Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 10
Katyuscha21 spune:
hai ca nu va mai zapacesc cu ale mele ma duc sa trag un bocet si ma duc sa imi caut de treaba prin casa ca sa treaca timpul mai repede sa ma duc sa o strag pe doctorita aia afurisita de gat ca mi sa acrit indiferenta ei 

30+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
hai ca va las pe voi sa va mai povestiti si de ale vostre ma duc sa ma pregatesc de plecare ca trece timpul
va
pe toate si sa aveti o noapte buna
30+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katyuscha21 va rog sa va uitati la semnatura la 30 sapt si sa fiti sincere si sa imi ziceti parerea voastra 30+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Povestea nasterii lui Andrei Asa creste Andrei ![]() Burtica ![]() Aniversarea nuntii Bebica din burtica ![]() www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu ![]() Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA. AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!! |
Katy si eu aveam aceeasi problema ca si tine dar daca dupa masuratori bebita mea are 31 de sapt nu 30 cum ar trebui dupa calcule asta inseamna ca e bine dezvoltata...si dupa cum vad avem burticile cam la fel...si la forma si la marime...eu sunt micuta am 1,62 m si 57 de kg si dupa cum te vad si eu esti cam la fel...nu te ingrijora...uite o sa pun si eu cateva poze ca sa vezi si tu si sa te linistesti ...te

Anca
30+
DariaPOZE
Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
Katy si eu aveam aceeasi problema ca si tine dar daca dupa masuratori bebita mea are 31 de sapt nu 30 cum ar trebui dupa calcule asta inseamna ca e bine dezvoltata...si dupa cum vad avem burticile cam la fel...si la forma si la marime...eu sunt micuta am 1,62 m si 57 de kg si dupa cum te vad si eu esti cam la fel...nu te ingrijora...uite o sa pun si eu cateva poze ca sa vezi si tu si sa te linistesti ...te ![]() Anca 30+ DariaPOZE |
ai 57 kg acum cu tot cu sarcina ?
eu am cam 165 cm si cu tot cu sarcina am 61 kg camnd am ramas nici 50 nu aveam
30+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Ancutza_Bro spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Katyuscha21
ai 57 kg acum cu tot cu sarcina ? eu am cam 165 cm si cu tot cu sarcina am 61 kg camnd am ramas nici 50 nu aveam 30+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Povestea nasterii lui Andrei Asa creste Andrei ![]() Burtica ![]() Aniversarea nuntii Bebica din burtica ![]() www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu ![]() Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA. AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!! |
am 57 acum...m-am cantarit ieri :) ... inainte sa raman insarcinata aveam 49 ... am luat si eu 8 kg amarate si ma gandeam exact ca tine , ca nu se dezvolta bebele meu cat trebuie...nu-i adevarat...nu te mai gandi asa ...hai ca o sa vezi ce bebe frumos si sanatos o sa nasti

Anca
30+
DariaPOZE
Ancutza_Bro spune:
Katy am adaugat pe contul comun o poza cu burtica mea la 30 sapt...din cate vad e mai micuta decat a ta
... poti sa stai linistita ca nu esti singura cu burtik mica 
Anca
30+
Daria
POZE
krelia spune:
apropos de euglenii aia..parabeni
....si de scutecele refolosibile....
www.organicbaby.ro/cosmetice-c15/" target="_blank">lectura www.organicbaby.ro/scutece-lavabile-c14/scutece-itti-bitti-p149.html" target="_blank">placuta
(sunt 2 linkuri)
eu am tras obloanele, gata....plec la 
NB la burtix!
krelia
29+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
Katyuscha21 spune:
eu am luat in greutate cam 10- 11 kg
30+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Katyuscha21 spune:
ANCUTZA stai ca ma uit acum si iti zic parerea mea
30+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Katyuscha21 spune:
am vazut dar nu mi se mare mica eu cred ca e la fel uite am facut si eu un pic mai la distanta foto la burtica pun acum pe cont comun
30+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica