Piatra Neamt, Perla Moldovei (68)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Of,la naiba intalnire!!! Si eu iar am ratat-o !!!Si acum as fi putut sa vin.Am fost tare ocupata zilele astea si nu am mai reusit sa deschid calculatorul.De ieri l-am dus pe Razvan la camin,a terminat tratamentul si fiind liberi acasa si fara el ,am avut atatea de facut si am umblat asa de mult prin oras de nu am avut timp nici sa mananc.Si astazi la fel,drumuri pe la policlinica,analize,treburi...acte de facut si de depus la starea civila simt ca ,cad din picioare dar maine dupa ce il duc pe Razvan la camin vin direct acasa si nu mai ies pana la ora 4 ( SPER )
Acum merg la bucatarie ,ca vreau sa fac niste spaghete bolognese .Sa spuneti cum a fost la intalnire

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Alexa, si pe cand marele eveniment? Felicitari!
Fetelor, ma bucur ca v-am vazut ieri, m-am simtit bine, sper sa repetam mai des miscarea!
O cafeluta fierbinte si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!!
ma bucur ca ne-am vazut ieri!!!!si sper sa ne mai vedem cat de curand si mai multe fete!!la copii.
o cafeluta mare ma alatur si eu langa cristina
allexa,felicitari pt marele eveniment,sa fie cu noroc si multa sanatate sa ai alaturi de cei dragi,ce face bebele din burtica??ce e ???
o zi buna sa aveti!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Vin si eu la cafelutaaa!!!
Daca vedeti un semn pe portile de la gradina de vara, din ala ca de circulatie, cu interzis pentru copii, ai nostri sunt autorii! Ieri mai aveau putin si-i daramau omului cosmelia...
A fost suuuper intalneala, pacat ca n-am putut sta vreo doua zile acolo!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata ! Am venit si eu la o cafea cu voi
Deci copii ieri au fost " pericol public " sa inteleg ( deci avea si Razvanel ce face acolo )
CARMEN,ELLINIA - bebele e baiat,asa ne-a spus dr. si ...evenimentul va fi pe 17.

Am plecat sa ma bag la treburi,intru si mai tarziu.
O zi buna la toata lumea

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Doamnelor, va invit la 69 .... capitolul 69

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput