Piatra Neamt, Perla Moldovei (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Cristina, multumim pentru cafea! Ai si zacusca? Chiar mi-ai facut pofta!
Must este pe terasa de la Ceahlaul, s-a facut, ca in fiecare an, mustarie acolo si e fain, au si pastrama de oaie - eu nu mananc carne de oaie ca nu-mi place, insa pastrama aia e bestiala.
Va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora, zacusca ... trebuie sa o repar, am pus prea multa sare si trebuie sa ii mai adaug ceva ca sa-i schimb gustul. Am muncit o zi intreaga la ea asa ca trebe musai sa o repar.
Da, ar fi misto pe terasa la Ceahlau, nu am baut must anul asta, la socrii mei a fermentat direct si s-a facut vin, la ai mei la Iasi nu mai este must din august si nu am fost acolo in acea perioada, asa ca as bea un pahar de must. La pastrama de oaie zic pas, mai ales daca e tare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele
ma alatur si eu cu o cana mare de cafeaa
o si faina si astept sa ne vedem,cum,cand ,unde??........

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Eu sunt azi cu Rares acasa. De pe la 4 vomita . A ajuns sa dea afara doar un lichid verde, are stomacelul gol, gol. Acum are cam o ora de cand s- alinistit. Poate isi revine de tot. Bianca a fost o dulce, a inteles ca el e bolnav si a plecat singura la gradinita, cu Sebi. Sunt curioasa ce o sa spuna educatoarele, cum o sa se comporte azi. Rares deja ma intreaba de vreo jumatate de ora cand vine Bianca, ca ii e dor de ea.

Daca stabiliti o zi, vin si eu (cu copii daca nu gasesc cum sa-i 'parchez').

Dana, da-mi detalii despre dansurile unde merge Ana (la ce ora, cat costa). Vrea si Bianca.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

oooo dragutul de rarres,sanatate multa si sa ne spui cum a fost pt bianca azi la caminlaura,eu zic joi pe la 18,ori gradina de vara sau pizza 66,unde doriti voi,eu joi la 16 am sedinta si de aceea pot pe la 18 in colo iar vineri nu promit ca e posibil sa fugim la iasi daca nu cu siguranta samb. suntem acolo care are tati nostru concurs de catarat si apoi fetele la shoping,adica cu privitul prin magazine si plimbari daca vremea e bunaa
si azi fug la sala dupa o mare perioada de leneveala!!!!!ce febra am sa fac eu dupa

carmen si stefiii

Mergi la inceput

Eu joi nu am sa pot, de fapt in general nu pot joia. Daca ati putea miercuri, adica maine sper sa reusesc sa ajung si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la cafea! Dubla, ba chiar tripla astazi!
Ce mai faceti? Ce fac copiii?
Va doresc o zi cat mai usoara!

Lora, mami de Iustina

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

neataaaaa
vin si eu la o cafea mareeeee,alerg!!adica trb sa ma trezesc ca normal,somnul ma cucereste
laura ,ce face rares??cum se simte??bianca???
daar restul fetelor ce fac????????..sunt fete care chiar nu au mai dat pe aici de muuuult timp..iar ne amagim cu intalnirea asta si iar o sa ne vedem numai 3-4 fete,dar ata eeee,timp e...sanatosi sa fim!ca vin vremuri buneeee
o zi frumoasa sa aveti

carmen si stefi

Mergi la inceput

Lora, multam de cafea! In ultima zi de septembrie sunt cam meancolica .... Nu prea am chef de nimic, beau cafeaua si-mi vad de treaba.
Noi suntem bine, lui stefan ii place mult la gradinita, de abia asteapta sa se trezeasca diminieata!
Laura, ce mai face Rares, cum se mai simte? O fi facut vreo indigestie, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Matei! Aurora, sa-ti traiasca flacaul! Uau, a trecut 1 an! Sa fiti sanatosi si norocosi si iubiti si sa fericiti si ... tot ce mai vreti voi sa vi se indeplineasca!

Multumesc de intrebare, copii sunt bine. Rares nu a mai vomat de ieri de la pranz, asnoapte a dormit bine si azi a plecat la gradi.

Am de terminat ceva urgent la servici, asa ca fug. O zi buna!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput