Tablouri din ata. Cum?

Tablouri din ata. Cum? | Autor: _giulianna_

Link direct la acest mesaj

Mi-a ramas gandul la niste tablouri din ata vazute intr-un bazar din Mamaia. Super super frumoase! Stie cineva cum se fac? Vreun hint?

Sper sa nu fie considerata reclama, la ce ma refer puteti vedea aici http://www.deco-geometric.ro/tablouri/index.php?ArieID=2&cauta=B

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

cu multa imaginatie cred ca se fac :)))))))
m-am kiorat si io un pik la ele....par interesante.......cred ca asta e idea......infigi cuiele alea si apoi te apuci de rasucit ata in jurul lor dupa cum te taie capu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Waw...superbe....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia06 spune:

Ce faine sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna ..intradevar foarte frumoase tablourile ...nu stiu cum ii spune la arta de a impleti asa ata ... ideea e urmatoarea se iau cuie si pe pun pe o parte si pe alta ... banui ca inainte iti alegi modelul ( sau nu daca esti inventiv) si pe marginea lui bati cuisoarele apoi faci 8 sau linii drepte intre cuie . ...uite aici un film cu ceva asemanator dar flori ..ma rog ar fi un fel de basic -incepator daca vrei sa ii zici asa :

Cam asta e ideea de baza ...nu e foarte complicat de facut ..un pic de imaginatie si ceva lectii de pe you tube ;).Promit sa ma interesez mai mult ( imi plac tareee mult si m-am intaratat ) si daca mai aflu ceva scriu aici ...

Update : le spune string art se fac exact asa cum am descris mai sus ...nu sunt deloc greu de facut ..pe gustul meu asa ca maine ma pun la treaba ... o sa va arat ce a iesit ..Am schimbat si video-ul cu unul mai in tema decat florile

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Creativitatea nu înseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Eu astept cu interes sa vad ce-ai facut.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

www.flickr.com/photos/29259857@N07/3909388195/in/photostream/" target="_blank">Iete-l..Ma rog e facut in graba ..cu materiale putine ( nu aveam un suport de lemn destul de mare si mai ales de gros sa intre cuiul in el sanatos ) ....iar literele am vrut eu sa fie dezordonate ( in general arta string este o arta a sincronizarii si a formelor geometrice ) pentru ca eu is o persoana dezordonata ...tabloul s-a vrut a fi o exprimare a cine sunt ..promit sa mai exersez cand oi avea materiale pe masura

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Creativitatea nu înseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoletag spune:

acesta tehnica se numeste "firart", dati o cautare pe google si veti gasi o multime de informatii....sunt niste oameni din ardeal, nu mai stiu de unde, exact, niste meseriasi, eu am cumparat acum cativa ani 2 tablouri de la dinsii, de la un targ din Sinaia, am stat putin de vorba, mi se pare chiar "o arta".

Nicoleta, mami de 2 nazdravani - Andrei(7 ANI) si Radu(5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Tablourile sunt superbe
allesia felicitari pt.prima ta lucrare

Lili& domnisorica Daria

Mergi la inceput