Burtica virgula care a socat lumea modei
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta si eu vad oameni deformati de supra greutate dar nu e treaba mea , si nu ma ingretosez, si nici nu-mi vine sa le smulg capul cu dintii, ( vezi ca despre asta vorba Allure nu despre zgaltaiala) pentru ca eu am ales sa ma intereseze proprii mei copii, si nu ai altora, familia mea si nu altora. eu ti-as propune conchita sa faci ceva concret in sensul asta, o campanie in care sa reeduci lumea sa manance sanatos, ca asa ... vorbe goale! p.s. si noi astea malitioase nu discutam despre cine e mai frumoasa.. Allure sau Lizzie! ![]() alina |
nu e nevoie sa-mi propui tu asa, ca o palma peste ochi. fac propaganda aici pe dc pentru alimentatia sanatoasa de cand lumea si ma manifest ca atare in toate relatiile mele personale, aruncand hinturi si incercand sa "corup" biata familie si bietii prieteni napastuiti de gene sa faca sport si sa nu se mai indoape fara limita. asta este campanie - vorbele "goale" de constientizare a opiniei publice. doar daca nu folosim dictionare diferite. iar miercurea si doua duminici pe luna voluntariez la un club de calarie pentru copiii obezi (si cu deficiente fizice) - ii invat despre cai si facut sport, ii invat sa tina hatul in mana fara sa se pravale de pe cal. deci da, imi permit sa am reactii "absolutiste" in acceptiunea ta. caci in a mea e o reactie normala la abuz - nutritia nesanatoasa decisa de parinti pentru copiii personali e un abuz toata ziua. ba pe mine ma intereseaza toti copiii, nu numai al meu. ca suntem animale sociale si trebuie sa fim solidari. datoria de cetatean al planetei nu se termina la poarta casei (pe dinauntru).
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ilse spune:
Toate ca toate dar a "incuraja" poporul ca e ok sa fii obez...scuze dar nici eu nu sunt de acord cu asta.
Pai unde ramane mesajul cu: sa traim sanatos, pliantele care mi s-au dat la toti 3 copiii, toti mai slabuti spre normali numai si numai despre "obezitate" si cum sa o previi la copii...cica pliante despre cum sa mananci sanatos la copii normali nu mai aveau ca virgula creste alarmant numarul astora, celor peste limita
.
Si oricum va convine sa se plateasca din taxele voastre nu stiu ce programe si proiecte despre slabire la obezi?..in Olanda cel putin asa este...mie una nu
...ca nu eu le-am cumparat mancare si nu eu i-am pus sa manance chips-uri si cola si junk-food pana crapa.
Sa plateasca pentru obezi ei insisi si cine mai doreste.
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
anyella spune:
Eu nu inteleg si pace.Sind redusa mintal,recunosc.Pai : metabolismul meu functioneaza asa:
1.In perioadele de super sress dau jos fara efort fizic ,cca 10 kg in doua luni.
2.Daca ma " linistesc " ,devastez frigiderul,cind vin spre casa cumpar tot...ce mi se ofera : ))).
3.E drept ca burtica fetei atirna.Eu nu cred ca e reala.E o gaselnita! O promovare. Eu, acelasi gen de fizic. Cind ajung pe la 55 kg/1.64 (Doamne ,fereste...atunci intru in panica) pun mult pe coapse,picioare.Nu la burta!Talia e talie.Asa ca...hai sa fim serioase.E o foto de promovare.Cum sa faceti sa nu ajungeti ca ea : ).
4.Eu cind " sar calul" la kg,las masina in curte si merg mult pe jos...rusine sa imi fie!
a_alinta spune:
felicitarile mele!
si nu incurajam poporul la obezitate, si bineinteles ca nimanui nu-i convine sa plateasca din taxe nu stiu ce programe, nici de razboiul din Irak nu mi-a convenit, dar ce sa-i fac?, ) vroiam numai sa atrag atentia ca indiferent cat te implici si cat de mult iti pasa de altii, nu mi se pare elegant sa faci pe un forum separatia: cine e mediocru si cine nu! cine are dreptate si cine nu!
asta a fost ceea ce am vrut sa ating , dar se pare ca nu am gasit cuvintele necesare!
p.s. imi cer scuze dar eu sunt mai egoista de felul meu
anyella spune:
Daca la mine te referi ,fiind ultimul post...la venerabila mea virsta,da! Imi permit sa fiu egoista.Egoista in pareri.Atit.Am citit partial (cca 75 % topicul).
Si daca aveam o mincarime pe tastatura,dupa triunghi,numai am.Cit de curind o sa am nevoie de fete.Pentru o problema personala.
Cu stima,
A.A.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
citat din mesajul lui ilse Toate ca toate dar a "incuraja" poporul ca e ok sa fii obez...scuze dar nici eu nu sunt de acord cu asta. Pai unde ramane mesajul cu: sa traim sanatos, pliantele care mi s-au dat la toti 3 copiii, toti mai slabuti spre normali numai si numai despre "obezitate" si cum sa o previi la copii ![]() ![]() Si oricum va convine sa se plateasca din taxele voastre nu stiu ce programe si proiecte despre slabire la obezi ![]() ![]() Sa plateasca pentru obezi ei insisi si cine mai doreste. ![]() eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008) |
Ilse , tocmai ca aceasta campanie nu incurajeaza poporul sa fie obez ci sa slabeasca.
Pt. Dumnezeu , e vorba de o fata care a avut obiceiuri alimentare defectuase si care vazand cum a ajuns s-a hotarat SA SLABEASCA. Si a ajuns la un IMC normal !
Si acum arata ca e fericita si mandra de ce a facut.
Unde vedeti voi obeza nu inteleg.
Asa putem sa spunem despre toate femeile de aici care au slabit "ce-i cu grasele astea" , sau pot sa spun despre Allure ca se chinuie sa faca muschi ca-i o femeie ca gelatina.
Pai conteaza cume acum cand facem campania si conteaza ca inainte a fost obeza si acu' nu mai e .
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
conchita spune:
Xio, nu ai inteles nimic, ca sa folosesc o expresie clasica deja. :-)) nu zice nimeni ca e obeza acum, ci ca era inainte. acum o sa trebuiasca sa treaca prin cutit, pielea aia in exces nu se indeparteaza nici cu stramoasa sportului, daramite cu muma'sa sportului din lume.
ilse spune:
Xio eu vorbesc despre cele nspe mii de posturi care spun ca e OK sa fii gras, ca ce conteaza atata vreme cat tu te simti bine in pielea ta...nu despre fata asta.
Toate aceste posturi ivite mai ales dupa ce a scris Allure ne arata ca e minunat sa ne simtim bine cu noi, nu conteaza cum aratam sau nu...ok, pana aici nimic gresit, dar se atinge cealalta extrema, cu vai ce bine sa ne culcam pe o ureche, nu conteaza cum aratam...nici chiar asa...asta vroiam sa spun.
Ca intr-un fel eu inteleg mesajul lui Allure si anume ca nu e chiar asa ok, sa fii obez.
Inafara faptului ca sunt putini obezi care din punct de vedere medical nu au nicio vina, caci restul sunt asa fiindca scurt pe doi, baga in ei ca in fabrici si uzine.
Deci eu ca platitoare de taxe nu sunt de acord ca toti obezii sa fie considerati cazuri medicale si ajutati din banii mei...sa-si plateasca singuri tratamentele de slabire asa cum au avut bani de junk food au bani si de slabit daca vor.
corect?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
citat din mesajul lui conchita Xio, nu ai inteles nimic, ca sa folosesc o expresie clasica deja. :-)) nu zice nimeni ca e obeza acum, ci ca era inainte. acum o sa trebuiasca sa treaca prin cutit, pielea aia in exces nu se indeparteaza nici cu stramoasa sportului, daramite cu muma'sa sportului din lume. nimic |
Pai eu cred ca unele dintre voi nu ati inteles nimic.
Fata asta a fost grasa si a slabit.
A fost bolnava si acum e sanatoasa/recuperata.
Asta este un imbold pt. celelalte femei din lumea intreaga care vor dar nu cred ca se poate.
Sau un imbold pt. obeze crezi ca sunt femeile de 45 de kg de pe coperti?
Este un indemn la viata sanatoasa si la constientizarea unei alimentatii care face doar rau.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
ilse spune:
Xio e vorba ca pe sute de pagini lumea e indignata de posturile lui Allure si nu-si vad barna din propriile mesaje si anume ca vai e minunata si ce daca a fost obeza si ei "e oameni" si asa mai departe...cu toate poate am avut si noi episoadele noastre de ingrasare sau nu, majoritatea totusi incearca ceva, o dieta, sport, deci sa nu fim ipocrite si sa zicem acuma ca vai ce bine e sa fii grasa, ca nu-i asa.
Vorba cuiva n-ar mai fi zona asta plina de diete.