Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 1 *
Raspunsuri - Pagina 9
Tethys spune:
Mno, amu am vazut si raspunsul admin-ului de la sectiunea "Anunturi tehnice", cum ca, au remediat problema forumului ... deci, diseara ar trebui sa pot intra si accesa forumul si de pe calculatorul meu ... ...
Gata. amu... v-am -at. Pa.
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
Yasmari spune:
Merci de reteta Cryna, eu pe asta chiar am mai facut-o odata, tot de pe forum culeasa, pastrasem doar amintirea tortului, reteta pierduta.
Nu doresc nimica, voiam doar sa rad cu voi si Fara Zahar!
Andreea, iti reamintesc vorba crestineasca "Crede si nu cerceta!". Las' ca poate intr-o zi pun o poza cu mine rasa in cap, acum am atins vrreo 2cm poate.
Tethys spune:
Ok., Yasmari, am inteles. Io crezui ca, poate, doresti ceva anume cu specific moldovenesc... si iti intindeam o mana de ajutor ... mno, scuze daca m-am bagat ca musca-n lapte . O sa incerc sa nu mai gafez pe viitor... . Sa ai mult spor la facut tortuletul de mere .
Yasmari spune:
Nu draguta, nu e gafa, ma simt neinteleasa vinerea.
Eu lucrez intr-un colectiv romanesc iar fetele de dimineat acare sunt cu mine tot moldovence sunt, pe sprinceana. Acuma sa nu credeti ca fac zazanie intre romani, da' cind e vorba de umor, parca simturile ni se ascutesc pe aceleasi subiecte. Cel putin cu limba noastra moldoveneasca, intotdeauna iese the best show.
Ca sa dauun exemplu, citind-o pe Simona din Tecuci si povestile ei din copilarie. Scuze dar limbajul e tare pe alocuri
Frate-su, la bunici la Calarasi, jucindu-se la bloc cred sub geamuri, oricum in public: mamaaaaa, mamicaaaaa(cu a din i, ca la noi la Moldova), mamaaaaaaaaaaaaaaa, ma chis pi mini!!!!!!. Maica-sa, exasperata: mama, dar ti-am zis de atitea ori sa nu mai zici asa, se spune "fac pipi". Si tot asa, povestea merge on and on, mama explica on and on. Intr-una din zile, baiatul cu bunicul in fata televizorului, iar la televizor cinta Eva Kis. "Uite, tataie, asta e Eva Kis" zice bunicu' catre nepot. "Tataie, nu-i frumos sa zici asa, asta-i Eva Pipi".
Poate dau de-un fim fain la TV....ah, sau nu, mi-am amintit ca am pe stick un documentar fain, tot de la Simona, cu Beethoven. Incolo, astept cu nerabdare sa pun mocheta maine. Azi a fost ziua lui husband si ne-am umplut burtile la Restauant, cum zice Yasmin, iar eu mama cruda rad de ma prapadesc de ea. Si ea, din razbunare si ca sa acopere lacuna, acu' ii zice rizind Restararuraruant. Mistocara fata.
Ghini dara', hai dara', vorba unei cioare dintr-o parodie, va las dara'. Sa ne recitim sanatosi!
Tethys spune:
'Neata mamici de zane si de cavaleri! Poftiti la -luta de sambata!
Ok., Yasmari. Ne confuzaram ieri ... nu-i nik, trece... oricum, faza cu vorbitul moldovineste o prinsai ... da' na, diactricile nu lasa vorba libera ... eh... .
"La multi ani" si de la noi sotului tau pt. ieri . Si, dulce mistocarei de Yasmin . Si, Robert mai pune botul cateodata cand radem de perlutele pe care le scoate dar, ii trece .
Mno, va doresc la toate o zi de sambata superfaina si un weekend frumos!
nicoll_mada spune:
Buna dimineata si de la noi,in apropierea pranzului!!!
Cryna multam ca m-ai anuntat ca mere forumul aseara,dar cu meciurile si pitiele...nu am mai apucat...Buna cafeluta,abia acum am baut una,o iau si pe cea de la tine.
Yasmari sa-ti traiasca sotul,sanatate si bucurii!!!Iar pt azi,spor la treaba!Si pe mica ta frumoasa o dulce!Si io una vreau poze cu sau fara par,sunteti de-ale noastre!
Diana scump foc pustiul tau!!!Mi se pare tare finut!
Andre_ea sunt fara cuvinte...Pe Ilinca nu o stiam,e chiar o papusaIar Tudor...creste dar isi pastreaza trasaturile!Si pot sa spun ca si mami arata foarte bine!
Fetele eu o tai la bucatarie,mama e in excursie si am musafiri dupa -amiaza.Merg sa fac o placinta cu mere,sa poata papa si Codri si sa bag si o friptura la cuptor..
Fetele sunt cu tata pe la cumparaturi.De aia am profitat si am scris cat sunt plecate,zi buna!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
andre_ea spune:
Mary, daaa, vreau poze cu frizura milimetrica...
Mada, merci! Is copiii mei si ii iubesc. Da' mami sa stii ca n-arata asa bine. Nu se vede in poze, da' am 10 kg de dat jos si nu am deloc vointa.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
nicoll_mada spune:
Pt inceput aduc inca o confirmare,de la ancutzathree.Si ea spunea ca ne citeste,dar mai greu cu scrisul.Hmmm...si sunt sigura ca nu e singura,inca mai asteptam confirmari.
Andre_ea nici discutie,ai niste copii super reusiti!Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!Cat despre cele "n" kg ale tale,stai linistita,la mine au trecut 2 ani de la nasterea lui Stefi si...kg sunt tot acolo.Am cam o saptamana de cand am inceput abdomene... sa vedem cat ma tine,ca acum ma apropii de pragul la care ma las...
Hai ca am scos placinta de la cuptor,merg sa vad de o friptura si mi s-a facut pofta de o supa cu galusti.Tre' sa scot ceva sa dezghet.
fete si baieti!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Yasmari spune:
Apai Nicoll mama, daca la galuste si fripturi ti-i gindul, chiar ca tre' sa tragi tare la abdomene!!!! Nici nu indraznesc sa pronunt cuvintul deochiat "placinta", ca ma si vad doborind-o cu scrisnete si indemnuri - inca o portie, hai, nu te lasa, inca una, viata-i scurta, placerile mai toate cenzurate.
Andreea, eu am prietena care abia asteapta, dar abia asteapta sa-si gaseasca un serviciu, are 2 baieti, unul de vreo 6, altul de 2, si zice ca nu mai rezista psihic, isi ia campii!!!!!Norocul meu ca nici prin cap nu-mi trece de inca un bebe, iar ca explicatie dintre rinduri ar putea fi aia cu vulpea care nu ajunge la struguri.....
Ar trebui sa scot copchilasa afara ca probabil astea-s cam ultimele zzile insorite din acest an, dar bananai prin casa, ba mai car spre garaj vrute si nevrute, ba am mai spalat niste geamuri, ba m-as apuca de alte treburi. Vreme de citeva luni e de munca sa pun casa la punct.
Tethys spune:
Ok., receptionat confirmarea Ancutzei... trecut in listuta... si-o asteptam cu ceva povesti despre Alex al ei .
Nicoll, mult spor la bucatareala si distractie placuta cu musafirii . Si... multa bafta cu abdomenele .
Yasmari, multa bafta la pus casa la punct cat mai repede . Spor la treburi.
Io, nu mai zic nik de slabit ... si nici cat de grasa sunt ... hi, hi, hi ... ... ...
la toate mamicile de -i si -e! O zi buna si frumoasa in continuare!