Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

alynta - imi pare rau ca sunt copilasii bolnaviori. vazut si placut poze

oana du - bine ai revenit! frumoase pozele

picky toto - bine ai revenit din concediu.

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!
nu am mai intrat de cateva zile, asa ca voi incerca sa raspuns la toate intrebarile.

anda_magda, am bavete de care spui cu partea interioara din plastic, dar si pe astea le baga in gurita, iar saliva ajunge tot pe camasute, asa ca...

ganesha, dr. mi-a spus ca daca nu-i trece diareia cu supa de morcov, ii va da antibiotice pt 12 sau 16 zile, nu mai tin minte. dar, cum ti-am mai spus, la noi nu a fost nevoie de ele. multi lui stefanel si sa scape cat mai repede de microb. nu-ti fa griji, are bebe timp sa pune carnita pe el

madalinuza, un de la matei pt luca, sa se faca repede-repede sanatos.

ertina, nici matei nu prea vrea sa stea pe burta mai mult de 4-5 minute, insa eu il pun asa in mai multe reprize pe zi. cand vrea, tine capul ridicat,il intoarce fara probleme. cand nu vrea, nici nu-l pot face sa-si ridice capusorul de pe pat. e tare incapatanat inca de pe acum

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

draga ganesha, la matei singura simptoma a fost diaree, cate 20 scaune pe zi, fara exagerari. manca o data la 2 - 3 ore si facea kk in fiecare ora. in 2 zile slabise 300 grame. am inercat si noi cu mucilagiu de orez la inceput, dar nu a mers deloc...acum, ti-am mai spus, nu mai are diaree, insa kk lui este verzui la culoare. o fi de la ceaiul de sunatoare??
drum bun spre casa si un copil cat mai cuminte pe avion!!

oanaiacovita, multa sanatate si o sarcina fara probleme in continuare!
stunfita, multumesc din suflet pentru poze. admir promptitudinea ta. concediu placut!!

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

avem poze noi, sa vedeti cum am crescut.

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Buna seara, buna seara.

Lipsa lunga , Maria m-a tras de urechi, asa ca imi iau revansa: Astazi surioara lui Daniel implineste 2 anisori si www.flickr.com/photos/21231089@N02/3893568430/" target="_blank">face cinste tuturor!

Noi suntem bine, plecati mai pe ici, mai pe colo, 2 saptamani sunt singura cu puii acasa, timp de form cam foarte limitat .

Am citit capitolul asta - Daniel doarme cu placere pe burta, cateodata chiar si 5 ore (legate) pe noapte. Nu va bucurati pt mine, ca nu inseamna ca dorm si eu orele alea. Are grija Eliza sa ma trezeasca cum ca vrea lapte . Ca tot e tati plecat si saptamana urmatoare, incep operatiunea scos biberon de noapte pt Eliza, care se lasa cu urlete si cate 2-3 ore nedormite pe noapte.

Ca o gluma buna:
Intrebare: care este copilul care v-a pus capac?
Raspuns: ultimul! (de obicei ultimul e cel mai rau si de-aia se hotarasc parintii sa nu mai faca altul).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

wow, Ramona, cum te descurci singura cu amandoi?

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna, mamici si bebici!

Nu am mai scris demult, dar am citit aproape tot.Noi suntem bine, crestem si papam doar de la mami. De cateva zile suntem mai cuminti, sper sa ne tina tot asa...

Am vazut ca multi bebei nu doresc pe burta. Si noi la fel, dar stam cateva minute, de cateva ri pe zi. Nici nu ne intoarcem, am facut-o o data de pe burta pe spate, acum vreo 2 saptamani, dar de-atunci nimic.

In rest nimic nou, radem din ce in ce mai mult si la toata lumea.

Fetelor, noi am implini 4 luni juma si as vrea sa incep cu sucurile defructe.Voi ce ziceti, e prea devreme?

Pupici tuturor.

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Avem pozici noi

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara!

In primul rand urez un "La Multi ani!" din suflet sarbatoritilor de ieri si azi,multa sanatate si impliniri,puilor!

Ioana,LauraOana..noi avem un singur dormitor,deci nu as putea sa il las singurel pe Darius in camera.In salon avem o canapea incomoda rau,nu se poate dormi acolo...Aseara in schimb l-am pus in patut prima parte din noapte,pana pe la 3,si am dormit si eu mai bine..el s-a foit in continuare,l-a gasit sotul cu capul in gratiiVa multumesc pt sfat!
Statul pe burtica- pt Darius nu e cea mai apreciata pozitie,insa il punem de cateva ori pe zi,cateva minute,pana incepe scartie..ultimele poze pe care le-am pus zic totul!De intors,s-a intamplat o singura data,dar mai avem timp!
Ertina,da am scapat de colici de vreo 3 saptamani nu a mai avut nici o criza..
Oanaiacovita..cu siguranta va fi bine TT,de data asta iti vei strange puiutul sanatos si frumos in brate!
Philip..de ex noaptea trecuta s-a trezit de 3 ori...dar asta la noi e noapte fericita..are nopti cand se trezeste si de 5-6 ori..Sper sa o tina tot asa Nicholas,felicitari.
Strunfita..frumosi tare copilasii tai,si mi-ai dat o idee cu patutul lui Darius,sa dau gratiile la o parte si sa il apropii de patul nostru.
Picky..bine ati revenit.Offf,mititica,tot asa zi de zi are colicii?Oricum nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi,unii copilasi au colici si pana la 4 luni-4 luni jumate,depinde de fiecare.Noi am scapat de colici,chiar daca gaze mai are inca si se mai vaita cateodata,dar nu mai plange ca atunci cand avea colici.si sper sa treaca si la voi

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Kiralina..tare de tot Ada..si scumpa tare ciufulici.
Ganesha..drum bun si concediu placut in tara."Te invidiez" ,eu am 2 ani de cand nu am mai ajuns in tara!
Marcela..off,prin cate treceti si voi..imi pare rau,dar poate de data asta va fi totul bine!Multa sanatate lui Luca!
AlexsiMatei..tinem pumnii sa fie totul bine.Am vazut pozele cu bucalatul de David..
Nicuratze..darius are 3 luni jumate,dar iti zic ca apuca jucariile si le duce la gura,le smotoceste,dar de vreo 2 sapt..deci nu de mult timp.
Oana_du..bine ati revenit,am vazut pozele cu grasunelul cu ochii albastri.felicitari pt greutate si cm,ai un dolofanel
Nemora..multa sanatate la fete si felicitari micutei crestine!
Alynta..am vazut pozele,cred ca Matei e cel mai grasut din odiseeSe vede ca ati avut un concediu super.Multa sanatate la baieti .
Cosminica..felicitari Elizei pt greutate si cm.Este o frumoasa si o dragalasa..O adevarata domnisoara ai, imbracata in asa rochite frumoase.
Otiliap..nu ne pui poze cu copilasii tai?
Ramonaiani..multumim Elizei pt cinste,tare bine arata tortul,mai ales ca ai avut ajutor de nadejde.Si ce cumintel statea Daniel si va urmarea...superbi copilasii tai.
Cristina..ce ochi frumosi are Alesia si mi se pare ca seamana cu tine.

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput