Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Ramona.P lasa ca o sa mearga si ea ca rama la timpul ei.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Ioana am vazut filmuletul, f dulci fetitele tale. Cred ca vreau si eu bebe 2.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Acum am ajuns si noi acasa de la vaccinul de la 4 luni a plans mititelul de ni se rupea sufletul, dupa ce s-a calmat nici nu vroia sa se uite la noi . Acum doarme dus, a adormit in masina...

Tot nu gasesc cine are deja un dintisor...

cris hehe, o duc bine saracutii. btw ti-am vazut comoara, o dulcica!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

ALYNTA, ELA- multa sanatate copiilor, va inteleg perfect, si noi tot bolnaviori am fost in ultima vreme. Ce e rau cand ai 2 sau mai mulkti copii e ca cel mai frecvent se molipsesc unul de la altul.

Noi suntem mai bine, inca il tin pe Iosef izolat, aseara mi-a fost greu ca avea cel mic crampe, nu facuse kk de 2 zile. Si exact in acelasi timp cel mare voia si el diverse, il lasasem cu bunicii dar ei nu-l stapaneau. Mai astept 1-2 zile inainte sa-i aduc in contact. Ce sa va zic ca aseara Luca se plangea ca-l doare gatul' : .Sper sa nu-mi faca si vreo viroza respiratorie. Vad ca azi nu a mai zis nimic.
Replica de LUCA: -Luca, cum era kk tau?(facuse kk si-l aruncase bunica la wc)
Raspuns:-SPECIAL.......

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Deea, daca nu ma insel, sarmisa se bucura de primul dintisor al lui Aaron.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemora

wow, Ramona, cum te descurci singura cu amandoi?

Simplu: mi-am schimbat setarile la prioritati, copiii mei au ajuns pe primul loc:
- am sistat vizitele prietenelor (dupa o astfel de vizita mi-am auzit vorbe, asa ca nu mai vine nimeni la mine. Astfel pot lasa si vasele nespalate pana cand imi fac timp de ele, sau pot sa strang jucariile din toata casa sueara dupa ce se culca copiii)
- la pranz cand ma pregatesc de culcare, inchid mobilul si telefonul fix il duc destu lde departe ca sa nu-l aud ca suna. Indiferent cine ma cauta, poate sa sune mai tarziu.
- daca ajung sa dau drumul la calculator pe ziua aia e bine, daca nu, asta e. Nu mai imi dau 'intalniri' pe messenger, astfel incat sa ma grabesc sa fiu acasa la ora X, ca vrea X-uleasca sa imi vada copiii pe web cam.
si tot asa ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Multumesc frumos pt complimente .
Intr-adevar, am doi copii frumosi. E o placere sa ii vad zambind unul la altul.

Daniel e destul de mare - mananca mult. Are deja 62 de cm si 5.400 kg, e alaptat exclusiv. Se rostogoleste foarte bine de pe burta pe spate (o sa pun mai tarziu filmul pentru necredinciosi). Nu spune inca 'mama', da nici nu am sperante. O sa spuna, ca si sora-sa, primul cuvant: 'tata'.

Edit: am rezolvat-o cu www.flickr.com/photos/21231089@N02/3897598340/" target="_blank">filmul.

Mergi la inceput

Maria, ma uitam la pozele tale de pe flickr, si vine Eliza cu un zambet mare aratand cu degetul: Dani, Dani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello albinutze

Multi pupici la toti Bebelusii care au implinit lunite in ultima saptamana

Sanatate multa bebelusilor bolnaviori

Bubu si-a revit cu burtica, sper sa nu revina virusul , saptamana viitoare o sa-i mai fac iarasi analize sa fiu sigura ca e ok.
Si acum sa ne laudam si noi putin : Bubu de cand am venit acasa de la maternitate doarme doar pe burtica iar de la 3 saptamani doarme toata noaptea de la 10 -7 fara nici o trezire ( tot pe burtica) , si nu mai stiu sigur dar cred ca pe la 2 1/2 a inceput sa se intoarca dimineata pe spate iar de vreo saptamana a invatat sa se intoarca pe burtica si acum daca o las un minut singura o gasesc intoarsa in schimb ea nu a inceput sa spuna nici mama nici tata, speram s-o faca cat mai repede.
Pe mine ma dispera toata lumea ca de ce nu-i incep diversificarea , pt ca pur si simplu nu vreau , am spus c-o sa-i dau tzitzi pana in clasa I daca o sa am ,

Am vazut poze superbe si bebelusi super grasunei si frumosi

mamica de Bianca Maria 28.04.2009
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BotezPozeBiserica?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara!

Ioana,Kiralina,Otiliap,Cris,Cosminica,Deea,..va multumim!

Otiliap..eu nu stiu ce sfat sa iti dau,ca si Darius face la fel,vrea atentie in permanenta si singurel sta doar 10-15 minute si nu mereu..asta e,eu incep sa il inteleg,se plictiseste si el numai pe spate si devine din ce in ce mai curios,deci..astept sa mai creasca si sa aiba si alte ocupatii,sa stea in fundulet,sa il pot tine in scaunelul de masa cat stau eu pe la bucatarie...etc..Sper sa fie asa cum ma astept pe viitor!
Cris..si eu astept controlul de la 4 luni si vaccinul si apoi vreau sa ii dau suculet de morcov,fara sa ii inlocuiesc vreo masa.Acum sa vedem ce ne zice si pediatra,ca Darius inca mai are gaze si nu vreau sa facem si mai mare problema cu burtica!Pitica ta cum reactioneaza?Ii place suculetul de morcov?
Carla..bine ati revenit!Imi cer inca o data scuze ca nu am putut vb pe mess,dar cand vb cu ai mei la casti,il am si pe bebe in brate ,sa il vada la webcam..si nu prea pot sa tastez,ca este si el atras de butoane!Felicitari pt fetitele istete!
Ela..multa sanatate!
Cuscra..zambetul este asa de socializare,inimioara lui Darius este numai a BiancaiSi imi pare rau ca te chinuie printesa mica,dar Darius asa a fost mereu...
Deealui Darian,sa fie bine dupa vaccin!
Ramonaiani,am zis eu bine ca de la nastere semana Darius si Daniel...poate ne pui si poze mai de aproape cu printul mostenitorVazut filmuletul..felicitari!Azi s-a intors si Darius singurel dupa spate pe burta,a fost asa haios..,a bagat capul in cearceaf..s-a impins putin si a ajuns pe burta,dar a marait un pic ca ii ramasese mana sub burta...inca nu stie el prea multe,dar avem timp!
DanaMi..ma bucur ca Bubu este bine acum,tin pumnii sa iasa ok rezultatul la analize!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput