Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 1 *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Nicoll, multumim pt. pupicei... ii intoarcem inapoi: si voua. Numai bine!

Mno, de amu... va doresc o dupa-amiaza placuta la toate mamicile de -i si -e si weekend placut! &

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Iote ca, vazui amu si mesajul tau Valy ... mno, daca am trimis amandoua odata ... deci, in primul rand multa sanatate & la amandoi bolnavii, mult succes cu job-ul si felicitari pt. terminat stagiatura, chiar daca v-au jumulit de bani ... bine ca s-or terminat toate .
La gradi... si Robert e un poznas si un luptator nevoie mare , asa ca stiu cum e ... iar, ca optionale, face engleza si dans... astea erau singurele si toate optionalele la gradinita lui, deci... iar, la dans l-am inscris pt. ca-i place zbantuiala ... in rest, si noua ne butoneaza calculatoarele, asa ca e si el familiarizat cu tastatura... literele nu le stie ca, nu are rabdare la asa ceva... iar, la gradi au caiete speciale, platite de noi, parintii, pt. liniute, cifre, chiar si litere , si toate alea... mno, ce altceva sa-ti mai zic? Poate iti povestesc fetele mai multe . V-am -at pe amandoi, si baiatul si mamica... si, va mai asteptam pe la noi .

Gata. Am -it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Vali sanatate multa pentru amandoi,sa va faceti bine!Felicitari pentru terminarea stagiaturii si multa,multa bafta la obtinerea job-ului.Tinem pumnii sa fie bine!
Acum despre gradi cred ca sunteti destul de ok ca si cerinta in bani.Noi am achizitionat singuri rechizitele si cred ca am depasit 1.5 mil,nu mai stiu ca am luat in vreo doua randuri.Apoi din cate am discutat cu educatoarea la fondul clasei cred c ase va ajunge la 100ron si la serbarea de craciun inca nu stim ce va fi.Anul trecut am dat pentru cadouri la copii de ambii mosi(Nicolae si Craciun),la educatoare si toate celelalte cadre(de la femeia de serviciu,bucatarese si pana la directoare) 70ron.
Despre optionale ce sa-ti spun...anul trecut au facut dansuri,dar sincer sunt dezamagita,mai mult ceva miscari de dezmortire au facut.Anul asta nu stiu,am auzit de dansuri,engleza si calculator.La dansuri daca ar continua cu aceeasi profa nu as ma da-o,nu e vorba de bani,dar...Ma gandesc totusi ca daca va fi cam singura care nu face,iar nu e bine.Sta singura intr-un colt sau ce o face?O sa vedem la sedinta.Calculator am inteles ca vor face cu baiatul educatoarei.Sincer nici asta nu imi place,dar...cum acasa nu o prea las,probabil ca acolo,pentru initiere si ca sa vad ce invata voi fi de acord.La engleza am sa o las sigur,ba chiar voi veni cu propunerea sa faca o mamica care e profa de engleza.Sa vedem intai ce parere are doamna respectiva si apoi educatoarele daca accepta.
Te cred ca in fata lui David esti mai "dura" si in spate savurezi copilaria lui,chiar daca are si lupte la sol cu colegii.Cam asa se intampla si la noi cand le vad ca se iau la "tranta".Le cert in fata si apoi rad pe infundate cu ai mei.
Va dulce pe amandoi si te asteptam cat de des poti!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Noapte buna dragi mamici de -e si -i! Poate, in weekend, veti fi ceva mai active ... somn usor si vise placute ! Pe maine! Sau pe altadata ... v-am -at. Pa.

Mergi la inceput

Seara buna mamici de cavaleri si zane!Pe unde umblati fetelor?Nici nu incepuram bine ca ati disparut?Eu si azi am lucrat,abia la 18.30 am ajuns acasa.Si sa nu va spun ca am avut-o si pe Codri cu mine...era franta de oboseala,mi-a adormit pe drum..Ajungand acasa i-am dat sa pape(toata ziua a mancat aproape 2kg banane-ce sa fi luat cu mine la tot ce nu are ea voie...),i-am facut baie si in pat.
acum sa potolesc si mandra mica si apoi ceva tv la orizont.Si ca sa aveti ceva de vizionat dimineata la cafea,va pun si ultimele poze.Gata,suntem la zi.
http://family.webshots.com/album/574810970CaIsix
si
http://family.webshots.com/album/574800140qhliue
acum va spunem si noi noapte buna si pe maine!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Salutare fetelor !!!
ce mai faceti? Am reusit sa recuperez din urma si acum revin in forta.
Am revenit din capitala cu un gust amar (n-am rezolvat mai nimic, nici n-am reusit sa ma odihnesc si mi-a fost un dor de cei mici !!!!). E asa de bine in "provincie", asa de liniste si calm.
Am avut si noi sedinta cu parintii la gradi saptamana asta asa ca vin si eu cu scorul: aproape 250 lei anul acesta, fara bani de sarbatori sau cadouri. Taxa include si rechizitele si o ora de engleza pe saptamana (?????). Trebuie sa tineti cont si de faptul ca Glad e la program normal, adica de la 8 la 12. Dimineata papa ce aduce de acasa la pachet. Mie mi se pare cam mult...
Revenind la Glad, personajul principal de aici, numai de bine. E receptiv la tot ce face la gradi, dar si la ce facem impreuna acasa. Doar cu energia lui interminabila ma adaptez mai greu...i-am pus gand rau de la anu, vreau sa-l dau la dans popular la palatul copiilor (nu-l primeste sub 5 ani, din pacate iar Glad ma streseaza sa-l duc de acum)
Cu surioara lui cea mica e din ce in ce mai fain ca incep sa se joace impreuna uneori. El, baiatul, fiind mai mare e in culmea fericirii ca sta cu surioara mai mica. O smotoceste, o pupa, o trage si ea e topita de dragul lui.
Eu? P-aci, invat pentru interviul pe care am sa-l am marti pentru locurile bugetare de la un master. M-a prins febra invatamantului, ca si asa voi fi pe nicaieri cand ies din concediu (mi s-a desfiintat postul...)
Un weekend frumos si cald sa aveti, cat a mai ramas din el.

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

'Neata mamici de -e si de -i! Chiar daca-i aproape de pranz, io va invit totusi la o ! Poftiti, va rog: , , , , , ...

Nicoll, multumim frumos si pt. restul de poze si felicitari inca o data pt. -ele tale! &

Diana, bravos lui Glad , ca-i asa de receptiv si descurcaret la gradi si atat de iubitor cu surioara lui . S-o tina tot asa ! Bafta la dansurile populare si la master! Si un dulce ca sa treaca supararea provocata de esecul avut in capitala si pierderea serviciului. Succes la gasit job nou!

Din motive personale o sa ma retrag o perioada de pe forum... nu stiu cat timp, sau daca o sa mai revin... sper ca nu va suparati pe mine ...

Va dau la toate si va doresc s-aveti o duminica frumoasa! &

Mergi la inceput

Diana bine ai revenit langa puii tai din capitala.Asa e dorul de ei este uneori de necombatut...MA bucur ca lui Glad ii place la gradi.Si ai dreptate,este destul de mult pt 4 ore de gradinita.Noi barem avem program prelungit...Si zi asa,e mandru Glad ca are grija de surioara... pe amandoi sa fie sanatosi si sa-i umple inima lui mami de bucurii.Spor la invatat si bafta la concurs!Tinem pumnii sa fie bine!
Cryna mersi de aprecierile la adresa fetei si ia vezi...scot batul la tine imediat.Cum sa te retragi,de noi cine mai are grija?Si pe nazdravanul cu ochi frumosi cum il mai vedem?No.no.no!Uite tare tare o imbratisare,sa ajunga caldura si sprijinul nostru pana la Iasi.Hai,vb mai tarziu!

MMN

Mergi la inceput

Buna dimineata mamici,cavaleri si zane!Haideti,e inceput de saptamana,va astept la povesti!Va astept cu o calda si cu un buchet de .
Asta ca sa vedeti ca sunt fata de treaba
Noi am mers la grad dimineata si bucurie mare pe fi-mea ca a venit si prietena ei cea mai buna.Aproape ca a uitat sa-mi mai faca cu mana.
Ieri am fost la sarbatoarea vinului...si exact cum ma asteptam,organizare ce a last mult de dorit.Fetele s-au bucurat ca era un claun ce le-a pictat pe fata.Pe Stefi mai putin,a zis ca e micuta,dar s-a ales si ea cu o floricica si o steluta pe obraji.Le-am mai luat niste fluiere de lemn,si-au amintit de indienii vazuti la mare si au zis ca vor sa aiba si ele fluiere ca ei.
Cam ata pentru prima ora,va astept sa vedem voi ce noutati aveti!O zi buna si o saptamana cat mai usoara!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Cryna, dar ce ai patit, iubita!? Sper ca sunteti bine si ca o sa revii repede in forta. Daca mai intri, lasa un nr de telefon pe PM la mine sau la nicoll, sa te sunam din cand in cand, sa stim daca sunteti bine. Aveti grija de voi!

Nicolle am vazut pozele. Foarte frumoase poze, superbe modelele din ele. Amandoua fetele au crescut si sunt frumoase foc. Codri are asa o figura de surioara mai mare, mai matura, iar cea mica e dulce foc. Faci o treaba excelenta ca mama a lor. Putere multa in continuare sa le cresti la fel de frumos.

Diana iti tin pumnii sa se rezolve toate problemele. Imi pare rau ca ai ramas fara slujba, off, ce greu e! Bafta la master si sper sa gasesti repede o solutie buna.

Vali sanatate multa si bafta si tie cu serviciul!

La noi la gradi s-a stabilit la sedinta cu parintii sa se dea cate 150 ron/copil. In astia intra parchetul cumparat si schimbat inainte de a incepe gradinita (cam 65 ron/copil)+ bani pt rechizite (cumpara educatoarele pt toti la fel), jucarii si jocuri noi. Pe langa asta, ducem pt fiecare copil un nr de consumabile (sapun lichid, hartie igienica, pahare de plastic pt apa, servetele de masa, servete de hartie pt bucatarie).
Ca optional, la noi s-a ales de comun acord engleza. Educatoaele ne-au spus ca la grupa mijlocie in programa e prevazut 1 optional sau nici unul. Ele ne-au recomandat engleza si am fost toti de acord. O sa faca de 2 ori pe saptamana cate jumatate de ora.
Pe de alta parte, Bianca a auzit la niste coelgi si a vazut afise cu reclama la niste cluburi de dans, asa ca ma bazaie de vreo saptamana ca vrea la dansuri. Acum caut cea mai buna solutie (ca locatie, timp, bani). Rares nu vrea la dansuri, asa ca trebuie sa gasesc altceva pt el, pt ca as vrea sa faca si el un sport. Mama unui coleg de-al lor de grupa e profesoara de innot pt pitici la o sala care are si piscina. O sa-l duc acolo de cateva ori, sa vad daca ii place, daca il tenteaza.

Azi sunt cu Rares acasa, ca s-a trezit vomand de pe la 4. Nu stiu de la ce e, dar banui ca de la ceva ce a mancat. Bianca e bine. Spre surprinderea noastra, a fost foarte intelegatoare si a plecat singurica la gradi, fara Rares. E prima data cand sunt despartiti atatea ore. Rares deja ma intreaba de vreo ora, cand vin Bianca, ca ii e dor de ea.

Va pup, ma intorc la munca. O zi buna!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput