Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Denis Andrei..bebe de Dani3lla

Ianis Eduard..bebe de Mada77

Ingrid Cristiana..bebe de Nusy

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello albinutze, se pare ca sunt cea ma matinala astazi asa ca voi dau eu

urez si eu La Multi Ani tuturor celor care si-au sarbatorit ziua numelui ieri, cu intarziere ca fiind si ziua mea si a lui Bubu si a mamei am ajuns cam tarziu aseara acasa

Fetele care va plangeti ca-si sug puiutii manutele, Bubu isi suge degetul mare atat de rau incat si-a facut rana , dar chiar nu am ce sa-i fac , i-am bandajat manutza cu leocoplast dar s-a dovedit a nu fi un obstacol pt ea asa ca am renuntzat si o las sa-l suga si cum spunea si Maria de multe ori baga manuta toata pana ii vine sa vomite

mamica de Bianca Maria 28.04.2009
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BotezPozeBiserica?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

DanaMi multam de cafea

Urez si eu cu intarziere la multi ani celor care ieri si-au serbat ziua de nume si ptr puiutii care saptamana asta au mai crescut cu o lunita

Din pacate nu prea am timp sa intru, am multa treaba de facut(ca deh doar am fost in vacanta..)fiica mea ma solicita zi de zi (s-a invatat sa fie bagata in seama, si purtata din brate in brate asa ca acum doar asta vrea...)

Felicitari ptr bebei mari si sanatosi si sanatate multa celor care au ceva probleme de sanatate

As avea si eu o intrebare la voi, sper sa ma puteti ajuta...De 5 zile m-am apucat sa iau pilulele (Microlut...sunt pilule care se iau in perioada in care alaptezi si nu ai menstruatie)iar pe langa faptul ca sanii imi pleznesc de cat de plini sunt(de parca as fi nascut recent)....am observat la Stefi ca de vreo 3 zile sfarcul stang ii este tare si usor umflat, iar azi dimineata am observat ca si dreptul a inceput sa ii fie tare...Aveti idee daca e cumva de la pilule?! A mai patit cineva asa ceva?!
Iar mai nou a inceput sa ii lacrimeze si ochisorul drept...ii pun ser fiziologic...dar stiu ca voi ii curatati ochisorii si cu ceai de galbenele...aveti idee ce e mai bine? Sunt deschisa la orice sfat ...

Sper sa reusesc sa ajung si eu la zi cu voi...oricum am citit asa pe fuga ce ati mai scris recent...si am vazut ca avem deja bebei maricei, frumosi, rotofei.......Pe a mea am catarit-o acum 2 zile, avea 6420 gr...nu a pus decat vreo 900 gr in vacanta cu toate ca a mancat la greu si a mai schimbat si aerul...Tot cu manutele si degetelul mare stam si noi in gurita...de multe ori trebuie sa am grija ca sa nu aiba nici un fie de par pe manute...a inceput sa se intoarca si ea...ii place sa stea in fundulet... vrea sa fie in centrul atentiei...

Ma duc sa o mai pupacesc un picut...mai mult...ca ii e tare draga...si ii place la nebunie sa fie pupata pe gat ...chicoteste de placere .....nu de alta dar vad ca incepe galagia...nu prea mai adora patutul...noaptea ma solicita si de 4 ori ...ca ii e foame..sau ca vrea sa doarma la mami si tati in pat...nu stiu inca...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

dragutele schimb capitolul ... cu intarziere scuzeeeeee dar aseara am avut show si nu am reusit sa mai intru

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

VA INVIT LA UN NOU CAPITOLLLL

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Alynta..multumim!Dar e asa frig in tara de il pui pe Matei in sacul de dormit?Si am vazut ca este mai mereu cu caciulite,chiar si la mare..dar tu stii mai bine!

A fost frig acum 2 nopti! Aseara a dormit fara! La mare ii puneam caciulita doar seara, cand ii imbracam pe amandoi si le puneam ceva pe cap! Era de pantalon si bluza cu maneca lunga, asa se racorea! Mai ales ca aveam de mers pana sa ajungem unde eram cazati! Iar ziua ii puneam o sapca!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca
Carla, pupam si noi fetele. dar cred ca m-am ramolit si nu retin sa-ti fi dat vreun pont pt botez. Doar restaurantul "la mama" il recomand, acolo am facut si noi botezul.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Pai asta a fost si pontul .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput