe plan nervos. Asa o boala ciudata pt un organism tinar m-a speriat atit de tare mai ales pt siguranta bebeluslui din pintece incit am zis gata!-si am inceput sa maninc. cred ca atit m-a dus capul ori asa simtea corpul meu ca-si protejeaza puiul, habar nu am, dar foamea s-a transformat in durere si era din 2 in doua ore, de conduceam si ma lua foamea ma lua ameteala de trebuia sa trag pe dreapta.-problemele mele s-au rezolvat dar a luat ceva timp si abia cind s-a nascut nadja si am vazut-o normala m-am linistit de tot.Acum fericita si cu toate in ordine, tot am pofte de bucatele moldovenesti ale maica-mii care e la mine si da maninc una alta, recunosc, dar nu se compara cu ce am patit in a doua sarcina. Am si eu grija mai mult de frica a ce am patit dar asa sa fac o dieta ori ceva de gen nici nu s e pune problema. O prietena de a mea sportiva de fel si foarte activa a nascut o fetita, a slabit fara probleme ce a pus, a avut ani in sir o greutate normala pt 177cm ai ei si deoadata a inceput sa se ingrase. Cam asa pina sa treaca suta. A incercat sa se opreasca, a incercat in fel si chip sa slabeasca si nu-i reuseau curele deloc, sportul intens la kg multe se stie ca e periculos pt articulatii, iar sportul moderat e numai bun la un organism dat peste cap sa faca pofta numai buna de mincare si nici un rezultat spectaculos. Dr i-au zis ca e depresiva si i-au prescris chiar antidepresive serioase. Ea era si este si poate fi orice dar depresiva in nici un caz! dar deloc! Normal ca nu le-a luat. Si dupa un an doi de cautari si invirtit in jurul cozii si a kg se gindeste de una singura ca poate nu sta bine cu fierul. Si asa este, analiza ii confirma ca are chiar anemie cronica. De aia nevoia de mincat, cu toate ca nici ea nu minca dulciuri si rahaturi. Dupa ce a facut o cura de fier asa la 2-3 luni a fost in stare sa se organizeze fara probleme si a reusit sa tina dieta si inca cum! A slabit 45kg! Face sport arata ca o tinerica.Sunt si astfel de povesti, cu toate ca stiu sunt si persoane care nu prea se cosnuma din cauza kg. Dar tocmai aia de slabesc nu trebuie descurajati prin atitea critici legate de aspectul exterior.Vikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput