am nascut la MEDLIFE cu Dr. BICAN FLORIN
povestea nasterii mele la MEDLIFE.
m-am internat cu membrane rupte(apropo:nu-ti trebuie nimic de acasa, ti se da tot de la internare, nu umbli cu gentile ca in alta parte cu scutece si pijamale)si dupa 2 ore au inceput contractiile. doctorul meu DR> BICAN a venit si m-a consultat si m-a convins sa nasc pe cale naturala pentru ca eu nu eram hotarata sa nasc normal. copilul nu era prea mare si mi-a zis ca o sa punem cateter peridural si o sa mearga repede nasterea. MI-a pus perfuzie cu ocitocina si la 4 cm dilatatie a chemat medicul anestezist care mi-a facut anestezie peridurala. a fost o mare usurare pentru mine pentru ca nu ma mai durea mi-a dat incredere ca pot sa nasc normal. tot timpul travaliului a stat langa mine DR. Bican si moasa si dupa 5 ore eram la dilatatie completa.foarte atenti toti angajatii de la infirmiere pana la medici(ginecolg, anestezist, neonatolog toti erau de fata la nasterea copilului meu)m-a taiat (epiziotomie) , mi-a recoltat si celule stem .m-a cusut cu fire care se topesc. si nici nu se vad, mi-a facut o sutura in piele nu stiu cum a zis ca se numeste.
nasterea la Medlife a meritat toti banii cam 65 mil am platiti. dar merita nu ai nici o grija ca nu poti s ate duci la baie, ca nu alapteaza copilul, vine asistenta cu el si il pune la san la 2 ore, in rest sta cu cellalti bebe.
am fost foarte multumita de dr. BICAN care a stat cu mine tot timpul. eu il cunosteam demult de cand era la Municipal unde a facut rezidentiatul la DR> BADEA IULIAN apoi s-a angajat la MEDLIFE.
cam asta a fost. bafta multa si nastere usoara
Raspunsuri
tzushca13 spune:
ma bucur ca scrii despre dr. Bican, in prezent este si dr meu si mi se pare un bun profesionist
nemernica spune:
Da asa este..
si eu am nascut cu Dr.Bican de la Medlife favorit..si am fost foarte multumita..a venit in vizita mereu..nasterea a decurs fara probleme si este un doctor care chiar are timp de tine..nu este mai niciodata pe fuga si eu daca am avut ceva nelamuriri sau intrebari mereu m-a dumirit..
Cand urmeaza sa nasti?
ancadragoman spune:
Si eu am nascut cu el la Municipal cand era rezident.Nu mai este acolo?
Felicitari pentru bebelus
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
nemernica spune:
Am impresia ca acum lucreaza numai la Medlife..nu stiu daca mai este si la Municipal..Da Dr.Bican lucra acolo ca rezident al lui Badea parca...eu l-am cunoscut intamplator acolo si acum am nascut cu el la Medlife..
Nota 10 dr Bican!!!!
ancadragoman spune:
Si eu am fost ffffff multumita de el
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
E_Alexa spune:
Super Dr.
O sa nasc si eu cu el, la Medlife.si revin cu parerile.Pana acum doar nota 10!!Vorbeste frumos,te intreaba mereu daca ai nelamuriri si e foarte profi.
nemernica spune:
Este printre putinii care stie cum sa vorbeasca cu pacientele..Mie mi s-a parut acest dr Bican ca iubeste ceea ce face. Pt mine a fost doctorul care mi-a adus copilul pe lume si afacut-o ff bine..raspunde intradevar la intrebari vine la spital deci super doctor.
este tanar si intradevar lucra la municipal dar acum cred ca este numai la cei de la medlife.