Burtica virgula care a socat lumea modei

Burtica virgula care a socat lumea modei | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

de aici:
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1210814/Lizzie-Millers-Glamour-magazine-shoot-How-models-picture-shook-world-flabby-tummy-all.html

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

In sfarsit o imagine realista a femeii .

Am inteles ca britanicii vor sa "scoata" photoshopul si sunt complet de acord . (Nu ca ar conta .)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

este realista pentru unele:)
acest gen nu trebuie sa fie un model(burta ca burta dar se vede ca are un dos si niste picioare de toata frumusetea) dar nici slabanoagele...

La subiect, da, as interzice falsurile din reviste si retusarile!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

In articolul tradus in romana de un tabloid dambovitean am citit ca multe femei au simtit ca vor sa strige de bucurie pe strada, dupa ce au vazut pozele. Pai, si eu una as face asta daca pe pasarela ar defila fete ca Lizzi. M-as simti mai normala, nu de alta.

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mie nu imi place. Nu sunt fan al modelului schelet, dar macar sa aiba un corp armonios, lucrat.

Si sunt de acord ca nu ar trebui prelucrate pozele in photoshop.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

eu cred ca lumea scapa din vedere un "amanunt" esential: fatuca asta are 20 ani si nu cred ca are vreo nastere la activ!
se vede de la o posta ca e vorba de multa nesimtire si nepasare (ah! daca nu le-as sti pe americance!)

cum sa cataloghezi asemenea burtoaie drept "normal looking belly" (asa spunea articolul citit de mine pe yahoo acum citeva zile)???

nu sint de acord cu slabanoagele, anorexicele, actritele de forty- something care arata pe coperti mai ceva ca alea de 20, dar lasa-ma si cu asta, ca nu e un exemplu pe care as vrea sa-l aiba fi-mea (daca as avea copii)!!
cu pieile alea atirnind arata ca o femeie de 40 ani care tocmai a nascut...de ce sa promovam asa ceva??? de ce? ca sa ne linistim constiintele ca nu sintem singurele deformate de pe planeta? ca sa ne mintim frumos si sa ne simtitm bine cind mincam prajituri cu sapte maini?
fatuca aia nu cred ca a intrat in viata ei intr-un gym! ... are o celulita pe picioare egala probabil cu cantitatea de burgeri mincati la MacDonald

in final nu e vorba numi de aspectul fizic ci de sanatate...nu poti fi sanatos cu atita grasime pe tine la 20 ani...ma intreb cum o sa arate la 40??? huh? probabil ca Mobby Dick

la 20 ani trebuie sa ai carnea tare pe tine, frate! chiar daca nu esti topmodela cu greutate ideala dar tonusul sa fie bun, nu sa fii coflecita ca o babaciune

deci sa ma lase in pace americanii cu pozele lor "sincere"...oricum nu a fost decit o alta fitza de marketing, sa atraga atentia...ca pe viitor tot retusatele vor apare in publicatia lor!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

a nu se intelege ca am ceva cu fetele grasute...
Lizzie asta, daca as vedea-o imbracata bine as zice ca e chiar frumusica...dezbracata insa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

cu pieile alea atirnind arata ca o femeie de 40 ani care tocmai a nascut...de ce sa promovam asa ceva??? de ce? ca sa ne linistim constiintele ca nu sintem singurele deformate de pe planeta? ca sa ne mintim frumos si sa ne simtitm bine cind mincam prajituri cu sapte maini?
fatuca aia nu cred ca a intrat in viata ei intr-un gym! ... are o celulita pe picioare egala probabil cu cantitatea de burgeri mincati la MacDonald

....

la 20 ani trebuie sa ai carnea tare pe tine, frate! chiar daca nu esti topmodela cu greutate ideala dar tonusul sa fie bun, nu sa fii coflecita ca o babaciune

deci sa ma lase in pace americanii cu pozele lor "sincere"...oricum nu a fost decit o alta fitza de marketing, sa atraga atentia...ca pe viitor tot retusatele vor apare in publicatia lor!

Pe mine cu ceea ce am citata mai sus,m-ai convins ca...nu ai nimic cu fetele grasutze,asa cum afirmi intr-un alt mesaj!

Allure,nu vreau sa ma bag in alte polemici,dar de predispozitzie genetica sunt sigura ca ai auzit?(eu de exemplu nici la 20 de ani n-am avut carnea care spui tu ca trebuie s-o aiba o fata de 20 de ani,si nu pentru ca n-as fi facut sport ci pentru ca...asta e constitutzia carnii mele)

oricum fata asta arata a omnu ca scheletele alea ambulante!

Si,da ,uite ca mie nu mi-a picat deloc bine de dimineatza mesajul asta al tau de a ne demonsra...stim noi ce!Daca ei ii place cum arata si a considerat necesar sa arate lumii asta,care e problema?ca ea arata mult mai multe dintre femeile are traiesc linga noi,de cit anorexicele alea care se vor a fi idealul frumustezii feminine!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Fara suparare , dar mie nu mi-ar placea sa arat ca ea .
Si nu vad care e marea poveste aici: trebuia sa apara o femeie cu burta in revista ca sa isi dea seama femeile din lumea intreaga ca nu toate trebuie sa fie ca manechinele?
Eu as fi trista daca la 20 de ani mi-ar fi atarnat burta asa si as fi facut sport, respectiv mancat sanatos.
Inteleg sa nu cada toata lumea in depresie gandind ca manechinele sunt perfecte sau ca femeile din reviste nu sunt retusate , dar e o diferenta intre fata asta si Jessica Biel spre exemplu sau Catrinel Menghia.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Pai tipa prezinta moda si e fotomodel pt. plus size, nu concureaza cu manechinuitele obisnuite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si eu sunt pentru fotografiile naturale si asta este una dintre ele! Insa sa o admir ca ii atarna burta, asta nu! Burta atarna ca si cum ar fi fost intinsa pielea si apoi a scazut (sarcina, grasime multa etc). Asta n-am de ce admira! Aaaaa, ca e normal sa se faca o cuta cand stai jos, OK, fine, dar de ce ar fi frumos si normal ca la 20 de ani sa-ti atarne pur si simplu burta peste chiloti asta nu stiu.

Cred ca as fi zis OK daca poza era a unei femei de 40 de ani cu 2-3 nasteri la activ! Asta ar fi fost ceva normal si firesc! Insa nu cred ca asta este un model pt fetele noastre, asa cum nu sunt nici anorexicele!

Un model pt fetele noastre ar fi o fata normoponderala, sanatoasa si sportiva. Nu lucrata la sala la aer conditionat, vorbesc de una pe care se vede ca joaca baschet, volei whatever in curte, alearga, inoata etc etc... carne tare, obraji rumeni!

Asta nu, imi pare rau, mi se pare la fel de rau si de nesanatos ca si pozele cu schelete.

Mergi la inceput