Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 1 *
Raspunsuri - Pagina 17
nicoll_mada spune:
Completare : Laura cand am zis sa nu ne parasesti,ma refeream la sectiunea cavalerilor si a zanelor.
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Reusesc sa ma tin de cuvant si pun primul calup de poze
Nu am timp sa mai pun in seara asta,ramane pe maine.Va pup,o noapte buna!
MMN
Tethys spune:
'Neata mamici de -e si -i! Poftiti la o mare si strong! Poftiti, poftiti... ...
Nicoll, multumim frumos de pozici . Felicitari multe pt. asa mandreti frumoase, carliontate , iubarete, vesele, zgurlubatice si pline de smechereala ! Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii si impliniri .
la toate mamicile si s-aveti o zi buna si frumoasa!
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
nicoll_mada spune:
Crynile poftiram si aici la cofee ca tare-i buunuta!
de la mine si fete pt aprecieri.Diseara sper sa le pun si pe ultimele,sa fim la zi.
Azi,mai pe dupa amiaza "vin la catedra" si aduc si catalogul,asa ca eu zic sa veniti la prezenta de buna voie.
Pana atunci,o zi usoara pt toti!
MMN
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Multumesc mult pentru urari!
Sunt pe fuga, ca am de recuperat lenea de ieri. A fost super pana la urma, ca am primit foarte multe flori deosebit de frumoase si au venit si cativa prieteni. mi-a trecut depresia . Va pup si va urez o zi buna.
Nicoll, ma uit pe poze intr-o pauza.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Tethys spune:
'Neata mamici de -e si -i! Va poftesc la , , ... ce doriti.
Mno, deja trecu a doua saptamana de gradi... ce zbura timpul ... maine deja ii weekend, relas pt. copilasi ... nu se mai scoala asa de dimineata... oare ? Ca, Robert si weekend-ul trecut era in picioare la ora 07.00, mai devreme decat il sculam io pt. gradi... he, he, he...
Laura, ma bucur ca fu asa frumos la party si-ti oferim si mai multe flori , ca sa plece depresia aia de tot.
Nicoll, tu ce mai zici? Ce mai faci? Servici usor azi .
Celelalte mamici nu mai zic nik-ninika?
Mno, io va pe toate si va doresc un weekend superfain, cu multa relaxare!
nicoll_mada spune:
Cryna gata,ma adunai si eu dupa drumuri,cu plati pe la banci.Pana acum a trecut partea cea mai usoara a zilei.Multam' de urari oricum.
Eu zic ca aseara am fost sef peste casa,mama a fost plecata la o biserica si...Codruta m-a facut sa ma urc pe pereti.Si-a belit pe rand ambele picioare,intai a cazut de pe un Chituc(bustean) de lemne,apoi s-a impiedicat mergand dupa niste bomboane.Doamne si ce a mai urlat si ce si-a inrosit ochii...Era obosita,dupa ce le-am dusat si schimbat,cat le-am facut eu lapte,ea a si adormit...
Asa este,vine week-endul si maine nu lucrez nici eu.Sper sa nu se trezeasca vreuna dis de dimineta ca...le trimit direct la mamaie.Duminica la noi e sarbatoarea vinului,cred ca vom face si noi o vizita.Sper sa fie mai frumos ca anul; trecut cand mi s-a parut curata tiganie.Om vedea,poate am mai progresat si noi.
si astept sa mai dati cate un semn,daca nu,maine avand timp scot si va chem!
MMN
Tethys spune:
Nicoll, -am dulce tare pe Codri ca sa-i treaca cat mai repede beliturile nou capatate si iti dam o calda ca sa-ti treaca sperietura si supararea. Distractie placuta duminica la sarbatoarea vinului si multa bafta - sa fie mai frumos ca anul trecut .
Noi, ne laudam cu o noua bulinuta pt. progrese la desen si... cam atat ...
Va pe toate si va doresc o zi buna in continuare!
nicoll_mada spune:
Cryna multumim pentru urari si intoarcem pupicii pentru realizarile lui Robert!
MMN
valcampan spune:
Buna ziua la toata lumea ! David a inceput gradinita si am trecut saptamina asta printr=o raceala urita amindoi. Acum el a rams cu tusea eu sunt ametita si imi curge numai apa pe nari si ustura gitul la greu. Dar ma oblojesc eu nu=i mare baiu.
Eu sunt acasa acum pentru mi=am dat demisia ,am fost la un interviu iar saptamina viitoare or sa ma cheme la interviul final sper sa iasa ok si sa incep jobul de la 1 oct caci e tare aiurea sa stai acasa fara nici un sprijin financiar. In plus am terminat stagiatura si la examenul final de expert contabil ne-au cerut o gramada de bani 600 lei un curs obligatoriu si 175 euro taxa de inscriere. Au senzatia ca noi contabilii cistigam o gramada de au pus aceste taxe enorme anul asta. In fine mi=am descarcat tolba de necaz pe aici. Bine ca sunt doar aste belele .
David a devenit poznas, e pedepsit zilnic la gradi din diverse motive cel mai adesea e faptul ca face galagie si se ia cu un baietel la trinta pe covor. Doamne si are o figura de nevinovat cind il intreb eu de ce a fost pedepsit de imi vine sa rid. Bineinteles in fata lui sunt tare serioasa si suparata pe el dar cind vorbesc cu mama mea ridem impreuna. Educatoarele lui sunt superok imi plac amindoua, colaborez cu ele bine, sper sa am timp mai mult sa trec mai des pe la gradi dar e si mama mea baza. Ne=au cerut 300 lei fondul clasei in aceasta suma sunt incluse si banii de rechizite si cadoul de mos de la serbarea din decembrie. Plus separat medicamente si articole de menaj si curatenie. Din pacate la optionale nu l=am inscris decit la muzica, la engleza profesoara nu este deloc recomandata, la dans nu e cazul, la pictura deseneaza el putintel acasa dar nu e favorit, la calculator inca nu e cazul deja stie sa butoneze la laptomul meu si e obisnuit cu tastatura. Cam astea erau optionalele lui. Voi la ce optionale l=ati inscris ? Intreb sa vad daca procedai corect educatoarele chiar ne=au sugerat sa nu ii inscriem la multe optionale caci nu invata mai nimic acum si e pacat.A si ne=au sfatuit sa le luam copiilor de 4 ani plastilina sa se joace acasa pentru dezvoltarea musculaturii mainii, de scris doar sa=i familiarizam cu tinutul creionului in minuta sa nu ii fortam sa scrie liniute drepte acum caci e prea devreme. Ai vostrii copii scriu ??? al meu nu se omoara traseaza repede citeva linii si gata, el adora sa butoneze la tastatura. I=am cumparat si primul lui laptop si e tare multumit.
M=am intins cit o placinta dar cine stie cind mai am tip sa scriu asa ca pina data viitoare va pupam si sa imi raspundeti la intrebarile puse ok ?
Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan