Piatra Neamt, Perla Moldovei (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna seara!

scuzati absenta,Aurora La multi ani micutului Robert!scuze de intarziere

din pacate ne luptam si noi cu raceala,mai exact Ana care mi-a facut o laringita,deja am inceput sa-i fac de azi dexametazona,presimt ca ma asteapta o noapte grea,off si cand ma gandesc ce bine era asta vara fara atatea raceli

la serviciu aiurea,am avut cateva zile nashpa,sper ca WE asta sa fie liniste

transmit si eu sanatate bolnaviorilor si sa se faca repede bine!

Laura la dans ar trebui sa mergem luni de la 18 la Scoala 12(spiru haret)am fost si luni acum(a fost si Ana cu Casandra) dar n-au venit suficienti copii asa ca s-a amanat cu o sapt,se va face de 2 ori pe sapt,abonamentul costa 55 lei,dar pana se gaseste o sala de curs,se va face doar o data pe sapt

gata,v-am lasat,ne mai auzim!noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !Dar ce faceti?Este ora 9,haide-ti la cafeasau un ceai fierbinte cu lamaie( cam asta beau in ultimele zile ).

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Ce mai faceti? Noi pe aci, cu o cafelutza daca doriti. Asteptam si noi wk-end-ul, sunt obosita, aseara pe la 9 nu mai puteam tine ochii deschisi. Am remarcat aseara ce repede se intuneca ... ma cam deprima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!
vin si eu cu un ceai,cafeaua a fost la prima ora
va doresc un wek placut,noi fugim pe la iasi,asa ca o sa ma gandesc la voi, o sa beau si o sa pap ceva bun si pt voi

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani Iustina!! Sa traiesti, sa infloresti! ( e sf. Iustina azi ).

Noi nu avem planuri pt we. Nu stiu ce o sa facem, vedem noi.

We frumos sa aveti toate!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna fetele.

Dana sanatate maxima Anei. Ufff...sper sa treaca repede. Si ale mele fete sunt un pic cu mucisori. Sper sa ne vedem luni la ora 18

Lora "LA multi ani !"Iustinei pt ziua onomastica. Cu engleza cum e? O mai duci pe Iustina? Se mai pot face inscrieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata la amiaza!
Multumim pentru urari! Noi am sarbatorit la gradinita cu toti copiii, cu tort si suc, a fost tare frumos! Si ce mari sunt toti anul astaaa!!!
Ana, Iustina incepe pe data de 6 engleza, anul asta o sa faca martea si joia, de la 5 la 7, adica 4 ore pe saptamana. Nu stiu daca mai sunt sau nu locuri, ar trebui sa vorbesti cu profesoara daca te intereseaza. Daca vrei, iti dau numarul ei.
Dansuri are lunea si miercurea, de la 5 sau 4.30, nu stiu exact.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

IUSTINA LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
dana ,sanatate multa lui ana si o sa treca repede ,ca se stie ca umbla o viroza mare printre copii si cei mari chiar,asa ca trebuie sa fim tari

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ei, na, nici n-am stiut ca azi e Sf. Iustina! La multi ani Iustina! Sa cresti mare!

Mai fetelor, am si eu o nelamurire. S-a extins programul "Laptele si cornul" la gradinite? Ieri Stefan a venit acasa cu un pahar de lapte, cornul il mancase. Eu stiam ca e valabil pentru clasele primare doar. Copiii vostri v-au zis ceva? E doar o curiozitate.

Mergi la inceput

cristina,sincer nu am auzit asa ceva la camine sa fie,poate cine stie,stiu si eu ca e doat la scoli programul asta dar la camine nu,la stefi stiu ca nu e,poate asa a fost masa supliment care li s-a dat la caminul lui stefan...dar eu zic ca nu e rau,ff bine.

carmen si stefii

Mergi la inceput