Burtica virgula care a socat lumea modei
Raspunsuri - Pagina 2
Deianira spune:
Nici mie nu mi-ar placea sa arat ca ea, sincer credeam ca e dupa vreo sarcina, n-am citit articolul, mea culpa, dar am observat ca adolescentele iau drept modele doar "scandurile" si nu prea ai cum sa le explici frumos, decat daca schimbi ceea ce vad ele in mass media.
Tot pe ideea asta, mi-a placut campania Dove cu frumusetea naturala.
gaba-rema spune:
curios, fata aia parca e construita din 2 persoane diferite: pāna la talie e frumoasa si pare īntr-adevar sa aiba 20 de ani, iar de la talie īn jos poate la fel de bine sa fie maica-sa...
rar am vazut o fata de 20 de ani cu burta atārnānd. Poate ca Lizzie a fost obeza si a slabit mult (si brusc). Am vazut fete de 20 de ani obeze, dar nu cu vergeturi ca la 40 de ani si flasce. Asa obeze cum erau, tesuturile erau elastice, conform vārstei lor.
am mai auzit de cazuri de persoane tinere care au o pb. cu tesuturile... ca par foarte īmbatrānite. Ceva cu colagenul, sau alta patologie a tesutului conjunctiv, n-am idee. De ex., am auzit despre unele fete foarte tinere carora le atārna sānii ca la 60 de ani si multe alaptari, si care apelau la operatie de remodelare.
Nu stim īnsa cum sta cu sānii Lizzie (daca vedeam si sānii, poate ne lamuream, cine stie).
Īn acelasi articol e Jamie Lee Curtis la 43 de ani: ea arata normal pt. vārsta ei. Are burta cu mult mai putin revarsata ca fata asta Lizzie care putea sa fie fata ei...
blackpanterro spune:
Lasa-ma naibii, daca fata asta e prea grasa sa fie model...la 5ft11in si 121 lbs e grasa????? Pai io sunt 5ft7in si 120 lbs si sunt la limita subnutritiei, fata asta care e cu 4in mai inalta ca mine e prea grasa sa fie chiar si plus size model????? In ce dimensiune oare?
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
XIO spune:
Ma indoiesc ca fata are doar 50 de kg...
MOdel nu poate sa fie din cauza masurilor date peste cap : cred ca are talia de 60 , sub care atarna burta , toracele ingust de tot si soldurile late de tot , plus picioarele groase.
cam greu sa intre in haine facute universal.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
gaba-rema spune:
Credeti ca problema lui Lizzie e grasimea??
Problema e cu pieile care atārna si vergeturi de sa vad de dupa coltz.
Xio are dreptate, conformatia, proportiile ei sunt "far from ideal", dar nu e sub nici o forma ceva hidos, nici macar neobisnuit, e absolut normala... īn afara pieilor atārnānde.
silvia_d spune:
Eu ash vedea CLAR ca e burtica de dupa o nastere proaspata...mai ales ca stiu ce spun:)...sunt vergeturi specifice unei burtici crescute brusc,etc...altfel,daca era burta de grasime,era repartizata peste tot...altfel,se vede ca sunt 2 poze lipite-pana la chilot e o persoana,dupa chilot,la picioare-e altcineva!
Dorsilia spune:
deci cati ani femeia asta din poza? e mama cumva? Nu arata rau zic eu daca are peste 35 si e mama, e draguta la fata si daca a nascut, si are o consistenta mai ghinionista a pielii n-o sa scape fara chirurgie de "shortuletul de piele". Nu imi vine nici sa vomit cand ma uit la poza, poate si pt ca mie exact asa-mi arata burta .... vad insa ca toate o considerati hidoasa...deci vedeti bine de ce am preferat sa-mi iau costum intreg la plaja...si de aia mi-am luat si avantul sa fac abdomene si sa alerg...mai am de lucrat la alimentatie. Stiu sigur ca fara chirurgie n-o sa am cum sa scap de excesul de piele pt ca am avut 2 sarcini foarte joase si foarte impinse in fata, ambele dupa 31 de ani ceea ce deja e ....asa ca fac si eu ce pot dar n-o sa mai arat ca inainte fara chirurgie estetica, care sa-mi inlature pielea cazuta
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Allure,nu vreau sa ma bag in alte polemici,dar de predispozitzie genetica sunt sigura ca ai auzit?(eu de exemplu nici la 20 de ani n-am avut carnea care spui tu ca trebuie s-o aiba o fata de 20 de ani,si nu pentru ca n-as fi facut sport ci pentru ca...asta e constitutzia carnii mele) oricum fata asta arata a omnu ca scheletele alea ambulante! Dana |
nu stiu cine esti, cum arati, ce maninci, cit te misti, ce efort faci ca sa invingi acea mostenire genetica de care te plingi...deci nu comentez cazul tau aici.
ca exemplu insa de "gene proaste invinse prin sport" iti dau un actor pe care mi-a picat ochii chiar ieri intr-o revista colorata: actorul Jerry O'Connel a uimit recent Hollywood-ul cu fizicul sau, dupa ce o viata intreaga a fost poreclit "the fat kid"...copil si adolescent fiind a aratat asa:
http://s11.bdbphotos.com/images/orig/a/1/a1j1vbrhrewov1ra.jpg
dupa ce s-a saturat sa fie gras si depresionat a hotarit ca poate sa arate si asa:
http://www.tmz.com/2009/05/26/jerry-oconnell-feels-the-need-for-speedo/
deci se poate chiar si atunci cind mama natura nu e darnica cu tine..
sigur, cu foarte mult efort...
p.s. - de acord ca fata aia "arata a om"...a om foarte nesimtit, dupa parerea mea, iar cei care au pus-o in revista pe post de "modela" sint si mai nesimtiti fiindca vin cu niste nonvalori pe post de exemple bune de urmat
apreciez o femeie care are niste kilograme in plus dar se lupta cu ele zilnic si intre timp nu se dezbraca in public sa ne arate cit e ea de dizgratioasa.
stai tu linistita ca si eu ma lupt cu "materialul genetic" si stiu cit e de greu sa invingi celulita, dar nu am pretentia sa ma dea la revista cu valurelele alea pe picioare.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia deci cati ani femeia asta din poza? e mama cumva? Nu arata rau zic eu daca are peste 35 si e mama, e draguta la fata si daca a nascut, si are o consistenta mai ghinionista a pielii n-o sa scape fara chirurgie de "shortuletul de piele". Nu imi vine nici sa vomit cand ma uit la poza, poate si pt ca mie exact asa-mi arata burta .... vad insa ca toate o considerati hidoasa...deci vedeti bine de ce am preferat sa-mi iau costum intreg la plaja...si de aia mi-am luat si avantul sa fac abdomene si sa alerg...mai am de lucrat la alimentatie. Stiu sigur ca fara chirurgie n-o sa am cum sa scap de excesul de piele pt ca am avut 2 sarcini foarte joase si foarte impinse in fata, ambele dupa 31 de ani ceea ce deja e ....asa ca fac si eu ce pot dar n-o sa mai arat ca inainte fara chirurgie estetica, care sa-mi inlature pielea cazuta |
e urita prin prisma faptului ca are 20 de ani si nici o nastere la activ (nu se spune nicaieri, deci...) si ii atirna pielea exact ca unei femei de peste 35 ani cu cel putin 2 sarcini, caz in care ar fi ok...dar tot n-as vrea s-o vad intr-o revista.
din pacate, daca burtica de care pomenesti tu este constituita din piele preponderent, nu grasime...numai operatia estetica te mai poate salva. nu sta in puterea ta sa faci pielea sa "se retraga"
asa ceva nu este de criticat si nu as face-o niciodata.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.