Scoala catolica Sf Iosif Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 6
eli05 spune:
fetita mea e in clasa a 7-a acum.Pe inv o chema Jitaru Petronela si era in primul an de invatamant.Parerea mea e ca scoala 97 e mult mai ok.Dupa cum am spus,noi parintii am incercat sa luam legatura cu conducerea,l-am invitat pe direcorul adjunct la sedinta,dar fara succes.Eu am baiatul la scoala 97 in clasa a 2-a.Pe fetita am mutat-o atunci la scoala de langa casa,95.Si aici e ok,insa la 97 toti copiii din clasa sunt foarte buni,nu doar cativa,exista concurenta.
orchis spune:
Multumesc eli ! Vom incerca sa evitam!!
Si ca sa nu fiu pe langa subiect, iti pot scrie pe PM, te rog??
orchis spune:
Va rog mult imi puteti spune si mie la ce ora incepe dimineata programul? In weekend am intalnit parintii unui baietel (clasa IIa) de care stiam ca este la scoala catolica si care au fost extrem de draguti dandu-mi o groaza de informatii! Am inteles bine, programul incepe la 7.30?
ingridnen spune:
la ora 8 incepe programul.
Clasele a 3-a si a 4-a invata dupa-amiaza (ni s-a spus asta la primul "interviu").
Noi, clasa a 3-a fiind, am avut noroc de o sala de clasa libera si am ramas tot dimineata.
Ingrid si Cristi 9 ani
orchis spune:
multumesc ingridnen ! Intelesesem ca trebuie sa fie cu jumatate de ora mai devreme, inainte de cursuri!
Mada spune:
la 7,30 te poti duce la slujba in fiecare dimineata, noi am fost o singura data in aproape 2 ani, nu e obligatoriu
orele incep la 8