Locul fetelor Nou-Venite (7)
Raspunsuri - Pagina 2
cristina_BM spune:
O da , niste must nu ar strica. Am trebaluit toata ziua ...mai bine zis am alergat de nebuna prin oras pt niste cumparaturi. Ziceati ceva de conserve pt iarna? Offf nici nu m-am apucat de ele... am o senzatie de somnolenta de nu mai pot. De 5 zile as dormi continuu. Sper sa nu fie sindromul premenstrual, pana acum nu mi s-a intamplat asa ceva in apropierea cm-ului. Sper sa fie cu noroc
cristina_BM spune:
Eu cred ca deja am inebunit si vreau sa ma mint frumos....offff cred deja ca e bb acolo. Probabil o sa va spun pe 5 sept cat de dezamagita sunt....iar
Dragaica spune:
Valeuuuu fetelor tre sa stau cu ochii pe voi ca pe butelie , cespor aveti la scris .......
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
polo spune:
Mmmmmmm ce bun ar fi un must. Cred ca il voi pune pe sot sa faca rost. Putin nu cred ca o sa-mi strice la dieta.
polo spune:
fetele, as manca de-as rupe. de obicei asta era semn de urati. Ce bine ar fi sa imi vina odata, ca nu mai pot lua atatea pastile, deja am stari nasoale.
Ce ironie, nu? In urma cu o luna si ceva ma rugam sa nu vina uratii si acum abia astept.
Va pe toate.
polo spune:
in ceea ce priveste capitolul conserve - cam lenesi am fost anul asta. Anul trecut si dulceata si castraveciori, gogosari, ardei copt, legume la congelator. Anul asta nimic pana acum, mai am ceva muraturi de anul trecut,dar parca as mai pune ceva. Anul trecut a fost primul in care mi-am facut astfel de provizii pentru iarna si am fost foarte vrednica..Se pare ca anul asta ma preocupa altceva.
cora79 spune:
Buna fete dragi.
Am citit tot ce ati scris abia acum,azi am fost la Bucuresti la clinica, ovare ok-fara chisturi si cu foliculi multi si mici,de astazi de la ora 21 incep si stimularea ovariana pentru FIV,sper sa fie bine pentru noi toate si sa ne continum urmatoarele 9 luni la ODISEE
cora79 spune:
Dupa ora 21 va povestesc si eu cate ceva la capitolul muraturi si conmserve de iarna,promit