Piatra Neamt, Perla Moldovei (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata acum, da dimineata eram in graba! Deci azi mancam si bem virtual la Laura...buna treaba! O tarie ai, ca mi-e frig?!
Ana, am reusit sa vad si pozele cu fetele tale, foarte frumoase! Nu-mi vine sa cred cand o vad asa mare pe Ecaterina... mai are putin si o ajunge pe Casandra (micul cosar).
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LAURA - LA MULTI ANI SI DIN PARTEA MEA !!!.Sa fii sanatoasa,iubita si tot ceea ce-ti doresti sa se indeplineasca!!!!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, la multi ani! Sa fii fericita si iubita! Petrecere frumoasa!

Sunt si eu pe fuga, ieri doar v-am citit, n-am apucat sa scriu nimic, azi nu puteam sa nu o felicit pe Laura!
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

La multi ani!draga noastra Laura,multa sanatate iti doresc si numai bucurii alaturi de cei dragi tie!!

Mergi la inceput

Neatza tuturor! O cafea, repede, asa de dimineata!
Ce fac fetele? Noi inca bolim, i-a trecut lui Stefan si acum ne-am imbolnavit noi, sper sa ne revenim in wk, ca altfel e jhale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
O cafea mare , fierbinte si neagra pt cine a petreecut aseara . Multumesc din suflet pentru urari!

Cristina, si sotul meu e varza cu gatul, dureri de cap, stari nasoale. Copii n-au nimic. Sper nici sa nu aiba. Noi in we o sa fugim putin la ai mei, la Dorohoi. Azi trag tare sa recuperez lenea de ieri. Va pup! O zi buna!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Slaba activitatea pe aici ... astenia de toamna!
Neatza si o cafea tare ca sa va reveniti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Poftiti la o cafea ! Desi incepe sa miroase a toamna adevarata, cu nori si ploi, va doresc o zi minunata!

Vreau sa ma laud cu o mare realizare: azi dimineata au plecat copii doar cu Sebi la gradinita!! E prima data cand pleaca fara mine. De luat i-a mai luat el singur fara probleme, dar dimineata e prima data cand o fac. A fost dragutz, dar si ciudat sa ne pupam de la usa si sa le fac cu mana cand intrau in lift, fara mine. Eh, dar am 'salvat' 30 de minute pt mine.

Aloooo, trezirea!!!
Buna dimineata!!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!!!
vin si eu cu o cafea alaturi de la laura si ellinia!!![flo] si mie un sooooomn,de mama focului,vremeaaaaaa.
laura ,super realizare atunci,ffff bine asa iti savurezi cafeaua mai repede,te gandesti la ce vei face in ziua respectiva si toata lumea e fericita,la noi stefi nea zis,sa vina tata dupa mine dar cu mama!!,nu singur ca s-a mai intamplat si l-a facut de rusine ca a plans cu el ca eu de ce nu sunt acolo,dar asta a fost mai prin grupa mica la inceput dar de zis nea zis si acu..asa ca .....
o zi faina sa aveti,un wek splendit sa vinaaa

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare!
Am venit si eu alaturi de voi,celelalte fete pe unde umblati?
LAURA - Ce cadouri ai primit !!!Strumfii nu ti-au desenat nici o felicitare,nici un desen ?

In privinta gradinitei nu am nici o treaba cu Razvanel Doamnele asistente,dimineata ,au spus ca este singurul copil nou care intra in gradinita bine dispus,voios sau chiar alergand( ca sa ajunga primul). Dupa ce il schimb,tot in fuga se duce spre clasa.A venit cineva si le-a facut fotografii pt panoul de pe sala...si el a iesit asa de frumoooooos !!!!!!!!!!!!!
Gata,m-am laudat destul(sper sa nu fiu antipatica )

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput