Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
monik16 spune:
Buna!
Noi nu prea mai stam pe net. Sara e ff agitata de la dintisori, 7 luni nu i-a mai dat nimic si acum ies la greu, i-au iesit inca 2 dinti, un colt de maselutza si are gingia f umflata deci mai ies ceva masele... Se catara peste tot si mai bine o scot afara ca prin casa face mai multe cucuie. Cand iesim afara ma alearga de-mi ies ochii... Zici ca e scapata de la inchisoare, nu sta o clipa... Ma termina!
A patit ceva Iulia??? M-am tot uitat in urma si nu am gasit nimic... la toata lumea!
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Pupam printesa Sara mica sa iasa repede maselutele sa nu o mai chinuie. Si Victoria are ditamai zgarietura in mijlocul fruntii si maine avem programare la poze... asta e! A cazut in cap! Era in picioare, aplecata se uita printre picioare si a cazut in cap. Cu ta-su langa ea...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monik16 Buna! Noi nu prea mai stam pe net. Sara e ff agitata de la dintisori, 7 luni nu i-a mai dat nimic si acum ies la greu, i-au iesit inca 2 dinti, un colt de maselutza si are gingia f umflata deci mai ies ceva masele... Se catara peste tot si mai bine o scot afara ca prin casa face mai multe cucuie. Cand iesim afara ma alearga de-mi ies ochii... Zici ca e scapata de la inchisoare, nu sta o clipa... Ma termina! A patit ceva Iulia??? M-am tot uitat in urma si nu am gasit nimic... ![]() ![]() MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008 |
Heeei, pupam dintzoasa mica si scumpa. Idem si Eva, pe afara zici ca e scapata de la inchisoare.
Iulia sper ca e ok, pur si simplu n-a mai scris.
Of Desiree, imi pare rau de cucui, nu puteti schimba programarea la poze?
![](pupic.gif)
Eva a fost tare frichinita azi noapte, pe la 2.30 a inceput frichineala... Bine ca e ok, ca de obicei pana acum se trezea noaptea doar daca avea febra sau nu se simtea bine... Acum m-a trezit de la 7... In fine...
Aoleu ce a mai plouat azi noapte, cred ca de aia n-a dormit bine fata ca era un zgomot infernal... Cred ca gata, vine toamna...
Azi vreau sa mergem sa-i mai iau niste jucarii, carticele, ceva de varsta ei... Catelushul cantaretz de la Fischer e inca in topul preferintelor, cunoaste toate melodiile, daca fredonez vreuna se duce si-l aduce, e o scumpa. Dar nu stiu ce sa-i iau azi... eh, oi vedea. O sa luam si pranzul in oras, probabil iar lasagna
![](pofticios.gif)
![](bang.gif)
Asa... pai ce sa va mai spun?
Aaaaa, avem olitza. O olitza destul de simpla, dar care canta la contactul cu lichid. Neam sa stea pe ea... fix vreo 3 secunde sta, dupaia urla... si se tot tine cu o mana de mine, cu o mana de altceva, probabil are impresia ca o sa cada in gaura aia. Voi cum ati obisnuit bebelacii sa stea pe oala?
Va pup pe toate si va urez o duminica minunata.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
Neata scumpele
Iar am adormit culcindu-l pe Mircea.
Ylari nu te stresa ca daca nu ajungi miercuri la prima ora, ne vedem joi
Alyshuca, Piggy joi in 23 e ok???
Inais nu stiu daca ti-am ramas datoare cu un raspuns, care nici ala nu e prea concret, sincer, pana miercuri cand vreau sa ma programez la dr inca ma gandesc daca sa-i fac antirujeolicul sau priorixul...
Monik Sara sa iasa usor maselutele!
MA alatur fetelor care o striga pe IULIIIIIIIIIIIAAAAAAAAA
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
6+
cleo78 spune:
niatza la toata lumea. Asta noapte a adormit greu fifi, dar a dormit bine. Uof. Sper ca am scapat cu 'terorile nocturne'
Voiam sa va intreb ce program de entertaining aveti pe vreme din asta, cand de numarat bani nu mai ai ce, ca is cheltuiti, si de facut copii- deja is facutzi.
Io negociez cu tati sa mergem in Mall (City Mall sau Mall Vitan), sa ne plimbam si noi la Diverta, si sa vedem daca ne primesc fata la bile.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Buna Cleo!
Pai aceeasi problema o avem si noi: plictiseala generala. Am vrut sa mergem la Plaza dar am renuntat pe motiv de nervi... nu vreau sa vb despre asta acum ca ma apuca iar.
Asa ca am tras un piure si snitzele Pe care le-am halit in intregime. Un mare succes, macar atat.
Distractie placuta cleo
Ciao ciao
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Danicris spune:
Salutare si de la noi, din patria greturilor si a mirosurilor exacerbate.
Cleo, gand la gand, la fel si noi, mergem in mall ca este un loc de joaca unde isi poate face Vladuc de cap, alta idee nu am pentru vremea asta. Distractie placuta, sa ne spui cum a fost.
Eu n-am mai intrat pentru ca imi este din ce in ce mai rau. Ieri mi-a venit rau pe strada, noroc ca eram cu sotul meu. Astept sa treaca perioada asta ca asa m-am saturaaaaaaaaaat ...
Vladuc papa cam putin la pranz in ultimul timp, nu mai mananca tot castronelul ca inainte, habar nu am de ce. In rest nu ma pot plange insa parca as vrea sa pape mai bine la pranz fiind masa cea mai completa, cu legume, carnita, verdeturi ... Haideti sa va spun cam cat papa intr-o zi sa-mi spuneti ce credeti, daca e ok :
- 120 ml lapte la trezire
- 1 banana si 1 mar cu 2 lingurite de cereale
- masa de pranz (ciorbica sau felul 2) cam 150g
- dupa-amiaza cam 170-200g de branza cu smantana/iaurt si painica
- seara 180g cereale cu lapte
Intre mesele de dupa-amiaza si seara mai papa 2-3 biscuiti sau cateva sticksuri. Mie mi se pare putin. Voua cum va pare meniul lui ?
Va pup, ma duc sa-i aranjez patutul ca dimineata l-am gasit ud, a facut pipi pe langa pampers si a ajuns pana la saltea. Papaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Alysh spune:
Hello,
Vad ca s-a mai animat atmosfera pe aici...ma bucur! Noi suntem acasica singurei, hmm, ieri am avut o stare oribila asa ca azi aveam nevoie de putina liniste.
Danicris, imi pare rau de starile nasoale, dar trec ele asa cum ai spus. Din ce-ai descris tu acolo am senzatia ca Vladuc mannaca f bine, cam asa papa si Vlad al meu, un bibe de lapte dimineata prin somn, pe la 6, apoi la 9 dimineata un iaurt cu cereale sau branza cu cereale sau o felie cu unt , sunca de praga proaspata, la pranz un singur fel, la 17 gris cu lapte sau orez cu lapte si fructe iar seara iar un bibe de lapte.
Laurita, Ylari, pai hai sa ramana joi atunci e f bine! Sper sa poata si Piggy!
In privinta activitatilor cu bebe si eu intru in pana de idei uneori. In casa ne uitam mult pe carticele si VLad adora sa se uite la calculator la asta:http://www.boowakwala.com/kids/boowakwala-homesongs.html
E innebunit dupa cantecelele astea si dupa personaje, sta si cate o ora sa se uite, sunt educative, ffff bine facute, eu il las cu toata increderea sa se uite. Dar tot eu il dezlipesc de acolo dupa un timp. Ma bucur ca a gasit ceva la care sta si el linistit mai mult timp. V-am dat varianta engleza dar noi ne uitam pe cea frantuzeasca
Vlady
cleo78 spune:
am fo la Mall Vitan,. la bile. Cu tranvaiul si pe un pic pe jos - lasa ca face piciorul frumos. La bile ne-au primit-o, desi era cea mai pitica de acolo, avea grija de Mara o mica chinezoaica, de 3-4 ani
AM mai gasit la et 1 un loc mic de joaca pt piticotzi - si acolo s-a jucat Mara - f. frumos cu ceilalti pitici.
am mancat un cartof copt, si fresh de portocale - ii place si fetei.
am cautat sa luam ceva fetei de Sf Maria .... nimik sa ma inspire. Cam scumpe la Debenhamps, dar f. f. dragutze...iar la Diverta ne-a lasat sa ne uitam prin carti, cat ea a mancat juma de punga de pufuleti, pe cealalta jumatate i-a imprashtiat pe jos.
O iesire frumoasa!
Danicris, imi pare rau de gretzuri..or sa treaca, in o luna, maxim 2 - maxim!!
cat despre ce mananca fiu tu, fiica mea tot asha papa. Am sa ii scot rontzaielile dintre mese.... din pacate eu ii dau afara/in deplasare, ca sa aiba ocupatie.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Ylari, nu am cum sa schimb programarea; daca azi nu... nu stiu cand ca miercuri avem programare la dr. ptr. vaccin si pana duminica viitoare daddy nu mai e liber (decat miercuri), cand mai vin sa ne verifice aerul conditionat (miercuri...). Si oricum, nu e cucui, e doar o zgarietura... dar e! Asta e! Tre sa fie si poze cu julituri, zgarieturi, vanatai si de-altele, ca asa-s copiii, nu-s toti decupati din reviste.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!