Burtica virgula care a socat lumea modei

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij
Deci nu am inteles de ce tot timpul sunteti off topic si dati zor cu obezitatea. Nu se bat deloc cap in cap cele doua afirmatii. Sanatoasa nu inseamna "abdomen perfect plat".

nu suntem deloc off topic, Lizzie a fost obeza, burta ei este sacul gol dupa 30 de kile.

ba da, sanatoasa inseamna abdomen plat si extra plat. grasimea din jurul organelor interne ucide. iar colaceii din jurul taliei sunt fatali.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine
Obezitatea este un cu totul alt subiect si asocierea ideeii de obezitate cu aceaasta fata este mai mult decit rautacioasa.

capitulez. se pare ca e dificil sa cititi articolul pana la capat. fata este in continuare considerata obeza de casele de moda, de-aia e respinsa ca model. si obezitatea nu e deloc un alt subiect, fata asta aratand asa dupa ce a slabit enorm, OBEZA FIIND.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Ingrid S ti-a scapat tie la greu, am zis ca de pe timpurile Greciei antice erau preferate ca model, la vremea respectiva pentru statui si nu reviste femeile ca si barbatii de altfel cu un corp sanatos lucrat prin sport, sau acuma si sportul a devenit ceva naspa, poate pentru tine, ca vad ca treci in extrema cealalta.

Daca tu vrei sa te imbeti singura cu apa cu exemplul: cadanele, ca sa-ti creasca increderea in tine, nu ai decat.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Ba pardonati doamna, care sunt statuile cu corp armonios si lucrat feminin din antichitate? Ca ne uitam la Venus din Milo si nu aduce cu patratelele si carnea tare de care se vorbeste aici, poate doar ca e din piatra, neh? Da, barbatii aveau idealuri, la greci tanarul perfect se numea kalos kagathos, un gentlemen bine educat si totodata un bun sportiv. Unde sunt femeile aici?
Nu erau cadanele un exemplu pozitiv, ci negativ, dar daca nu ti-ai dat seama de asta, go ahead.
Cat despre sport, arata-mi unde am spus ca nu e benefic pentru organism? Am scris ca e bun, dar nu in exces, mancatul in exces, chiar si apa in exces nu e indicata, daca bei 4 l pe zi suprasoliciti rinichii, cu toate astea am vazut destule indemnuri aici pentru asa ceva. So, putina moderatie nu strica...chiar si cand e vorba de limbaj.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
Obezitatea este un cu totul alt subiect si asocierea ideeii de obezitate cu aceaasta fata este mai mult decit rautacioasa.

capitulez. se pare ca e dificil sa cititi articolul pana la capat. fata este in continuare considerata obeza de casele de moda, de-aia e respinsa ca model. si obezitatea nu e deloc un alt subiect, fata asta aratand asa dupa ce a slabit enorm, OBEZA FIIND.

nimic

Cu parere de rau (daca par batuta in cap) dar de cind sint casele de moda formatoare de opinie in materie de SANATATE??? Cind MAJORITATEA modelelor cu "acte-n regula" sint subponderale dupa tabelele OMS????

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Cu parere de rau (daca par batuta in cap) dar de cind sint casele de moda formatoare de opinie in materie de SANATATE??? Cind MAJORITATEA modelelor cu "acte-n regula" sint subponderale dupa tabelele OMS????

Anamaria

de ce exagerezi? eu am avut impresia ca tu crezi ca sunt batuta in cap ca ii tot dau cu obezitatea inainte si ti-am explicat de ce. bineinteles ca sunt de acord cu tine legat de casele de moda! ea nu e primita la categoria "modele grasute", nu la alea marimea zero.

si pe tine te stiu cum arati, esti fotomodel de-a dreptul. cum poti apara imaginea asta, nu stiu? asta nu e burta naturala, 30 de kile peste greutatea normala nu egaleaza nimic natural si sanatos, basca la 20 de ani, sa nu mai zic ce o fi fost in mintea ei cand a pozat asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:

Citat:

nimic

Pai Conchita, a fi considerata de catre casele de moda obeza este un compliment, la cum arata modelele. O cautare pe youtube cu mentiunea thinspiration lamureste pe oricine.
Da, fata a fost grasa, chiar foarte grasa, dar eu tot zic ca altul e mesajul...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

nimic

Anamaria

de ce exagerezi? eu am avut impresia ca tu crezi ca sunt batuta in cap ca ii tot dau cu obezitatea inainte si ti-am explicat de ce. bineinteles ca sunt de acord cu tine legat de casele de moda! ea nu e primita la categoria "modele grasute", nu la alea marimea zero.

si pe tine te stiu cum arati, esti fotomodel de-a dreptul. cum poti apara imaginea asta, nu stiu? asta nu e burta naturala, 30 de kile peste greutatea normala nu egaleaza nimic natural si sanatos, basca la 20 de ani, sa nu mai zic ce o fi fost in mintea ei cand a pozat asa?

nimic

Cum arat eu nu are nici o relevanta la discutia de fata (multumesc de compliment ) dar fata se incadreaza la limita de greutate care se considera NORMALA (ce-i drept, limita superioara). Fata a slabit 30 de kg...nu are acum 30kg in plus. Emme, de exemplu are mai multe kg in plus fata de Lizzie si este un model de success. La fel Sohpie Dahl (daca o vad pe Allure ca se ia si de Sophie Dahl ca e nesimtita si dizgratioasa chiar ca discutia nu mai are nici un rost si sintem undeva in sfera ridicolului).

Pe mine m-a deranjat limbajul (scirba, etc) si atitudinea fata de o imperfectiune minora.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Fetele est europene nu sunt numai admirate pentru frumusetea lor in America (si banuiesc ca la fel si in Canada) ci sunt si puse automat in categoria usuratice, superficiale si curvulitze. Si cu cat sunt mai frumoase, cu atat sunt puse in aceasta categorie mai repede.

sa-ti fie rusine pentru aceasta insinuare fara pic de suport la adresa mea!
dupa tine ar trebui sa-mi pun un sac in cap ca sa ma ia lumea drept serioasa

doar de la mine se vede aceasta critica (dac-o fi fost critica, fiindca eu o interpretez ca pe o constatare care nu tulbura catusi de putin viata sau somnul autoarei) indreptata asupra celor care fac aceasta categorisire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:

Citat:

nimic

E considerata obeza la size 12? De catre casele de moda plus size?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

nimic

Anamaria

nimic

Cum arat eu nu are nici o relevanta la discutia de fata (multumesc de compliment ) dar fata se incadreaza la limita de greutate care se considera NORMALA (ce-i drept, limita superioara). Fata a slabit 30 de kg...nu are acum 30kg in plus. Emme, de exemplu are mai multe kg in plus fata de Lizzie si este un model de success. La fel Sohpie Dahl (daca o vad pe Allure ca se ia si de Sophie Dahl ca e nesimtita si dizgratioasa chiar ca discutia nu mai are nici un rost si sintem undeva in sfera ridicolului).

Pe mine m-a deranjat limbajul (scirba, etc) si atitudinea fata de o imperfectiune minora.

Anamaria

Sophie Dahl, nu mai e de ceva vreme plus size model, a slabit de la size 16 la size 6. Am vazut o emisiune despre ea si acolo spunea ca a fost la o prezentare de moda si nu a incaput intr-o rochie si a fost facuta vaca grasa :((.Si mie imi placea de ea asa cum era, acum insa e slaba tare.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput