Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 (333)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ma gandeam ca-mi va zice ea ce s-a intamplat, dar a zis de cu totul alte lucruri. ea zis la mama insa, ca marco a plecat plangamd la ea si soacra dupa el. Marco a scos limba si asta l-a plesnit pe gura. Chestia e ca nici eu nu-l lovesc peste fata, ii mai dau la fundulet....putea sa-l certe, sau sa ne zica noua.
Ii voi zice ca nu sunt de acord sa mai dea in el, nu sar la razboi, dar e bine sa stie ca nu are voie sa ridice mana asupra lui. Si asa nu sta cu el prea mult ca sa o scoata din sarite- sa zicem...daca ar fi zilnic la ea ce-ar face? l-ar bate pt. fiecare prostie pe care o face? Nu e foarte rau, dar nici inger nu-i.

M-am tampit cu cautatul hainelor pt. botez. I-am luat blugi si vreau camasa cu vesta sau un plover cu fermoar...nu gasesc nimic.camasi sunt, dar pe deasupra ce-i dau?

Nasa lui Edi mi-a zis ca i-a luat un costumas din Italia de panza/in, crem:camasa, sacou, pantaloni. pai de va fii frig, va ingheta Edi al meu in asa tinuta.

revin ca urla bebe.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Maraki eu nu am zis ca ai trimis fata la razboi insa mi se pare mai normal sa o intrebe si sa discute cu ea.Sa ii hotarasca ce ii convine sau nu , in speta sa poarte o discutie civilizata.Acum nu vreau sa zic ca Marco minte insa tb ascultata si varianta ei.Mario mai face de astea gen m-a batut tataia sau mamaia in situatia inca care mamaia sau tataia erau cu mine.Minicunele de astea.Insa eu cred ca ii tb hotarat pana unde poate merge si ce ii permiti.
Giova cauta o bluzita cu anchior.La zara aveau unele misto.In general au unele misto rau pt copii asa mici la zara .Si la chicco au niste chestii beton si mai sunt si la reduceri.
Am plecat ca acum mi-a venit taxiul.
Pupici.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, astia la Meteo au anuntat ca pana joi e vremea asa nasoala; cica de joi se incalzeste iar; asa ca poate ai noroc si sa incalzeste afara astfel incat o sa-l poti imbraca pe Edi cu costumasul de in/panza.
Pe deasupra camasii merge si un puloveras cu anchior, nu neaparat cu fermoar.
Nici cu anchior nu gasesti?
Imi aduc aminte ca si eu l-am imbracat pe Matei cu blugi, camasa si un puloveras pe deasupra...
Legat de chestia cu palma....si eu as sari ca arsa daca altcineva ar da in Matei.
A...ca eu s-au Victor il mai certam sau ii mai dam vreo palma la fundel....dar sa-i dea altcineva..nu stiu ce as face...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si azi am fost la Zara, dar sa mor de am vazut bluze in anchior...erau dar de la 3 ani in sus. mai merg si maine sa vad.
La Chicco nu ajung curaND, E IN CENTRU SI nu se gaseste loc de parcare.

cu palma....am auzit varianta lui marco si pe urma a mamei mele, zisa de soacra. Marcpo nu minte, de multe ori zicea cate ceva si pe urma intrebam pers. respective si era adevarat.
azi a zis ceva hazliu si am vrut sa-l prind de fata de drag. la care Marco: sa nu-mi dai peste bot ca mimi.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova daca este frig in ziua botezului, mai luati de acasa o geaca si puneti un pantalonas plusat pe dedesubt. Nu e musai sa iasa bb din biserica doar cu hainutele de la nasa. Nu cred ca vei gasi plovaras cu anchior atat de mic, ceva tot trebuie sa luati.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Si daca nu gasesti nimic care sa mearga peste camasuta, pune-i o bluzita cu maneca lunga pe dedesubt.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Nu ma intelegeti gresit eu nu am zis ca sunt de acord cu ce a facut madama.Evident ca nu i-ar place nimanui sa vada sau sa auda asa ceva.Nici eu nu sunt de acord cu bataia deloc si o spun pentru ca eu mi-am luat suficiente cand eram mica si tocami de aia evit cu orcie pret asa ceva.Mai imi scapa cate una la fund insa e as spune inevitabila.Insa dc nu vb cu ea nu rezolva nimic si tb vb acum cat e calda treaba.
Maraki ai sa ramai surprinsa la ce hainute am vazut eu aici pt noi nascuti.Sincer nici nu imi imaginam ca exista.Dc ai vedea nepoatamea ce rochite are de la chicco de nou nascut sau 1 luna.Eu una am ramas paf.Si la zara am vazut la pulovarase si vestute de am ramas interzisa.Ma refer la faptul ca ppot fi si asa mici.Bine ca si preturile sunt pe masura.Tin minte ca am vrut sa ii iau finei mele pt botez de la zara o rochita,un bolero si o pereche de pantiofori pentru 2 luni si ma costau 5 milioane jumate.Asa ca am renuntat.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Abia acum reusesc sa intru si eu pe Dc.
Giova spor la cautari, este prea tarziu acum dar pe Next am vazut haine frumoase de bebelasi. Poate gasesti la Moll ceva puloveras dragut
Maraki succes cu gradi nasol ca va tine pana in 14 .
Irina ma intrebai de scoala lui Alain, el e f incantat doarme acolo fara prea mari figuri, cica la cantina nu prea mananca dar la cat de pretentios e nu ma mir. Cred ac tuturor copiilor care le plac copii gradinita nu pune probleme, sunt inca multi care plang dar al meu abia asteapta sa ajunga acolo, dimineata de cand ii zic ca mergem la copii e sus . Nici aici nu trebuie analize dar tebuie o tona de fomulare , asigurare scolara pt el, tot felul de hartii .
Bianca am reusit in sfarsit sa pun retetele cu iepure le poti vedea aici : http://bucataria-sylviei.ro
Fug ca am reclamatii ca nu ma uit la film c baietii

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si eu pe aici...
Silvia sigur nu ma imbat daca "beau" atata bere cu iepure . Mersi de reteta asa am sa il fac cand ma voi hotara sa il scot din congelator.
Giova cum spunea si Maraki...ai putea sa ii dai ceva dedesupt..o bluzita mai groasa. Dar in ziua de azi nu se mai duc copiii in poie la biserica? Cred ca stii ce e poia...chestia aia frumoasa care se dadea/ da la copii. A lui Dani era de matase, era groasa si acum o are pt cand voi boteza eu. Aia e sufiecienta daca ar avea si eventual sus ii mai dai bluza.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Ce poie mai Bianca, acum se numeste portbebeu
Irina caaat???? 100 si ceva de euroi pt o rochita, pantofiori si bolero??? Dar e Zara eeee....bine ca au mai crescut copiii si nu mai sant atat de scumpe hainele marimea lor

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput